CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sharnaaz Ahmad Tengah Ngorat Fify Azmi Katanya, Dah Putus Dengan Azira Shafinaz?

16-9-2021 12:45 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16715| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sharnaaz Ahmad selalu sangat live dengan Shukri Yahaya. Macam-macam cerita yang disembangkan.
Sharnaaz Ahmad selalu sangat live dengan Shukri Yahaya. Macam-macam cerita yang disembangkan.

Selain isu perli Caprice minggu lepas, ada yang lebih menarik apabila ada yang mendakwa aktor itu sekarang sedang berkenalan dengan seorang lagi selebriti tanah air.

Menurut Kosmo, artis wanita yang dimaksudkan adalah Fify Azmi.


Foto: IG

Di ruangan komen juga ramai yang menyebut nama Fify dan dia juga dikatakan menonton live tersebut.

Walaupun ketika itu Sharnaaz dan Shukri tak sebut nama mana-mana selebriti yang dimaksudkan, tapi ramai yang dah dapat teka.



Jengah di Instagram, Fify juga ada memuat naik gambar pada hari yang sama seolah-olah memberi bayangan mengenai dakwaan tersebut,

"Saya tak tengok Live tau, saya tengah melukis,"tulisnya sebagai kapsyen.



Betul ke tengah bercinta tu? Tak jadi ke dengan Azira Shafinaz? Apa pun jangan terkejar-kejar, takut pula buat pilihan salah lagi nanti tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote trexxxxxi 16-9-2021 12:58 PM
Euwwwwwww
Fify tu straight ker?

Nanas busuk
Euwwwwwww
Quote Sachacha 16-9-2021 01:08 PM
Geli weii tgk sanaz ni kepammmm
Quote putericahaya999 16-9-2021 01:09 PM
Sesuai la ganas sama ganas
Tp dlm hati ada taman
Quote kitmal9545 16-9-2021 01:13 PM
yikes...jambangnya
Quote meteorspeed 16-9-2021 01:16 PM
Bagi aku fify nie tak lawa hehehe.. Muka keras.
Quote wanawina 16-9-2021 01:21 PM
Bagusla kalau ajira putus dgn nanas. Dah tak semenggah ha. Ajira deserved better bg meols.
Quote uori 16-9-2021 01:26 PM
pompuan ni muka macam shah rukh khan {:smile
Quote sharlenetexas 16-9-2021 01:29 PM
Dua2 nmpk busuk.
Quote xAthenax 16-9-2021 01:36 PM
semua dia nak
Quote hangdenim 16-9-2021 01:39 PM
Fify mcm budak, sanaz dah mcm pemangsa iols tengok. Seramsss
Quote arreysha 16-9-2021 01:51 PM
Isk geli la tgk shahnaz ni memang kepam btul lepas bercerai .... Perangai pun x semenggah
Quote I.K.A888990 16-9-2021 02:45 PM
baik kau lari diri dik
jgn la rapat dgn mamat yg pikiaq dia je betoi tu
Quote 3chanceno 16-9-2021 02:50 PM
Muka nanaz penuh jambang, dah cam semak samun pilih non retis pun boleh bahagia dek non
Quote imanjannah 16-9-2021 03:03 PM
tak yah la mana2 pmpuan ngan nanas ni, perangai hodoh sgt
Quote NurAlia14 16-9-2021 03:13 PM
trexxxxxi replied at 16-9-2021 12:58 PM
Euwwwwwww
Fify tu straight ker?


Apesal tgk fify tu mcm errrrr
Btw, kalo dh xde ape2 xkn bg cake
Quote haruslah 16-9-2021 03:27 PM
Knp bla sebut fify azmi i dok bayang pengacara garnier ke ape tah..yg ade tik lalat kat dagu tu...pakai tudung
Quote azwanaliori 16-9-2021 05:04 PM
Aku menyampah tgok muka fify ni mcm ajet2 sgt.. kembar dia ok je
Quote monreyes 16-9-2021 05:16 PM
wanawina replied at 16-9-2021 01:21 PM
Bagusla kalau ajira putus dgn nanas. Dah tak semenggah ha. Ajira deserved better bg meols.

dgn alvin je lah
Quote twins 16-9-2021 05:17 PM
aku suka sangat tengok si fify ni.... pada mata aku.. dia sangat comel...
tapi kalau dengan nanaz ?  no no no..... nanaz  tu kena cari yg queen control mcm mak si jebat tu jugak baru boleh dia jaga sikit mulut dia tu....

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.194032 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top