CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Aku Pilih Hujan Emas Sebab Bebas Tanpa Diskriminasi!" - Lana Nodin

20-9-2021 04:20 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 36387| Komen: 524|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Orang kata hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri."
"Orang kata hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri."

Pelakon sensasi Lana Nodin bagaimanapun mengakui dirinya buat masa ini memilih untuk menghargai negara orang iaitu Amerika Syarikat (AS) berbanding tanah air.


Kredit foto: IG

Menerusi perkongsian di Instagram, Lana berkata demikian kerana dia merasakan dirinya lebih bebas berbanding di Malaysia yang mengamalkan diskriminasi.

"Buat masa ni, aku pilih hujan emas sebab dah lama tak dapat shopping macam ni... Tak ada diskriminasi dan kebebasan membuat pilihan tu yang penting!" tulisnya.


Kredit foto: IG

Ramai pengikut Lana menyuarakan sokongan mereka terhadap pandangan Lana.


Kredit foto: IG

Malah, mereka turut mendakwa banyak peraturan dibuat kerajaan semakin mengarut selain ramai rakyat Malaysia yang tidak waras dan toksik.


Kredit foto: IG

Seronok jadi Lana ada kampung di luar negara yang bebas. Katanya dia akan ambil vaksin di AS. Anda rasa adakah dia akan melakukannya? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote boojaat 20-9-2021 04:22 PM
Time anak sakit nape pilih msia?
Quote dejure 20-9-2021 04:24 PM
Jgn ckp besarlah makcik oii..esok laki kau ceraikan kau jgn nak menyibuk pula cari job kat negara ni.
Quote kakigojes 20-9-2021 04:26 PM
Betul. Ikut la ibarat padi, makin berisi makin tunduk. Entahlah, jangan nanti ada tangisan nak balik Malaysia udah ler
Quote slyfynx 20-9-2021 04:27 PM
OMG
Dah aman kat sana kan.
Senyap je la.
Lagi ko bunyi lg org x suke kat kau
Quote slyfynx 20-9-2021 04:28 PM
Yang tololwers pun, ayat mcm x belajar.
Org kedai x bg ko masuk sbb x vaksin, sukati die la sbb tu kedai die
Quote LadyCarefree 20-9-2021 04:31 PM
Nanti dia tau la macam mana kalau dia atau anak2 kena kobid.
Quote MsCinderella 20-9-2021 04:32 PM
sombong dan angkuhnya.,.

hanya kerana tak boleh shopping sesuka hati sanggup condem negara sendiri..

yg nak sokong statement tu pun satu hal...

nak rasa duk negara jepun yg sentiasa standby untuk gempa bumi? negara asia barat yg standby untuk dengar bunyi bom ?  yg US terkenal dgn rasis?

negara kita baru sekali ditimpa bencana..walhal bencana kat satu dunia ni...dah tak reti nak bersyukur..

duk senyap2 saja makcik..jgn makan diri dgn statement tu dah la...
Quote princessmiang 20-9-2021 04:33 PM
harap2 hidung operate tu kalis covid la ye
Quote love_warrior 20-9-2021 04:34 PM
Jangan nanti terpaksa jilat ludah sendiri sudah... Rempit bethol perangai
Quote ellejo 20-9-2021 04:35 PM
saya setuju statement peraturan banyak mengarut tu.
takde sikit pun usaha nak benchmark negara lain.
semua peraturan dibuat utk keluarga sempurna dan utopia.

contoh: kekanak bawah 12 tahun tak boleh masuk premis. tak pikir ka ibu dan bapa tunggal?
Quote uori 20-9-2021 04:36 PM
benda baru, mestilah wngi

dan kenapa asal rakyat kita dok luar negara je, mulut mesti meratib nak kutuk malaysia?
baik retis, rakyat marhaen atau ada sorang dua blogger tu.
dok dendiam tak boleh ke?
Quote chanthik 20-9-2021 04:36 PM
aku doa kau kena Covid ya, lepastu kau terduduklah membayar kos rawatannya, tak mampu dah boleh get ready nak mati

Sembang macam kaya benar, kejap je Allah nak tarik nikmar tu
Quote asfaz 20-9-2021 04:36 PM
Aritu beranak ,balik Malaysia kan. Yg menyokong tu  pindah la Sana. Takde rumah,duk aje rumah lana. .
Quote missbigrockstar 20-9-2021 04:38 PM
Kami di sini bersusah2 dahulu sebab nak bersenang2 kemudian acik lana woi
Quote noor2 20-9-2021 04:39 PM
Ada iras Micheal Jackson muka Lana ni...
Quote hunters 20-9-2021 04:39 PM
at least malaysia selamat dr Florida..
Quote dino 20-9-2021 04:41 PM
slyfynx replied at 20-9-2021 04:28 PM
Yang tololwers pun, ayat mcm x belajar.
Org kedai x bg ko masuk sbb x vaksin, sukati die la sbb tu  ...

tololwer bila masa cerdiknya haha
Quote Minami2013 20-9-2021 04:41 PM
Sila2.. tak de sape halang. Patut awal2 lagi dia dah balik US.
Quote addved 20-9-2021 04:44 PM
alahai tak yah la angkuh sangat ...

Lihat semua komen(524)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.071061 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top