CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Rahib Menari Dengan Rangka Manusia Dan Anjing Di Tanah Peruburan

15-9-2021 12:21 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1456| Komen: 5

Description: Seorang wanita berpakaian seperti rahib menarik perhatian ramai apabila dilihat bermain dengan 'rangka manusia' di sebuah tanah perkuburan di Hull, timur Yorkshire, baru-baru ini.
Seorang wanita berpakaian seperti rahib menarik perhatian ramai apabila dilihat bermain dengan 'rangka manusia' di sebuah tanah perkuburan di Hull, timur Yorkshire, baru-baru ini.


Selain prop rangka manusia yang biasa dilihat di makmal, turut kelihatan bersamanya adalah rangka seekor haiwan seperti anjing.

Seorang saksi berkata: "Dari luarannya, kelihatan dia berdiri di tanah perkuburan yang bertentangan pintu masuk sekolah Hymers. Dia seolah-olah menari dengan rangka itu.


Foto: MEN Media

"Aksinya jelas menarik perhatian dengan ramai orang berhenti untuk menontonnya!"

Dilaporkan bahawa insiden aneh itu dirakam oleh seorang individu yang berada di tempat kejadian sebelum pukul 12.00 tengah hari.


Ramai yang menyifatkan aksi tersebut berkemungkinan sebahagian daripada lakonan atau rakaman untuk projek tertentu.

Namun sehingga kini masih belum diketahui mengenai apa yang sebenarnya berlaku ketika itu. - CARI

Sumber: mStar/ Metro.co.uk
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 15-9-2021 12:47 PM


[youtube]CIXPmM-Pxwo[/youtube]

Quote Dorotheas 15-9-2021 02:35 PM
Tgh buat content tiktok la teww...skrg kan da tk heran org buat pelik2
Quote edayildiz 15-9-2021 02:42 PM
kt china gambo bogel ngn tengkorak aruah bapak sbb katanya masa kecik xde kenangan gambo gitu..
betul la manusia akhir zaman bertuhankan medsoc
Quote R2D2 15-9-2021 03:44 PM
kalau content pelik2, mengarut tu semua
biasanya utk Tiktok
sebab trending

kalau YouTube, FB Live dah kurang content2 mengarut

Tiktok punya konsep
content tetap flash dlm ID kita
walaupun kita tak subcribe
sama mcm Reels dlm IG

kalau kita click je
view dia dah counting
Quote nakkomenjugak 16-9-2021 12:53 AM
Hahahaha ko dah kenapa acikkk?
Tengah buat prank ke?

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.079624 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top