CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Cik B Dan Kacak Terima Cik Lan Seadanya" - Roslan Shah Mimpi Kahwin DSV

20-9-2021 03:52 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6215| Komen: 43|Original author: Oleh: LilRose

Description: Alamak, pelakon dan pengacara, Roslan Shah, 49, mendedahkan dia bermimpi kahwin dengan Datuk Seri Vida (DSV)?
Alamak, pelakon dan pengacara, Roslan Shah, 49, mendedahkan dia bermimpi kahwin dengan Datuk Seri Vida (DSV)?


Kredit foto: IG


Katanya, dia tidak menolak andainya berjodohan dengan usahawan popular itu yang kini hangat diperkatakan ramai berikutan hasratnya untuk berkahwin dengan bekas pembantu peribadi, Ahmad Iqbal Zulkefli (Iqbal).

Berkongsi perkara itu di Instagram, Roslan mesra disapa Cik Lan berkata, dalam mimpinya anak DSV, Cik B dan Kacak menerima dia seadanya.

"Selamat cuma mimpi. Tapi kalau sudah berjodoh, nak buat macam mana ya?" selorohnya.


Kredit foto:

Kredit foto: IG

Ramai terhibur dengan perkongsiannya itu, malah ada yang mengusiknya bahawa mereka merestui sekiranya Cik Lan berjodohan dengan DSV.

Kalau DSV dengan Cik Lan, anda setuju tak? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 20-9-2021 03:55 PM
HAHAHAHAHAHAHA. Dia pun nak jugak @itis.azilah
Quote JohnyEnglish 20-9-2021 04:00 PM
Lps mimipi tu mandi tak?
Quote dudaberhias 20-9-2021 04:01 PM
Ponen ni pun nak masuk jugak?

Yang ni iols yakin kalau kahwin memang sebab nak menumpang senang, bukan bernafsu pun tengok perempuan, naik pun tidak lesung batu heols tu, nak2 perempuan kepam macam si vida tu.

Malam2 jumaat dua2 kehausan menonggeng hingga ke subuh menanti di tusuk, rhopernya sampai ke maghrib pun tak ditusuk2. Baik la perabih duit bela anak ikan pucuk muda macam si kebal tu je, janji sedap dan berbaloi dari ponen yang kita harapkan boleh jadi laki untuk kita bersiap demi dia hari2, rupanya malam2 sama2 mekap sebelum tido.
Quote tomet05 20-9-2021 04:14 PM
dudaberhias replied at 20-9-2021 04:01 PM
Ponen ni pun nak masuk jugak?

Yang ni iols yakin kalau kahwin memang sebab nak menumpang senang,  ...

hahaha padu dan menghiburkan

lelagi bab sesama make up sebelum tidur kekeke
Quote matchstick 20-9-2021 04:14 PM
Mimpi pun nk cerita kt org .. ntah2 ko mimpi kawen dgn ikebal tak. Harus mandi junub kan lps mimpi tuu{:smile
Quote Suchi 20-9-2021 04:14 PM
Comel je cik B masa
Kecik tu. Gambar tu masa arwah adik dia meninggal kan.
Quote imanjannah 20-9-2021 04:15 PM
Hahaha cik lan cik lan
Quote kakigojes 20-9-2021 04:30 PM
JohnyEnglish replied at 20-9-2021 04:00 PM
Lps mimipi tu mandi tak?

Aduiyai…. Ni lawak. Mesti dia mandi cause bangun subuh ahgitchew
Quote shernazz 20-9-2021 04:31 PM
Suchi replied at 20-9-2021 04:14 PM
Comel je cik B masa
Kecik tu. Gambar tu masa arwah adik dia meninggal kan.

Abang dia yang meninggal sis
Quote naina 20-9-2021 04:34 PM
Comel nya cik b masa kecik2..pakai baju gugirl. Rambut lurus ikat kemas2..cmnelah ya dia boleh beralih arah ala2 boyish. Mak dia punyalah feminin gayanya
Quote nakkomenjugak 20-9-2021 04:35 PM
Halahhhh fonen boobies ni pun nak masuk line jugakkk
Dah dapat pisang muda, nak buat apa pisang fonen tua nan layu
Pergi comolot tempat lain
Quote Namasayaomel 20-9-2021 04:37 PM
Haaihhh stress iolss baik laah si zizi tu..anak ikan jugak gap 7 tahun..tapi herlok..tall dark handsome...mmg nampak KELAKIAN itew...
Quote tokchik 20-9-2021 04:37 PM
NK enterframe juga dia ni.....
Quote noor2 20-9-2021 04:37 PM
...ni mmg lawak...
Quote slyfynx 20-9-2021 04:41 PM
So ini kene bukak thread ke?
Quote Fortiori02 20-9-2021 04:44 PM
Laku betul bidah semenjak dua ni ya...
Quote None68 20-9-2021 04:58 PM
Nak masuk Q jugak ke
Quote trexxxxxi 20-9-2021 05:06 PM
Hahahaha heshe pon nak
Masih tak dapat kulupa selfish kepit boo* ittew yach
Quote KIM.K 20-9-2021 05:11 PM
DSV walaupun iols kurang gemar, ex laki sheol berjenis juga. Except ex nomot satu iols tak kenal.
Kalau she pilih budak ni agak bagus la kot zantan inih

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:29 PM GMT+8 , Processed in 0.069649 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top