Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Wawa Zainal 'Seram' Anak Kini Jadi Pelakon Sebab Nak Beli Toca Boca!

14-9-2021 10:05 PM|Oleh: LilRose| Komen: 24

Amboi, baru berusia enam tahun dah nak merasa pegang duit sendiri.

Berikutan mahu menjana pendapatan sendiri, Hayla Maghfiratul Azkiyaa, anak kepada pasangan selebriti sensasi Aeril Zafrel dan Wawa Zainal kini bergelar pelakon.


Kredit foto: IG

Berkongsi di Instagram, Wawa berkata anaknya itu sebenarnya masih belum bersedia untuk berlakon, namun dek keinginannya mahu memegang duit sendiri dia sanggup bersengkang mata ke set penggambaran.


Kredit foto: IG

"Tengoklah macam mana lakonan dia, boleh ke tak. Kalau tak boleh, terpaksa tarik diri. Risau pula menyusahkan pelakon lain," tulisnya.

'Seram' katanya apabila melihat barisan pelakon yang hebat-hebat bakal membintangi drama yang masih belum didedahkan judulnya itu.


Kredit foto: IG

Rasanya, berjaya ke tidak Hayla bawa watak Syu bergandingan dengan Syukri Yahya, Nabila Huda, Amerul Afendi dan Adlin Aman Ramli? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 24
Komen

Previous : Dapat Lebih 60 Ugutan Bunuh, Keselamatan Caprice Diawasi 24 Jam Sehari

Next       : Shuk Sahar Pula Sertai Tabligh! Doakan Dia Istiqamah

Komen Terbaru

Quote amansihat 20-9-2021 01:52 PM
bagusla esok boleh buat  jadi ig reviews atau youtubers.acik sokong sangat kalau artis Malaysia buat lagu tu kesinambungan mak ayah mereka.sekarang belajar untuk carik ilmu.bukan polatform untuk carik kerja..so maknya dah siapakan anak-anak ada income sendiri sambil tu sambung belajar mana-mana bidang  yg anak tu minat.anak saya kalau cantik dan hensemn pun saya siapakan paltform macam ni.

Lain-lain Komen

Quote nakkomenjugak 14-9-2021 10:21 PM
antara family apak mak anak segak2 belaka
Quote makadek 14-9-2021 10:28 PM
Full pakej lawo helok menjadi gen 2 ni khuens
Quote KIM.K 14-9-2021 10:33 PM
Tak elok dress anak macam pre-adult. Sasaran pedo
Quote LadyCarefree 14-9-2021 11:51 PM
Untunglah mak bapak retis terus dpt berlakon pegang watak walau xpernah berlakon dan mak sendiri xkonfiden anak boleh berlakon.
Quote miracle_forever 14-9-2021 11:54 PM
padan la gigih buat gigi palsu hari tu. nk berlakon rupanya
Quote kaedahnya 15-9-2021 12:48 AM
bapak budak ni hensem tapi tu laa. anak laki depa macam anime sikit.
Quote awenda507 15-9-2021 12:53 AM
Lawa bdk ni tp dress up x mcm bdk umo 6y
Quote imanjannah 15-9-2021 07:56 AM
nak tengok lakonan adik ni nanti
Quote gekkou 15-9-2021 07:59 AM
kalau dah mak pak pn tergedik2 terkinja menari bervideo
kids learn from you
tak yah nk seram2 sangat lah
pupuk saja minat dan bakat itu
cuma mohon jangan mengulang kesilapan 'kena buat orang' mak nya dulu ye
menyampah propa bagai
Quote Cintakapuri 15-9-2021 08:06 AM
awenda507 replied at 15-9-2021 12:53 AM
Lawa bdk ni tp dress up x mcm bdk umo 6y

Nak saing ecah kot
Quote clueless_gamer 15-9-2021 09:17 AM
kids should stay as kid, period
Quote Masukkeluar 15-9-2021 10:24 AM
ank ank dia mmg comel tp nampak selekeh..
Quote yujin 15-9-2021 12:12 PM
gekkou replied at 15-9-2021 07:59 AM
kalau dah mak pak pn tergedik2 terkinja menari bervideo
kids learn from you
tak yah nk seram2 sang ...

Kan.. mnanya budak tu x terikut
Quote hashashes 15-9-2021 12:33 PM
Alahai apa la nak diharapkan ngan pelajaran ye tak, mak bapak tak belajar tinggi pun boleh kaya raya
Quote ally9970 15-9-2021 12:40 PM
Anak yg nak jadi pelakon ke atau kau yg nak anak jadi pelakon?...
Quote laksmanabentan 15-9-2021 12:44 PM
Masukkeluar replied at 15-9-2021 10:24 AM
ank ank dia mmg comel tp nampak selekeh..

kalau anak2 sohai camna tu uoollsss??
Quote miss_perfect 15-9-2021 12:49 PM
miracle_forever replied at 14-9-2021 11:54 PM
padan la gigih buat gigi palsu hari tu. nk berlakon rupanya

Dia buat gigi palsu utk anak dia semata2 anak nak jadi pelakon je ke... bukan sebab dia risaukan anak dia punya gigi?
Quote DayangKirana 15-9-2021 02:22 PM
gigih iols gugel ape benda alah toca boca tuh...
Quote taruhbelakang 15-9-2021 08:22 PM
saye dah debar2

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top