CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tukang Kebun Jumpa Anu Lelaki Dalam Balang Kaca

16-9-2021 12:59 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3552| Komen: 21

Description: Penemuan kemaluan lelaki yang dipotong dalam sebuah balang kaca ternyata menimbulkan misteri.
Penemuan kemaluan lelaki yang dipotong dalam sebuah balang kaca ternyata menimbulkan misteri.

Kejadian itu berlaku Balcarce, Buenos Aires, Argentina yang mana ia kini sudah menjadi kes polis.


Terdahulu, seorang tukang kebun menemui balang itu di dalam kawasan semak ketika dia mahu memotong rumput.


Foto: Daily Star

Difahamkan, dia secara tidak sengaja telah memecahkan balang itu sebelum terhidu satu bau yang cukup kuat.

Selepas laporan dibuat, pasukan polis forensik turut hadir ke tempat kejadian.

Sehingga kini, pihak berkuasa belum dapat mengenalpasti pemilik kemaluan itu. -CARI


Sumber: Daily Star

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JunkMail 16-9-2021 01:36 PM
Sajat punya ke tercicir sampai Argentina?
Quote _blackbird 16-9-2021 01:36 PM
kenapa dikaburkan gambarnya.
Quote edayildiz 16-9-2021 01:56 PM
kan org tua pesan jmpa botol jgn bkk..kalau kt sini hantu raya dlm botol
Quote edayildiz 16-9-2021 01:57 PM
_blackbird replied at 16-9-2021 01:36 PM
kenapa dikaburkan gambarnya.


kaburkn ke? i punya la scroll cpt2 xmo tgk..
Quote missbigrockstar 16-9-2021 01:58 PM
Teringat movie kontroversi dulu, Anu Dalam Botol.
Quote slyfynx 16-9-2021 02:05 PM



Dan disebabkan filem ni, aku teringan filem pecah p*nggung (boleh letak u jika perlu) DR ROZMEY
Quote bottombikini 16-9-2021 02:09 PM
best ke muvi anu dlm botol tu
Quote Knowlee 16-9-2021 02:10 PM
Maybe baru lepas buat pembedahan tukar jantina...
Quote becir 16-9-2021 02:14 PM
Mesti kes gangster bergado potong anu..macam series get shorty potong anu sorang inmate then hantar as ugutan to another person
Quote _blackbird 16-9-2021 02:20 PM
edayildiz replied at 16-9-2021 01:57 PM
kaburkn ke? i punya la scroll cpt2 xmo tgk..

iya dah dikaburkan. tak dpt nak belek masih dlm kondisi utuh atau dah dicompose. hihihi
Quote Artemesiaa 16-9-2021 04:11 PM
Pasti tak ada yang nak mengaku eloklah dilupuskan je
Quote supernaturalee 16-9-2021 04:58 PM
bottombikini replied at 16-9-2021 02:09 PM
best ke muvi anu dlm botol tu

Bg iols bgs ceritanya
Ttg penyesalan bila dh tersimpang jauh

Quote Suchi 16-9-2021 05:08 PM
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia lepas opret buang totey sudahnya ninggal juga bila nak transplant ovari plak.
Isshh ngeri laa weh btw tak semua pondan ni berani nak buang menda alah tu kan.
Kat fb Love dont judge tu selalu je ada kisah pondan kawen ngn pengkid.
Pondan jd mak, pengkid jd ayah
Dedua tak operet buang totey/rahim/pepet memasing.
So bila ehem2 tu yg si ‘suami’ boleh mengandung
Elok je si pengkid ni mengandung n beranak  walaupun rupa luaran berjambang bagai


Quote edayildiz 16-9-2021 05:20 PM
Suchi replied at 16-9-2021 05:08 PM
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia le ...

uol join fb group ke..yg normal mcm i nk join group tu blh tak eh?
Quote Skuau 16-9-2021 05:38 PM
Suchi replied at 16-9-2021 05:08 PM
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia le ...

Bukan salah 'AYAH' mengandung........dh 'IBU'....
Quote Suchi 16-9-2021 05:44 PM
edayildiz replied at 16-9-2021 05:20 PM
uol join fb group ke..yg normal mcm i nk join group tu blh tak eh?

Bukan group la tp fb page omputeh punya.
Depa selalu share kisah2 cinta yg bg kita pelik dan tak normal.
Ada video laa, komen2 cam biasa la ada yg menyokong dan ada yg mengecam.


Quote Suchi 16-9-2021 05:51 PM
Edited by Suchi at 16-9-2021 05:52 PM
Skuau replied at 16-9-2021 05:38 PM
Bukan salah 'AYAH' mengandung........dh 'IBU'....


Hahhaa ada satu kisah tu si pompuan ni buang tek bagai nak jadi lelaki la.Badan pun penuh bulu ngn jambang bagai.
Dah jadi lelaki dia gay plak, kira dia kapel ngn lelaki gay la.
Sama juga tak buang cik pet n rahim so mengandung la jua.
Pernah masuk dlm berita kat harian metro kot sblm ni.
Cam biasa tajuk “lelaki tak sedar hamil blabla…” padahal dah asalnya pompuan emangla bleh ngandung.
Quote bottombikini 16-9-2021 07:18 PM
supernaturalee replied at 16-9-2021 04:58 PM
Bg iols bgs ceritanya
Ttg penyesalan bila dh tersimpang jauh

ok nanti boleh cari muvi ni
Quote 3chanceno 16-9-2021 07:26 PM
Sana gangster bukan tahap kg dusun..kalau gf/ bini yg nak balas dendam pasal skandal pun berani buat apa saja, asal puas hati...aahhhgiteww acik speku

Lihat semua komen(21)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.069363 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top