CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baru Tayang Episod Pertama- Mira Filzah Bakal Digugurkan, Ganti Uqasha Senrose?

17-9-2021 12:02 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 29978| Komen: 142|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru je episod pertama The Hotel ditayangkan, dah ada ura-ura yang Mira Filzah bakal digugurkan pada musim kedua nanti,
Baru je episod pertama The Hotel ditayangkan, dah ada ura-ura yang Mira Filzah bakal digugurkan pada musim kedua nanti,

Ia mula kecoh selepas penerbit drama itu sendiri, Michael Ang mendedahkan Uqasha Senrose akan menjadi pelakon utama bagi musim kedua.


Foto: IG

"Drama The Hotel ini ada konsep tersendiri. Untuk musim pertama memang Mira pegang watak utama tapi musim kedua nanti Uqasha pula.

"Tapi bukan bermaksud saya matikan watak Mira. Tapi memang konsep macam itu. Untuk musim kedua penghuni baru pula masuk. Jadi watak orang lain pula.

"Untuk musim kedua akan ada kaitan dengan pertama tapi jalan cerita yang berbeza. Pelakon pekerja hotel saja akan ada di musim kedua," kata Michael kepada mStar.


Dalam masa yang sama, Mira melalui IG juga ada memberitahu yang dia tak terlibat dalam The Hotel musim kedua.



"Kejutan, Mike pun dah beritahu dekat IG Live dia tadi. Ada The Hotel musim kedua, diterajui oleh Uqasha Senrose. Mira masih lagi ada baki beberapa hari nak habiskan The Hotel musim pertama.

"Kemudian siapa yang terlibat dari musim pertama akan sambung terus musim kedua bersama barisan pelakon baru."

Sementara itu Micahel ada memberikan komen tentang Mira yang dikatakan tak sesuai membawa watak dalam drama itu.



"Saya ada terbaca juga beberapa komen mengenai watak Mira itu. Katanya watak itu tak sesuai dengan Mira. Tapi bagi saya, Mira sudah lakukan yang terbaik.

"Sebab memang saya nak wujudkan watak seorang perempuan baik tapi sebenarnya psiko. Mira berjaya membawa watak tersebut.




"Tak semestinya watak itu kena orang yang muka jahat saja boleh bawa. Ramai saja orang yang nampak baik tapi sebenarnya psiko." 

Jadi puas hati ke tak heroin baru nanti Uqasha? Ke nak complaint juga? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tokeybundle 17-9-2021 12:28 PM
Ok ke citer dia.x tgk la
Quote Tokeybundle 17-9-2021 12:28 PM
Ok ke citer dia.x tgk la
Quote bedahmenjuyah 17-9-2021 12:40 PM
Apa apa la. Bukan nak tgk pun
Quote ais_kosong 17-9-2021 12:44 PM
Aku rengsa betul tengok orang pakai tudung bertopi mcm tu.
Quote Mawar91 17-9-2021 12:46 PM
Baguslah ganti Uqasha.Bertiang bagus berlakon dari Mira Filzah tu.Silap2 nti fans akan compare lakonan spe lagi best
Quote cmf_premierleag 17-9-2021 01:08 PM
ais_kosong replied at 17-9-2021 12:44 PM
Aku rengsa betul tengok orang pakai tudung bertopi mcm tu.

acah2 fashionista la tu.padahal nmpn kepam sgt
Quote rain2169 17-9-2021 01:09 PM
tak kisah laaa sapa pun...
bukan I tengok punnn....
Quote LadyCarefree 17-9-2021 01:21 PM
rain2169: tak kisah laaa sapa pun...bukan I tengok punnn....



Samalah tp iols tetap nk kutuk lakonan mklik berdasarkan klip yg ditepek sana sini.
Quote anony-mous 17-9-2021 01:27 PM
Ya ampon awat Daler Yusof dah mcm bapak2? Heshe dah kahwin ke??? Dlu masa berlakon dgn nellydia tasty sgt!! Kenapa pelakon lelaki malaysia xpndai nk jg bdn
Quote cmf_premierleag 17-9-2021 01:28 PM
kowser nk layan drama level2 sampah ni
Quote Kurex 17-9-2021 01:43 PM
Baik tapi saiko &, mira basic berjaya bawa watak??
Kau buta ke maikel ang? Celah mana si bengap ni pandai berlakon? Lakonan yg kau bagi, semua watak sama! Sebab kau sendiri tau dia takde bakat, tu yg kau bagi watak tak mengambang dekat dia! Cakap je terus terang "mira bodoh mira bingai, takde bakat, takde gred, cakap meleweh, malahan basic. Sebab tu saya gugurkan dia".

Terus terang je dekat muka sembam tak cukup tido ni. Tak payah nak jaga sgt hati dia.

Biar dia tau tempat sepatutnya utk dia yakni pekerja warga vietnam yg banyak dekat pasar basah tu!

Siapa je nak tengok drama mcm ni? Nak pulak ada basic, lepas tu berangan bagi tunjuk ajar. Kau sendiri berlakon tak pandai la kayu reput!

Dah semua watak semua sama, memanglah kau rasa menjiwai padahal tetap kayu walaupun dari awal kau muncul, tetap kayu jugak. Tu tanda jgn eujud lagi dalam industry seni. Kau duduk je diam2 jaga laki kau yg tua tu!

Puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh
Quote fizamn 17-9-2021 01:46 PM
Dressing mira semacam.. sakit maya nengok
Quote timah03 17-9-2021 01:51 PM
Kalau baik tapi psiko... Baik ambil nely je.... Dah alang2 uqasha season 2...Ambil Tasha shila pun ngam....
Quote AshkieLa 17-9-2021 01:54 PM
skala menguap di takuk 10...
Quote katak hijau 17-9-2021 02:04 PM
Satu drama je aku rasa ok si mf ni berlakon iaitu watak dia jadi bini no 4 norman hakim drama apa ka namanya. Dlm drama tu dia berlakon jadi gedik mengada2. Mungkin watak mcm tu hidup utk dia kot
Quote bankerpencen 17-9-2021 02:09 PM
Berlakon watak "baik tapi psiko" tu mira pandai la kot... dah memang gitu perangai sejak azali pun kan. Dah sebati dengan jiwa gitu, tak payah berlakon, nampak natural sebab memang selalu bajet baik tapi psiko
Quote ais_kosong 17-9-2021 02:10 PM
cmf_premierleag replied at 17-9-2021 01:08 PM
acah2 fashionista la tu.padahal nmpn kepam sgt

Betul.. aku ingat aku ja yang fikir mcm tu..
Quote trexxxxxi 17-9-2021 02:19 PM
Miwa basic baca forum ke tuwwww


Uqasha berlakon better dari Miwabasic what
Tazzabarrrr Iols nak support s2

Kahkahkah biased bethol
Quote bottombikini 17-9-2021 02:24 PM
sorry la mmg tak tengok cite murahan begini

baik aku follow cite singapura yg ptg2 tu
wajah beshe2 je tapi best sbb kisah2 marhaen

Lihat semua komen(142)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:32 AM GMT+8 , Processed in 0.184280 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top