CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lepas Kedai Ayam Goreng, MV Peluang Kedua Lesap YouTube Digodam

20-9-2021 05:23 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2614| Komen: 14|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kesiannya Nabila Razali! Bagai jatuh ditimpa tangga apabila dia sekali diuji selepas kedai ayam goreng dipecah masuk.
Kesiannya Nabila Razali! Bagai jatuh ditimpa tangga apabila dia sekali diuji selepas kedai ayam goreng dipecah masuk.


Kredit foto: IG


Berkongsi berita sedih di Instastory, penyanyi itu memaklumkan saluran YouTube miliknya Nabila Razali Entertainment digodam mengakibatkan akaun dengan hampir 400,000 pengikut itu lesap!


Kredit foto: IG

Lebih menyedihkan, video muzik lagunya yang paling berjaya iaitu Peluang Kedua turut hilang dari YouTube.

"Hancur hati saya. Team saya sedang berbincang dengan pihak YouTube untuk menyelesaikan masalah ini.


"Bella harap dapat balik saluran tu. Korang tolang doakan," ujarnya sedih menerusi IG Story.



Kredit foto: IG

Sementarara itu, pengurusnya, Mohd Asrul Abdul Talib berkata kepada mStar bahawa kehilangan akaun itu hanya disedari selepas dimaklumkan peminat menerusi di Twitter.

"Pagi ini ada pengguna Twitter memberitahu mengenai akaun YouTube Nabila hilang... mereka tanya kena godam ke sebab dah tak ada.

"Saya semak emel dan mendapati ada video yang dimuat naik tanpa pengetahuan kami telah diturunkan pihak YouTube kerana terdapat pelanggaran terma dan polisi laman tersebut.

"Emel kedua pula memberitahu saluran YouTube itu sudah ditutup. Kita pun tak tahu apa punca sebenar, sekarang ni team kami sedang usaha mendapatkan semula akaun itu," katanya kepada mStar.


Kredit foto: mStar

Asrul juga menyuarakan kebimbangannya jika akaun itu tidak dikembalikan dan ditutup selama-lamanya.

Sedihnya dah tak dapat tengok MV Peluang Kedua. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 20-9-2021 06:03 PM
awat la x gune Two-Factor Authentication..dh tau retis ada 30million views
Quote kakigojes 20-9-2021 06:08 PM
Sekali hacker jawab:

Maaf, andai kau terluka, maaf aku tak sengaja tanpa sedar sakitimu…Sesal aku..

Pastu team artis reply:

Hilang kata bermakna, hilang didepan saja, hilang begitu sahaja..
Quote makadek 20-9-2021 06:58 PM
Aku nk h@c*k bbrpa org pnya acc
Teringin sgt kira wishlist
Quote dudaberhias 20-9-2021 07:04 PM
Ya ampun nauzubillah min zalik. Tergamak betul hacker tu hack MV penyanyi lagu chipmunk haukkk yang muzik video ada kelindan lori dengan Gap nak masuk Rap punya panjang sampai penonton boleh terlena.

Takde taste betul hacker tu.
Quote Eliadaisy83 20-9-2021 07:05 PM
Sampah la dia ni..berlakon mcm tahi, nyanyi sumbang mengalahkan kodok.
Quote dudaberhias 20-9-2021 07:08 PM
Ooo bila baca balik bukannya kena hack tapi kena report. Dah suara macam chipmunk memang la ramai orang report ko kena la terima hakikatnya dik nab.... maafkan saya kaka hacker kerana mengfitnah anda. Ternyata hacker pun ada taste & maruah
Quote kivio 20-9-2021 08:09 PM
World class retis hack n report pun xkenal hitam putih
Quote kiah_mai_pulak 20-9-2021 08:16 PM
kakigojes replied at 20-9-2021 06:08 PM
Sekali hacker jawab:

Maaf, andai kau terluka, maaf aku tak sengaja tanpa sedar sakitimu…Sesal ak ...

hahahahahahahahaha. mcm kena je kan?? plot twist: yg hack tu Mk
Quote Kancilkering 20-9-2021 08:25 PM
poyos tul….gimik le lebih…:bet lepas
ni ada tu bideo vroom vroom breep breep….bukan x kenal dia nih
Quote akuHavocczz 20-9-2021 09:59 PM
Jahat tak kalau iols rasa ni marketinggg
Quote nakkomenjugak 21-9-2021 02:37 AM
Iol pun takde mood. Bye
Quote anony-mous 21-9-2021 02:59 AM
Eliadaisy83 replied at 20-9-2021 07:05 PM
Sampah la dia ni..berlakon mcm tahi, nyanyi sumbang mengalahkan kodok.

Yg kelako tu ada yg puji dia berlakon. Telinga kena jampi ke? X boleh la dia ni berlakon. Suara dia sgt2 turn off klau watak tu watak serius
Quote anony-mous 21-9-2021 03:00 AM
akuHavocczz replied at 20-9-2021 09:59 PM
Jahat tak kalau iols rasa ni marketinggg

X mustahil knowing dia mmg suka cheap stunt publisiti mcm ni.
Quote Manjalalu 27-9-2021 11:21 AM
Alalaaa sian kak nab..
Pantang menyerah gituu

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 02:44 PM GMT+8 , Processed in 0.071407 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top