Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rahib Menari Dengan Rangka Manusia Dan Anjing Di Tanah Peruburan

15-9-2021 12:21 PM Komen: 5
Seorang wanita berpakaian seperti rahib menarik perhatian ramai apabila dilihat bermain dengan 'rangka manusia' di sebuah tanah perkuburan di Hull, timur Yorkshire, baru-baru ini.

Selain prop rangka manusia yang biasa dilihat di makmal, turut kelihatan bersamanya adalah rangka seekor haiwan seperti anjing.

Seorang saksi berkata: "Dari luarannya, kelihatan dia berdiri di tanah perkuburan yang bertentangan pintu masuk sekolah Hymers. Dia seolah-olah menari dengan rangka itu.


Foto: MEN Media

"Aksinya jelas menarik perhatian dengan ramai orang berhenti untuk menontonnya!"

Dilaporkan bahawa insiden aneh itu dirakam oleh seorang individu yang berada di tempat kejadian sebelum pukul 12.00 tengah hari.

Ramai yang menyifatkan aksi tersebut berkemungkinan sebahagian daripada lakonan atau rakaman untuk projek tertentu.

Namun sehingga kini masih belum diketahui mengenai apa yang sebenarnya berlaku ketika itu. - CARI

Sumber: mStar/ Metro.co.uk

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 5
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 16-9-2021 12:53 AM
Hahahaha ko dah kenapa acikkk?
Tengah buat prank ke?

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 15-9-2021 12:47 PM




Quote Dorotheas 15-9-2021 02:35 PM
Tgh buat content tiktok la teww...skrg kan da tk heran org buat pelik2
Quote edayildiz 15-9-2021 02:42 PM
kt china gambo bogel ngn tengkorak aruah bapak sbb katanya masa kecik xde kenangan gambo gitu..
betul la manusia akhir zaman bertuhankan medsoc
Quote R2D2 15-9-2021 03:44 PM
kalau content pelik2, mengarut tu semua
biasanya utk Tiktok
sebab trending

kalau YouTube, FB Live dah kurang content2 mengarut

Tiktok punya konsep
content tetap flash dlm ID kita
walaupun kita tak subcribe
sama mcm Reels dlm IG

kalau kita click je
view dia dah counting
Quote nakkomenjugak 16-9-2021 12:53 AM
Hahahaha ko dah kenapa acikkk?
Tengah buat prank ke?

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top