CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suara Nabila Razali Semakin Sedap, Ini Buktinya

16-9-2021 01:09 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4610| Komen: 30

Description: Penyanyi Nabila Razali tidak melepaskan peluang mengisi masa lapang ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dengan berlatih vokal.
Penyanyi Nabila Razali tidak melepaskan peluang mengisi masa lapang ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dengan berlatih vokal.

Hasilnya terserlah apabila peminat dapat mendengar perubahan mutu nyanyian Nabila menerusi Program Amal COVAID anjuran stesen radio Hot FM yang semakin baik.



Foto: IG

“Terima kasih kepada yang sedar dengan perubahan sebab walaupun dalam PKP saya tetap masuk kelas (nyanyian) dan masih lagi bertanya dengan cikgu.

“Sekarang tak sibuk, jadi inilah masa untuk timba ilmu banyak-banyak sebab nanti kita dah nak mula kerja balik,” ujarnya kepada mStar.



Dalam pada itu Nabila yang mesra disapa Bella memberitahu lagu Peluang Kedua yang dinyanyikan dalam program itu adalah hasil susunan semula Hael Husaini.

“Lagu peluang Kedua dalam ni mix versi AJL tapi dibuat baharu oleh Hael Husaini. Dia yang buat muzik arrangement untuk lagu versi Peluang Kedua yang ini.

“Dan semestinya saya masukan melodi-melodi daripada AJL, mungkin ada yang tak puas nak dengar sepatutnya persembahan tu jadi macam mana, dan ini adalah bunyi Peluang Kedua versi AJL tu hari,” katanya. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 16-9-2021 02:43 PM
kalau peminat hang ckp sedap ok la dik
jgn nnt tetibe xsedap balik
Quote dua_chzy 16-9-2021 04:06 PM
Antara ciri2 positif Nabila ni:

1. Resilient.
2. Tak maki2 balas balik orang2 yang kutuk dia.
Quote LadyCarefree 16-9-2021 04:12 PM
Xsedap pun. BI oklah style melayu no prob la. Muka makin macam chipmunk. Chipmunk is cute kan?
Quote LadyCarefree 16-9-2021 04:13 PM
dua_chzy replied at 16-9-2021 03:06 PM
Antara ciri2 positif Nabila ni:

1. Resilient.

Dah tu xkan nak kerja cashier Aeon lak
Quote edayildiz 16-9-2021 04:14 PM
mmg tak sedap
terima la hakikat..i is xfhm la dia ni ramai peminat suka..ntah pape..si aina tu jauh lg sedap sora
Quote dua_chzy 16-9-2021 04:17 PM
LadyCarefree: Dah tu xkan nak kerja cashier Aeon lak


Hapa kaitan? Btw dia hada degree lah. Takyah jadik cashier pun boleh survive.
Quote slyfynx 16-9-2021 04:17 PM
Lagu ni x menguji vokal sgt.
Not to say die nyanyi x sedap, but untuk lagu ringan camni ramai je leh bawak
Quote Kurex 16-9-2021 05:45 PM
Mcm dah diminus one jah
Quote meteorspeed 16-9-2021 05:49 PM
Bagi aku tak sedap pun.. Cer bagi nada tinggi nak tgk
.
Quote 3chanceno 16-9-2021 06:07 PM
Facepalm dengan tahap konfiden budak nie
Quote fadz84 16-9-2021 06:30 PM
Terima la kenyataan bella ni nyanyi live x sedap.. nak2 kalau ballad melayu..
Quote Tokeybundle 16-9-2021 06:34 PM
Yela dik.suara ko jela yg paling sedap dlm planet ni
Quote winky1 16-9-2021 07:22 PM
dua_chzy replied at 16-9-2021 04:17 PM
Hapa kaitan? Btw dia hada degree lah. Takyah jadik cashier pun boleh survive.

Ramai ada degree mcm dia tapi must start somewhere mcm azhar sulaiman.... Otherwise dia continue nyanyi nyanyi dan biz dari cabang yg adalah... Awak fan ye... Bagus
Quote TomyamPuteh 16-9-2021 11:29 PM
Aku suka je Cik Nab ni. Dia cantik bagi aku.
Quote immaryjane 16-9-2021 11:42 PM
dua_chzy replied at 16-9-2021 04:06 PM
Antara ciri2 positif Nabila ni:

1. Resilient.

Mula3 fikir gitu gk. tapi mase kne hentam sore itik time ajl, dia merempan sisturrrrr.
Ape nth ayat dia, tp dia kecik hati rakan retis mcm kondem dia. Mcm tk ley terima org kutuk sore terkucil dia tu. sejak iols mcm cehh kau ni, dah mmg tk sedap, nk jgk menjawab.
Quote nakkomenjugak 17-9-2021 12:03 AM
emmmmm lantak ko laa nab
kalau gitu kata fans ko

Quote dua_chzy 17-9-2021 12:21 AM
immaryjane replied at 16-9-2021 11:42 PM
Mula3 fikir gitu gk. tapi mase kne hentam sore itik time ajl, dia merempan sisturrrrr.
Ape nth ay ...

Dia merempan pun takda la macam Anju kan jadj maseh boleh diterima.
Quote dua_chzy 17-9-2021 12:28 AM
winky1 replied at 16-9-2021 07:22 PM
Ramai ada degree mcm dia tapi must start somewhere mcm azhar sulaiman.... Otherwise dia continue n ...

Yer must start somewhere and sheol can survive banding acik2 tadak degree. Btw aku tak ngefan budak ni. Aku cuma nampak trait bagus dia ja.
Quote Afifi82 17-9-2021 12:31 AM
Tapi…. Masih xsedap jugak.. Ha..

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.078736 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top