Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Gila Seks Suntik Mangsa Dengan Air Mani

13-9-2021 03:24 PM Komen: 14
Seorang wanita diserang lelaki gila seks dengan picagari mengandungi air mani di sebuah pasar raya di Maryland, Amerika Syarikat.


Kredit foto: Daily Mail

Lelaki terbabit, Bryon Stemen, 51, sempat memaklumkan kepada mangsa 'tikaman' itu seakan-akan seperti sengatan lebah.

"Saya tahu rasanya hanya seperti disengat lebah," katanya sambil mencucuk picagari di punggung mangsa.

Dia kini meringkuk di sebalik tirai besi selepas dijatuhi hukuman penjara 10 tahun.



Serangan terhadap Katie Peters itu berlaku Februari tahun lalu.

Dia memaklumkan kepada CBS Baltimore suspek menghampirinya ketika dia memasuki pasar raya.

Tidak lama selepas itu dia berasa 'panas' seperti dicucuh rokok pada tubuhnya.

Kejadian itu pada mulanya tidak disedari hingga dia tiba di rumah dan mendapati ada luka tusukan.



"Ketika memandu pulang saya rasa sesuatu tidak kena pada tubuh.

"Saya menghubungi anak lelaki dan memaklumkan sesuatu yang tidak baik berlaku namun harap ia tidak serius," katanya seperti dilaporkan The Sun.

Berdasarkan rakaman kamera litar tertutup, lelaki terbabit menyerang wanita berkenaan menggunakan picagari.



Polis Anne Arundel Country, Sarjan Jacklyn Davis berkata, kejadian berlaku terlalu pantas dan polis yakin itu bukan kali pertama suspek berbuat demikian.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote whadda 16-9-2021 02:18 PM
Ewahh ko dah cucuk ko buat2 tolong nak selesaikan masalah pulak.. mental betol

Lain-lain Komen

Quote namemysoul 13-9-2021 03:51 PM
Penawar covid ganti vaksin ke ni....hehehe
Quote Suchi 13-9-2021 04:08 PM
Motif suntik kat punggung? Pastu jd apa? Sperma tu berenang ke nanti menuju ke destinasi sepatutnya?
Atau menuju ke tempat lain hingga mendatangkan bahaya?
Quote primarikey 13-9-2021 04:46 PM
Ingat suntik kt gadis
Rupanya suntik kt nenek
Apooo la pokcik
Ingat air mani ko tu vaksinkah
Quote Cece1234 13-9-2021 04:49 PM
Ee gelinya..
Quote Artemesiaa 13-9-2021 05:05 PM
Macam2 jenis mental manusia ni
Quote Jitu 13-9-2021 05:10 PM
gila
geli lah mesti dia tadah lepas.....pastu letak dlm syringe tu
Quote edayildiz 13-9-2021 05:14 PM
what a sicko
tp muka nenek tu scary..did he think tht caused pregnancy or something?
Quote angelofish 13-9-2021 08:10 PM
nasib baik tak kena hiv
Quote Firenzza 13-9-2021 08:31 PM
Iolz ingat pacit ni suntik kt anak dara, sekali scroll bwh, mak aii hazabedah  nenek tuh
Quote kitmal9545 14-9-2021 12:24 AM
Bukan setakat gila sex..gila otak juga
Quote nakkomenjugak 14-9-2021 12:31 AM
ewwwwww
totey 2b kahhhh sampai boleh masuk syringe?
nak tusukan padu tak boleh
terpaksa tusuk guna syringe
apa jelaaaaa manosiaaaa dalam donya nehh
Quote sekngucing 14-9-2021 04:21 AM
ewwwwww
totey 2b kahhhh sampai boleh masuk syringe?
nak tusukan padu tak boleh
terpaksa tusuk guna syringe
apa jelaaaaa manosiaaaa dalam donya nehh
Quote epal21 14-9-2021 04:51 AM
Fetish dgn warga emas kot? Nenek ni pun nampaklah bergaya walaupun gaya make up ala2 gothic. Kesian nenek ni diperlakukan sedemikan.
Quote whadda 16-9-2021 02:18 PM
Ewahh ko dah cucuk ko buat2 tolong nak selesaikan masalah pulak.. mental betol

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top