Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Buat Live Di TikTok Gantung Diri

10-9-2021 03:50 PM Komen: 21
Lelaki berusia 29 tahun nekad membunuh diri di kediamannya dan disiarkan secara langsung melalui aplikasi TikTok.

CNN Indonesia melaporkan, kejadian berlaku di rumah susun di daerah Bidara Cina, Jatinegara, Jakarta Timur, semalam dan dia dilaporkan meninggal dunia di lokasi kejadian.


Gambar hiasan

Jurucakap Polis Jakarta Timur, Markon Samuel berkata, polis bergegas ke kediaman lelaki tersebut selepas mendapat maklumat daripada penduduk setempat.

Aksi gantung diri ini diketahui daripada rakan mangsa yang menonton secara langsung di TikTok. Kita terus bergegas lokasi kejadian, katanya di sini hari ini.

Markon berkata, motif bunuh diri itu masih belum diketahui dan polis tidak menemukan apa jua nota berkaitan kejadian tersebut.

Menurutnya, polis telah menyoal siasat beberapa saksi susulan kejadian itu.


Sumber: Utusan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Fortiori02 12-9-2021 09:35 PM
Adrif replied at 12-9-2021 12:29 AM
kawan2 aku ada beberapa orang dah senyap. social media deleted. contact tak dapat. whatsapp tak repl ...

Aku doakan ko & keluarga diberi kekuatan utk lalui ujian waktu2 pandemik ni. Semoga makin hari, makin dipermudahkan semua urusan ko & keluarga.

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 10-9-2021 04:08 PM
Fantastic. Inilah dunia sekarang tuan2 puan2. Nak mati pun kena mencapub for approval.
Quote edayildiz 10-9-2021 04:53 PM
ade bideo tak tp takut la nk tgk
org live tnjk makan2...masak2.ni apoo bunuh diri.
Quote allshares 10-9-2021 07:17 PM
Mcm ade 1 movie Thai, pompuan tu influenza pastu bunuh diri live, pastu jadi momok
Quote slyfynx 10-9-2021 07:24 PM
Dulu aku penah tgk jgk kat liveleak.
Die bukan gantung tinggi, td die just duduk.
Leh je die bangun kalau nk selamat
Tp dh mmg nekad tu
Quote nakkomenjugak 10-9-2021 10:57 PM
whyyy kena tunjuk...
takziah..
Quote akumakanhati 10-9-2021 11:06 PM
Takziahhh.. maybe dia ingat lepas mati boleh hidup semulaaa
Quote Queenmastani 11-9-2021 02:38 AM
allshares replied at 10-9-2021 07:17 PM
Mcm ade 1 movie Thai, pompuan tu influenza pastu bunuh diri live, pastu jadi momok

Tajuk plss
Quote najib888 11-9-2021 06:24 AM
Pernah tgk satu video di FB, mamat indon tu buat live di FB gantung diri..kes bini bercerai dgn dia..
Quote Kitty_catz 11-9-2021 02:23 PM
kalau citer pepelik ni kalau tak kat indon kat yindia, kalau tak kat yindia, kat indon

deme2 ni mmg bodoh nya tak campo air ke acaner?
Quote damsel_fiji 11-9-2021 03:16 PM
taksubnya editor cari ni kan dgn berita2 dari tanah leluhur..hari hari ada
Quote imanjannah 11-9-2021 03:22 PM
jgn la menjadi ikutkan org lain pulak.. huhu
Quote shernazz 11-9-2021 03:27 PM
Dahsyat
Kalau tengok cite yang nano tu..
Konon2
Rupanya bukan bunuh diri
Hahahaa..
Padan muka mak pak dia buli dia soh buat review bagai
Quote Lagubestbest 11-9-2021 03:44 PM
dua_chzy replied at 10-9-2021 04:08 PM
Fantastic. Inilah dunia sekarang tuan2 puan2. Nak mati pun kena mencapub for approval.

ala.. yg myvi kuning kena langgar lori dua tiga hari lepas pun.. elok je ada gambar myvi kena kepit ala2 pic IG. kalau tengok video yang driver myvi panjat keluar, time tu lori dah pun beri ruang dah undur ke belakang. siapa yang amek snapshot 'cantik' tu?
Quote R2D2 11-9-2021 03:45 PM
tu yg bunuh diri tunjuk Live
yg tak rasa nak bunuh diri tapi bahayakan diri, selfie tebing kawasan tinggi
kemudian terjatuh
ni pun satu hal jugak
punya la kemaruk nak bagi followers dpt tgk Live
Quote AdamHaris 11-9-2021 08:44 PM
Akhir zaman dah semakin hampir..
Quote Adrif 12-9-2021 12:29 AM
kawan2 aku ada beberapa orang dah senyap. social media deleted. contact tak dapat. whatsapp tak reply. tanya kawan2 lain, semua tak dapat contact dia. nak tepon family dia tak tau nombor. dah la masing2 dok jauh

mampu berdoa je lah semua selamat waktu gini. tertekan wey

aku pun kena cari kerja baru
adik beradik aku semua hilang kerja haritu, semua kena start dari zero balik walau umo dah lanjut. simpanan, harta, aset, semua lebur untuk survive. kadang2 rasa tak nak hidup pun ada

entah macam mana nak hadapi hari tua nanti.. sehelai sepinggang.
ni yang nak buat pondok kecik ni, pastu background lagu bersamamu
Quote cmf_premierleag 12-9-2021 01:26 AM
Adrif replied at 12-9-2021 12:29 AM
kawan2 aku ada beberapa orang dah senyap. social media deleted. contact tak dapat. whatsapp tak repl ...

semoga dipermudahkan semua urusan
dan diberi semua sisa sisa kekuatan yg ada utk tempuhi hari2 mendatang
Quote tumpanglalu74 12-9-2021 02:19 AM
Adrif replied at 12-9-2021 12:29 AM
kawan2 aku ada beberapa orang dah senyap. social media deleted. contact tak dapat. whatsapp tak repl ...

Pegi mintak zakat.  Isi borang.  Usah malu.  Cine kelen pon dapat..
Quote Jonesy 12-9-2021 12:54 PM
cmf_premierleag replied at 12-9-2021 01:26 AM
semoga dipermudahkan semua urusan
dan diberi semua sisa sisa kekuatan yg ada utk tempuhi hari2 me ...


Aamiin, Amiin, Aamiin Ya Rabbal Al'amiin... jangan putus asa.. jangan bersedih... Allah ada, Allah jaga

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top