Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Baru Sekarang Ella Bongkar Cerita Sebenar Gosip Cintanya Dengan Datuk Rashid Sidek

7-9-2021 04:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 139

Baru sekarang Ella dedahkan kisah sebenar di sebalik gosip cintanya bersama Datuk Rashid Sidek.

Kisah tersebut tersebar sekitar tahun 1992.

Menurut Ratu Rock ini, dia dan Rashid pada waktu itu hanyalah kawan biasa.

Foto: IG

"Alaa cerita lama , hanya kawan??? lagipun , i???m a fan of Anak anak Sidek," katanya melalui Twitter.

Ella juga sempat berkongsi gambarnya bersama jaguh badminton itu.



Penyanyi itu memberi respons susulan seornag netizen memuat naik keratan akhbar lama yang menyaksikan Ella duduk bersebelahan dengan Rashid.

Difahamkan ia dirakam oleh jurugambar ketika Ella hadir menyaksikan pusingan akhir Piala Thomas di Stadium Negara.


Foto: Twitter

Sementara itu ada juga netizen yang memberitahu ramai peminat suatu ketika dulu menantikan kahbar gembira daripada mereka berdua.



"Kak El, masa ni semua harap Kak El dengan Rashid menjadi tau. Wedding of The Year. Tapi hanya kawan je rupanya.

Yang menariknya, Ella jawab, "Tak sebab I tengah tunggu my husband, waktu tu dia tengah sekolah."




Ella yang kini berusia 55 tahun berkahwin dengan Azhar Ghazali, 38 pada Julai 2012. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 139
Komen

Previous : Riena Diana Berjaya Beli Kereta, "Tak Mewah Tapi Saya Gembira"

Next       : "Penggiat Seni Yang Tak Vaksin Tolong Jangan Aniaya Kami" - Zarynn Min

Komen Terbaru

Quote Ascii 14-9-2021 05:29 PM
rsanya gamba tu masa semi thomas cup 1992, Malaysia lwn China....Rashid Sidek vs Zhou Jiang Hua

Lain-lain Komen

Quote midori_katana 7-9-2021 04:37 PM
pandai ela jawab...mujuq tak perlu kata;" saya tengah tunggu dia lahir!"
Quote Rogue98 7-9-2021 04:37 PM
Hehehe...cute jer Ella jawab....
Quote Masukkeluar 7-9-2021 04:39 PM
aku bc dgn nada suara ella haha
Quote ezacbee 7-9-2021 04:45 PM
Masukkeluar replied at 7-9-2021 04:39 PM
aku bc dgn nada suara ella haha

Samalah, sambil terliuk2 kepala...
Quote dua_chzy 7-9-2021 04:46 PM
Lihatlah zaman 90an yang polos, simple dan sempoi.

I miss it.
Quote dua_chzy 7-9-2021 04:47 PM
Tiada influenza bodoh, kovod bodoh, tiktok bangsat, kpop pondan, produk timbang kilo hanat, twerking, crate challenge, duck face, sheol heol, forom Cari - tiada.
Quote edayildiz 7-9-2021 04:53 PM
cantiknya ellarasa dulu..gedik yg comel
Quote jerukkedondong 7-9-2021 04:56 PM
Haha comel je dia jawab gitu ye..cinta mati betul el dgn si kapten
Quote LadyCarefree 7-9-2021 04:59 PM
20 tahun laki dia sekolah. Setia Ella menunggu.
Quote lil_bratz 7-9-2021 04:59 PM
dua_chzy replied at 7-9-2021 04:47 PM
Tiada influenza bodoh, kovod bodoh, tiktok bangsat, kpop pondan, produk timbang kilo hanat, twerking ...

love this
Quote toynme 7-9-2021 05:00 PM
yarabbi, i jumpa dia mmg lemah gemalai gitu....mmg original lentok yang tak rasa nak meluat

hubby dia jenis mcm shuib mmg caring nak matik...haha
Quote kucingitam 7-9-2021 05:03 PM
ezacbee replied at 7-9-2021 04:45 PM
Samalah, sambil terliuk2 kepala...

sama...terus terbayang kepala lentok2
Quote sharlenetexas 7-9-2021 05:05 PM
Baju hijau tu kakmi ke?
Quote She-Ra 7-9-2021 05:14 PM
kat ig dia pun ada tulis karangan tapi tak sampai 360pp la terselit kisah anak2 sidek
Quote sayawifenikmie 7-9-2021 05:14 PM
dua_chzy replied at 7-9-2021 04:46 PM
Lihatlah zaman 90an yang polos, simple dan sempoi.

I miss it.

kannnn

awal tahun 90an ... tengah asyik merendek dengan suami (bf masa tu)
tshirt and blue jeans dengan kasut leper atau kasut sukan
rambut panjang free hair
kurus tinggi lampai

tak tahu macammana boleh survived tanpa HP masa tu
Quote KamikuP 7-9-2021 05:19 PM
I miss 1992
Quote Normabaru 7-9-2021 05:39 PM
Rogue98 replied at 7-9-2021 06:37 PM
Hehehe...cute jer Ella jawab....

setuju..bgs ella xbuka aib mana2 n jaga pride as wife org

xmcm ade certain retis..nk gk cite hal dh lps yg xde pekdah cthnya kaka faz dgn samdawan dulu
Quote sarah82 7-9-2021 05:42 PM
Ella ni gedik yg aku suka.. Hahahaha.. Suami dia nampak tua dari dia
Quote mclaren 7-9-2021 05:54 PM
Kenapa muka dia nampak macam bengkak? Lama tak tengok Ella.

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top