Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Uyaina Arshad Rasa Diri Tak Layak Dicalonkan Dalam ABPBH

15-9-2021 12:18 PM| Komen: 22

Kali pertama tercalon pada penganjuran Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34, pelakon dan pengacara Uyaina Arshad mengakui terkejut. 


Uyaina menyifatkan rezeki menjadi salah seorang calon di kalangan 20 pesaing kategori Pelakon TV Wanita Popular dan Pengacara TV Popular sebagai momen istimewa sepanjang pembabitannya dalam industri seni tanah air. 

Uyaina berkata, dia tidak menyangka namanya akan tersenarai untuk dua kategori dalam acara anugerah berprestij itu. 


Foto: IG

"Ketika mesej peribadi di Instagram dibanjiri ucapan tahniah daripada peminat, saya sangat terkejut.

"Saya tidak pernah berharap nama saya dicalonkan kerana saya percaya ramai lagi calon yang lebih layak dalam dua kategori itu. 

"Tapi inilah dinamakan rezeki. Saya bersyukur bakat saya diiktiraf oleh pihak penganjur meskipun masih baru dalam bidang ini,"katanya. 



Menurut pengacara Wanita Hari Ini (WHI) itu, dia tidak meletakkan sebarang harapan tinggi untuk menang sebaliknya sudah gembira dengan pencalonan ini. 

"Sebenarnya ini adalah berita gembira buat peminat saya yang selalu menantikan nama saya dicalonkan dalam anugerah ini.  



"Saya tidak meletakkan sebarang harapan tinggi untuk menang kerana nama-nama yang turut dicalonkan cukup kuat dan berbakat besar. 

"Bagi saya, sudah dicalonkan dalam Top 20 pun dikira satu pencapaian peribadi untuk saya," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : Kupas Isu Masyarakat, Tya Ariffin Jadi Pengacara Pula

Next       : "Dapat Semua Yang Didoakan, Jadi Kenapa Saya Tak Nak Tutup Aurat?"

Komen Terbaru

Quote nura19 19-9-2021 01:26 PM
Ramai x minat die ni....hahaha sama la..dh blh kawin dh...

Lain-lain Komen

Quote Rotisserie 15-9-2021 12:25 PM
Xpe. Bkn awk sorg yg berpandangan sedemikian{:smile
Quote tikusmontok 15-9-2021 12:26 PM
Memang pun
Quote princessmiang 15-9-2021 12:32 PM
Edited by princessmiang at 15-9-2021 12:34 PM



Quote slyfynx 15-9-2021 12:33 PM
Jap.
Sape la this Uyaina person.
Ramai nau BBNU skrg semua nk meng retis kan diri.
So aku pun dah xreti beza yang mana satu
Quote kechikchomel 15-9-2021 12:37 PM
bagus lah ko sedar diri dekk! kalau rasa tak layak, apa kata buat macam abam jul ripin tu? tarik diri?
Quote I.K.A888990 15-9-2021 02:13 PM
elok la tu
terima kasih la sbb sedar diri
Quote OyaTonggek 15-9-2021 11:19 PM
im agreed wif u Unaina...better la ko cont. keje ko as a lawyer tu..ko berlakon pun so-so je..



Quote Carcosa 15-9-2021 11:21 PM
Memang pun.

Eh aku cannot go lah dgn minah ni. Aura mcm bagus dia ni, sgt menebal, setebal kening ulat beluncas dia tu.
Dan dia tersangat lah Basic. Satu level bawah drpd Mira basic.
Quote malygos 15-9-2021 11:25 PM
Carcosa replied at 15-9-2021 10:21 PM
Memang pun.

Eh aku cannot go lah dgn minah ni. Aura mcm bagus dia ni, sgt menebal, setebal kening ...

Agree. Dia mcm ada perasan bagus hakikatnya homework tak buat. Hihihi
Quote Carcosa 15-9-2021 11:30 PM
malygos replied at 15-9-2021 11:25 PM
Agree. Dia mcm ada perasan bagus hakikatnya homework tak buat. Hihihi

Yelah. Rasa dia lah terpaling educated.
Kalau among retis, bolehlah dia nak rasa mcm bagus. Retis byk yg bebal + bodoh budak class blkg, mcm si Lana Kuih Kapit tu.
Dgn netizen, tak dapek lah nak acah mcm bagus. Ramai lagi yg sah2 lagi bijak drpd dia.
Berlakon pun sendu. Dia je rasa dia best
Quote nakkomenjugak 16-9-2021 12:48 AM
Kannnnnnnm!!!
Tak layak pun ada kat majlis tu
Pergi la buat kerja lain
Quote awenda507 16-9-2021 12:50 AM
Mujur sedar diri
Quote kiah_mai_pulak 16-9-2021 12:51 AM
baru tercalon awal kn? ke dh top 5 ? kalo tercalon awal ok lah tu, sapa2 yg ada produk tahun ni mmg lah tercalon..
Quote RatuDunia94 16-9-2021 12:35 PM
Zmn skrg ni ko tercalon top 30 pun xde yg nak dibanggakan sbb nak jd popular tu senang.. byk platform. Lain lah 20 tahun lepas. Yg masuk top 5 tu kira dh hebat lah.
Quote epal21 16-9-2021 01:23 PM
Uyaina dlm vc tutorial galeri ariani sungguh lain mukanya. Sememeh je. Gelap kulitnya.  
Quote epal21 16-9-2021 01:25 PM
Muka nampak kasar, kulit gelap. Acik2 gomen lagi jelita drp ni.
Screenshot_20210916-132424__01.jpg
Quote holothurian 16-9-2021 08:12 PM
ya ya.. baguslah sedar.. tahniah
Quote wirazam 18-9-2021 09:24 PM
kechikchomel replied at 15-9-2021 12:37 PM
bagus lah ko sedar diri dekk! kalau rasa tak layak, apa kata buat macam abam jul ripin tu? tarik dir ...

Setuju...tarik diri lar..ke mmg hadap nak menang jugak hahahaha
Quote Tukul.Besi 18-9-2021 09:29 PM
So?? Tarik diri je lah kalau rasa tak layak.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top