Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kacak Minta Iqbal Duit, Kalau Bagi Baru Setuju DS Vida Kahwin- No Money, No Talk!

15-9-2021 01:20 PM|Oleh: Saiful| Komen: 123

Kacak kata dia tak kisah pun ibunya, DS Vida nak kahwin lagi.

Tapi katanya dia tak akan setuju dengan mudah tentang siapa pilihan ibunya itu.


Foto: IG
"First of all, saya nak cakap kalau mama nak kahwin im just gonna agree wit it guys. But not gonna agree macam tu je la.

"No, you have to give me some, you know (duit). If he wants my mom, then give me some of duit. Yes money, yes talk. No money, no talk.





"Give me some duit and I will agree with everything, dont worry. Saya bukan pisau cukur ke apa but money works you know,"katanya seperti dipetik dari Gempak.




Anak lelaki mungkin mudah sikit nak pujuk, tapi anak perempuan Vida, Cik B memang payah nampaknya.

Semoga berjayalah Iqbal dan Vida. Jangan putus asa pujuk ya, kata cinta. Tak gitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 123
Komen

Previous : "Kau Nak Tengok Aku Dah Tunjuk, Bila Aku Nak Tengok Kau Punya..." - Kenapa Tu Sam?

Next       : Nora Danish Belanja Punggung

Komen Terbaru

Quote None68 20-9-2021 05:02 PM
Budak2 boleh pk..maknya pulak yg terlebih budak

Lain-lain Komen

Quote royaldanish 15-9-2021 01:35 PM
jadi... bila nak kawen nya?
Quote dua_chzy 15-9-2021 01:36 PM
Yeah Kachak you go boi!
Quote Afifi82 15-9-2021 01:41 PM
Pandai budak Kacak ni. Hihihi.
Quote laksmanabentan 15-9-2021 01:43 PM
royaldanish replied at 15-9-2021 01:35 PM
jadi... bila nak kawen nya?

Desember ni uollsss...
Quote bulalof 15-9-2021 01:47 PM
eeuuuwwww.....
Quote Suchi 15-9-2021 01:49 PM
Hahhaha
berapa nk kena bagi tuh?


Quote hasniey 15-9-2021 01:51 PM
Berapa la dia mintak
Mmg kene sedia awal2..bakal bapak tiri suspicious sgt
Quote dua_chzy 15-9-2021 01:54 PM

"Give me some duit and I will agree with everything, dont worry. Saya bukan pisau cukur ke apa but money works you know,"katanya seperti dipetik dari Gempak.

Ayat ni sangat diva yah. Huntong la ko Vida. Walaupun gelenyer tapi anak2 pintar.
Quote maharani_gebu 15-9-2021 02:03 PM
akhirnya kacak bersuara gak..... now lg double trouble lar masalah bidah & bebal.....

ingat nak cong anak ppuan jer... now kacak pun dah tumbuh tanduk.....
Quote sarah82 15-9-2021 02:05 PM
dua_chzy replied at 15-9-2021 01:54 PM
"Give me some duit and I will agree with everything, dont worry. Saya bukan pisau cukur ke apa but ...

Anak2 dia baik cik b atau kacak lebih cerdik dan dlm mod melindungi.. Mmg depa matang dari usia sebab dah tgk mcm mana mak depa jadi bodoh bila berlaki
Quote newyork 15-9-2021 02:05 PM
Bagus anak2 protect mak dia walaupuunn mak dia dah geletis.. no money no talk.
Quote cmf_DetConan 15-9-2021 02:07 PM
Bagus kacak..bijak anak2 bida ni..xdpt duit jgn harap dpt kawen..klu dpt kawen pon ko mntk lg duit tiap2 bulan
Quote dua_chzy 15-9-2021 02:08 PM
sarah82 replied at 15-9-2021 02:05 PM
Anak2 dia baik cik b atau kacak lebih cerdik dan dlm mod melindungi.. Mmg depa matang dari usia se ...

Dah tengok mak kena tabuh, dah tengok mak jadik cash cow laki2 tak gune - apa taknya survival instinct meka buat meka jadik lebih bijak dan matang.
Quote Ratutulip 15-9-2021 02:19 PM
bagus kacak... jgn ckp je blh bg sejuta sebulan buktikn dl ya.....
Quote imanjannah 15-9-2021 02:23 PM
mmg geli tgok kka Bida ngan kena tu, huhu.. tapi nk buat mcm mna, dah kak Bida nak jugk..
Quote dudaberhias 15-9-2021 02:27 PM
Ingat vida nak dengar semua tu?
Cekpit tengah menggeletis sebab dok mencekik segala rempah dan pamoga untul busuk kembali. Usaha ittew bukan senang ye Cak & Bi. Soo?

*Tolak anak ketepi jatuh swimming pool*
Come to me Iqbal (masuk bilik, tutup lampu)
Quote JalaEmas 15-9-2021 02:28 PM
kat efbi tulahhh hampir tiap hariii ade artikel pasal dieni nk menikohhh.... haihhh.. wartwann pongg mcm takde cite lain..
Quote kitmal9545 15-9-2021 02:29 PM
duit mama juga kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Quote edayildiz 15-9-2021 02:38 PM
go go cik b ngn kacak sempat lg cantas ni mak uols dr kawen

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top