CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Zahirah MacWilson Seru Peminat Filem Tonton Bulan & Pria Terhebat

13-9-2021 09:17 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 2863| Komen: 15|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Biarpun pernah ditayangkan di pawagam, filem Bulan dan Pria Terhebat menjadi trending kembali di platform penstriman. Apatah lagi dengan promosi bertubi-tubi oleh pelakon utamanya, Zahirah Mac Wilson. ...


Biarpun pernah ditayangkan di pawagam dan mendapat kritikan, filem Bulan dan Pria Terhebat tetap trending di platform penstriman. Apatah lagi dengan promosi bertubi-tubi oleh pelakon utamanya, Zahirah Mac Wilson, antara faktor ia tular kembali.

Bagi Zahirah, filem ini perlu ditonton oleh peminat filem tanah air yang sudah lama tidak dapat menyaksikan filem baharu.

Malahan, ianya berbaloi dengan calar-balar sepanjang penggambaran tersebut.


Foto :IG


Begitu juga dengan peminatnya yang memberikan sokongan padu terhadap Zahirah yang sangat berbeza berbanding lakonannya sebelum ini.



Foto : IG

Foto : ig

Bagi mereka ianya sudah cukup memuaskan hati berbanding ulasan filem yang terlalu teknikal. Anda dah tonton? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-9-2021 09:38 PM
Filem bosan
Quote Nana_Man 13-9-2021 09:41 PM
Kurex replied at 13-9-2021 09:38 PM
Filem bosan

Actually aku look forward nk tgk movie ni. Tapj tgk 10 min, trus tukar tgk citer lain.
Quote Dorotheas 13-9-2021 10:37 PM
Dedua tkde aura filem star,no x factor...tkde that wow efek ..so boringgg
Quote nakkomenjugak 14-9-2021 01:20 AM
alamak ada jijang
hmm takpelah
Quote Adrif 14-9-2021 01:37 AM
top 10?

berdasarkan list apa?

then, movie apa yang nombor satu?
Quote kads 14-9-2021 07:30 AM
Serius, filem ni mengecewakan
Quote KamikuP 14-9-2021 09:22 AM
Tertengok bagi meolls ok la sbb wife paksa tengok sekali..huhuhu
Quote Fazsemput 14-9-2021 10:50 AM
Emm.biasa je..
Quote sapeka 14-9-2021 07:41 PM
Dah tgk
Biasa biasa je
Tapi iols suka tgk zahirah
Tgk la jugak sampai habis
Quote Cari-Azza 14-9-2021 11:12 PM
Adrif replied at 14-9-2021 01:37 AM
top 10?

berdasarkan list apa?


Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower dia

Quote Adrif 14-9-2021 11:29 PM
Cari-Azza replied at 14-9-2021 11:12 PM
Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower  ...

oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu raya nanti. raya tahun depan ke, 2 tahun depan ke.
Quote Cari-Azza 15-9-2021 04:28 PM
Adrif replied at 14-9-2021 11:29 PM
oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu ray ...



Takpa, kita pun tak tengok lagi wak, baca review banyak cakap tak best, so sis hold dulu


Quote Starks5 24-9-2021 08:27 PM
Thanks for the information keep sharing such informative post keep suggesting such post.

TellDunkin
Quote Annaquinn009 25-9-2021 09:21 PM
awal2 tngok bts tertarik la jugak nak tengok..tp unfortunately mengecewakan..dengan  loghat indo zahirah yg spoil, dengan zizannya..better j revolusi lagi la..tp body zahirah cantik
Quote Littlerara 6-11-2021 04:26 PM
Best jugak cerita ni. Ada lawak, ada lawan lawan. Tapi ending macam tergangtung. Mungkin nak buat sambungan lagi.

Lihat semua komen(15)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.078530 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top