CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Shah Rukh Khan Muat Naik Berhala Di Media Sosial Bikin Umat Islam Marah

20-9-2021 06:59 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3940| Komen: 21

Description: Posting foto berhala di media sosial milik aktor veteran bollywood Shah Rukh Khan membuatkan orang ramai khususnya yang beragama Islam, mempersoalkan tujuan aktor beragama Islam itu memuat naik foto b ...
Posting foto berhala di media sosial milik aktor veteran bollywood Shah Rukh Khan membuatkan orang ramai khususnya yang beragama Islam, mempersoalkan tujuan aktor beragama Islam itu memuat naik foto berhala di Instagramnya hari ini.


Melihat foto yang dimuat naik Shah Rukh Khan, menimbulkan tanda tanya mengenai agama yang dibawa oleh aktor tersebut. Bukan itu saja, rata-rata ramai dikalangan orang Muslim berasa terkedu melihat foto berhala yang dikongsikan aktor berkenaan.


Kredit foto: IG


"Anda Muslim, apa ini?"

"WTF adakah anda bukan Muslim?"

"Adakah anda Muslim?"

"Bro anda Muslim?"


"Ini salah"

"Anda Hindu?"



Meski banyak kritikan diruangan komen posting foto tersebut, namun ada juga dikalangan peminat Shah Rukh Khan meluahkan rasa bangga melihat idola mereka memuatnaik foto berhala tersebut.

Mereka menganggap apa yang dilakukan oleh aktor legenda ini adalah tanda menghormati setiap agama dan budaya. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 20-9-2021 07:12 PM
Esok bwk masuk gambo gereja plk... lantak hangla.. bkn hang tak tau.. hang kan ke isle pi acah acah hindu pulakkk..
Quote makadek 20-9-2021 07:12 PM
Amirkhan je ade skit islamic.
Dia ni dgn salman katek are out of track dah
Quote wak_pijah 20-9-2021 07:15 PM
Pernah tgk ada reporter malaysia interview dia addressed dia datuk bagai

Mukadimahnya mamat tu bg salam tp di who are yuskan oleh beliau. Yeah i always wonder dia muslim atau bukan.
Quote RaraLavenda 20-9-2021 07:19 PM
Ape nak heran dgn SRK nie. Kan die mengaku dah lame x puasa n solat. Hidup die pun bebas sgt2 kan. Bini Hindu n die pun Islam dlm IC je kan. Anak2 ikut suke nak anut agame ape pun. Mengaji pun igt ke x lagi tu?
Quote RaraLavenda 20-9-2021 07:24 PM
Amir Khan tu sejak due menjak ni kan baru kembali ke pangkal jln. Lps die bercerai dgn bini die baru die fikir psl hukum hakam.
Quote kerisnaga 20-9-2021 07:25 PM
penah baca dulu2 dia hari2 berdoa masa mak dia sakit. bila mak dia meninggal dia upset dgn agama Islam. wallahuaklam.
Quote Beribear 20-9-2021 07:27 PM
Tak rasa dia islam dah. Kalau dlm islam bukan nya sah pon wedding dia dgn "bini" dia tu. Iolss tengok citer bajirao mastani pon hindu tak iktiraf org agama dia kawin dgn selain agama dorg sampai ckp anak tu tak sah taraf. Dorg ni terang2 menyekutukan Allah apa lg nak di persoalkan
Quote OyaTonggek 20-9-2021 07:41 PM
islam atas nama je deni..
Quote kivio 20-9-2021 07:57 PM
Ape la nak pelik
Sedangkan lembu tengah-tengah jalan pun tak boleh nak halau
Quote matbad 20-9-2021 08:04 PM
kivio: Ape la nak pelikSedangkan lembu tengah-tengah jalan pun tak boleh nak halau

hahahahaha
Quote eyansss 20-9-2021 09:29 PM
nak pelik napenye…  dia sendiri mengaku tak pernah practice islam n hanya pernah sekali je seumur hidup solat, tu pun sebab mak meninggal…
Quote abadi84 20-9-2021 10:10 PM
Ler...muslim ker selama ni??
Not even once i ever think that his muslim. Tak afe beza pun. Tah2 dah lama dia tak percayakan Allah.
Quote JohnyEnglish 20-9-2021 10:12 PM
Moga kembali ke pangkal jln
Quote mama_neko 21-9-2021 12:45 AM
kat netflix ada reality show pasal bollywood wives ni, lupa tajuk lak, baru lagi series tu, si karan johar yg produce, dalam tu, ada la seema khan, adik ipaq salman khan, mmg minum arak selamba depa ja, rumah pun ada mini bar, tapi ada assistant muslim, mmg caca merba depa ni, gamaknya kalau nak jadi bollywood royalty mmg kena tggalkan islam, kalau betul nak tobat, mmg kena tggalkan bollywood terus.. mcm pelakon perempuan tu.. terus pencen.. industry depa ni vicious sbnrnya...
Quote nakkomenjugak 21-9-2021 02:49 AM
Hmmmm heol kan dah lama M
Dah tak heran dah
Seronok lerrr fans hindu heols hohoh
Quote Mini.Me 21-9-2021 08:46 AM
Islam lagi kerr dia ni?? Kat IC pon tah2 takde dah Islam nya
Quote kbyne 21-9-2021 09:14 AM
Dia ni dah lama murjiah.
Quote kucingitam 21-9-2021 10:57 AM
tak heran pun..
Quote Gianna111 21-9-2021 02:36 PM
kerisnaga replied at 20-9-2021 07:25 PM
penah baca dulu2 dia hari2 berdoa masa mak dia sakit. bila mak dia meninggal dia upset dgn agama Isl ...

i pun baca benda yang sama. tapi mak dia meninggal despite dia dah minta kat tuhan. bila mak dia meninggal dia tak ada trust pada tuhan. tapi dia tiap-tiap hari cium al-quran gitu i baca.


Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:46 AM GMT+8 , Processed in 0.064293 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top