CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nora Danish Belanja Punggung

15-9-2021 03:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15740| Komen: 89|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nora Danish dikecam pula. Puncanya sebab tayang punggung untuk tatapan umum.
Nora Danish dikecam pula. Puncanya sebab tayang punggung untuk tatapan umum.

Di Instagram, pelakon ini ada berkongsi gambar dari arah belakang.


Foto: IG
Dalam gambar tersebut, Nora dilihat memakai jeans ketat sampai nampak bentuk punggung.

"Ghost buster," tulisnya sebagai kapsyen.



Di ruangan komen ramai tak uas hati dengan gambar tersebut sebab didakwa sebagai tak sopan.

Lebih-lebih lagi status Nora sebagai seorang ibu dan isteri.




Antara komen: 

"Tunjuk dekat suami sudahlah"

"Macam kurang sesuai rasanya. Maaf menegur."





"Seelok-eloknya akak dah berumur cukup-cukuplah tayang aurat. Dah tenat dunia ini."

Kesian Nora, dah yakin menayang kena kutuk pula. Tabahlah ya.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 15-9-2021 03:39 PM
Nak lawan Airlander ke?

[attach]591559[/attach]

Quote friedfishsoup 15-9-2021 03:42 PM
Kesian Sepol, dah yakin buka thread, kena kutuk pula. Tabahlah ya.-CARI
Quote ninjago 15-9-2021 03:42 PM
kurus dah nowa. hard work paid off gitu.
Quote trexxxxxi 15-9-2021 03:45 PM
Biarlah dia, dia ada bont**

Sepol hang ni konpiden bukak thread tak takut kena saman ka

Quote harkktuih 15-9-2021 04:06 PM
masalahnya dia bukan tudung litup berkelubung bagai..dah mmg gitu pemakaian dia hari2..
Quote dudaberhias 15-9-2021 04:10 PM
La gambar dari belakang memang la nampak punggung. Masalahnya yang korang jeles dengan pungung hazab, kedut, tua dan hodoh macam pakai pampers ni dah kenapa? Eeee low class tengok punggung kedut. Punya la banyak retis2 muda hot punggung bergetak firm. Yang punggung kedut jugak korang taste. Baik tengok ponggong dato sri vida jah, lagi2 dia taste yang muda2 ni. Sape yang nak jadi anak ikan boleh apply borang resume.
Quote royaldanish 15-9-2021 04:33 PM

hahahaha adoiiii sama la
Quote bulalof 15-9-2021 04:41 PM
sian sebab benda camni pon nak perhatian......
Quote Guccibamboo 15-9-2021 04:53 PM
dudaberhias: La gambar dari belakang memang la nampak punggung. Masalahnya yang korang jeles dengan pungung hazab, kedut, tua dan hodoh macam pakai pampers ni dah  ...


Skrg ni byk punggung x ori....cocok filler. Firm lps buat je....nnt bile filler expired berbonjol2 lah
Quote 3480 15-9-2021 05:00 PM
Rumah dia kt kws mna eh
Quote winky1 15-9-2021 05:27 PM
Edited by winky1 at 15-9-2021 05:29 PM

Apa di kisah tak sopan sebagai isteri org .. Lainlah suami dia kisah ttg aurat...tu smua keeping oneself relevant and visible... Ada offer suami pun happy.. Pkp yg berlarutan dan recovery pun entah bila, semua affected.. Including t20s and those behaving like t20s... Btw ada kah everybody yg tak human? Just asking...
Quote AbukRokok 15-9-2021 05:52 PM
takpe dimaafkan
Thx awak sbb belanja (sefol yg kata belanja)
Quote Cintakapuri 15-9-2021 06:05 PM
Edited by Cintakapuri at 15-9-2021 06:07 PM

Rasa mcm eh untungnya nora ni somi x kecoh body dia bambam lepas kahwen. X mcm sedara iols, masa dating body binik selim melim, cantekk. Dah nikah, ada anak haaaa strugle nak diet mebi sbb body type mesomorph. Lagi kesian somi dia aduhh mulutnya mmg boleh tahan. Huhu
Quote FY08 15-9-2021 06:23 PM
Benci btul tgk ppuan post bontot... Mcm busuk ja....
Quote LadyCarefree 15-9-2021 06:29 PM
Biasa je. Elok bertutup je bontot dia.
Quote honeylynn 15-9-2021 06:50 PM
Patut tajuk berita ' Wow' layutnya bontot Nora!'.. biar font tajuk bagi besar2..baru dia sedar kot!
Quote GegarVaganja 15-9-2021 07:00 PM
Ler. Ingat dia tak pakai apa2 nampak punggung

Quote immaryjane 15-9-2021 07:22 PM
Salah sorg retis yg dari dulu sampai sekarang macam gitu je hidup dia.
Tp time puasa je lah boleh tgok dia “done khatam”
Quote azwanaliori 15-9-2021 07:25 PM
Nedim dalam TikTok dia muka menyampah gila babi dgn nowa ni koser nk layan bini attention whore mengalahkan bbnu

Lihat semua komen(89)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.173613 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top