CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Potong Zakar Rakan Dengan Kapak Kerana Cemburu Lebih Besar

5-9-2021 01:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3713| Komen: 28

Description: Seorang lelaki dari Barshkortostan, Rusia bertindak di luar batasan apabila memotong zakar rakannya dengan alasan cemburu kerana saiz alat sulit lelaki itu lebih besar berbanding dirinya, lapor akhbar ...
Seorang lelaki dari Barshkortostan, Rusia bertindak di luar batasan apabila memotong zakar rakannya dengan alasan cemburu kerana saiz alat sulit lelaki itu lebih besar berbanding dirinya, lapor akhbar Daily Star.


Kedua-dua sahabat baik dari kecil itu pada mulanya dilaporkan sedang mabuk apabila membuat pertandingan saiz zakar.

Keadaan bertukar ganas apabila suspek berusia 47 tahun itu berasa tidak puas hati dengan saiz zakar rakannya berusia 52 tahun yang dilaporkan lebih besar.


Gambar hiasan

Tanpa berfikir panjang, suspek mengambil sebilah kapak dan memotong zakar mangsa.

“Selepas berbalah, suspek bertindak di luar kawalan lalu mengambil kapak dan memukul kepala mangsa sebelum memotong alat sulitnya,” demikian menurut jurucakap polis.

Suspek kemudiannya ditahan pihak polis sejurus selepas kejadian itu dilaporkan oleh jiran yang menyaksikan insiden berkenaan.


Dia didakwa melakukan kecederaan parah ke atas rakannya dan berdepan hukuman penjara sehingga lapan tahun jika disabit kesalahan. 


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah
5

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarah82 5-9-2021 02:06 PM
Tu diaaaaa.. Kesian kat mangsa.
Quote edayildiz 5-9-2021 02:11 PM
ganaz nyer..penting sgt ke sapa bsr sapa kecik
kapak tu gunanya utk potong kayu ngn besi
Quote tumpanglalu74 5-9-2021 02:14 PM
Aku bet kat sini sape yang rase anu memasing saiz lebey dari kawan2 tu pasti cekop anu dalam seluor sebab ngeri..
Quote Guccibamboo 5-9-2021 02:16 PM
Kalau x erected...mmglah kecik. Kalau erected pun kecik sbb mmg kecik atau sbb ade mslh blood circulation lah tu.......muscle situ x cukup oksigen nak erected....yg ade mslh jantung ngan kencing manis mmg gitulah lumrah nye. Maka nye lelaki2 zmn skrg ni jgn lah sibuk makan ubat kuat kopi kuat...tp gemok obese malas nak bersenam
Quote Fortiori02 5-9-2021 02:25 PM
Psiko kawannya neh
Quote _blackbird 5-9-2021 02:28 PM
aku syak dulu masa kecil2 mesti selalu compare2 saiz penis ni. ahahaha. mesti member dia terkejut tuh dulu saiz sama kecil skang apesal dia lagi besar
Quote OyaTonggek 5-9-2021 03:07 PM
pasal size peniz pun nk berkapak...donia donia
Quote 3chanceno 5-9-2021 03:12 PM
Kesian mangsa trauma semur hidup
Quote Kurex 5-9-2021 03:23 PM
Saiz tak penting... Teknik, posisi & jangka masa yang utama...
Quote kaedahnya 5-9-2021 04:05 PM
yang besar duk kutuk yang kecik melampau lampau ke
Quote MissyMolly 5-9-2021 04:58 PM
Tgk time layu ke tgh bkicau ni? Heh heh.. mabok2 boleh naik ea? Dah la dgn lelaki koh2
Quote highcastle 5-9-2021 05:01 PM
Aku syak member yg anu besar tu perli atau ngejek member dia yg anu nya kecik....... Apa2 pun itulah mudaratnya bila dlm keadaan mabuk.......
Quote TOPwind 5-9-2021 05:43 PM
lepas in mohon jgn tunjuk pisang anda kpd rakan2

sbb semua kecik2 belaka termasuk anda yg  tegah berforum ni.

Quote supernaturalee 5-9-2021 07:50 PM
Mana gmbr
Iols nk buat comparison

Yg forummer2 jatey blh get in line
You guys next
Quote nakkomenjugak 5-9-2021 08:39 PM
saiz ala2 lengan baby ke yang heol dok jeles sangat??
kesiannya member tu
Quote Adrif 5-9-2021 08:55 PM
TOPwind replied at 5-9-2021 05:43 PM
lepas in mohon jgn tunjuk pisang anda kpd rakan2

sbb semua kecik2 belaka termasuk anda yg  tegah ...



hei, kita terasa. mohon momod potong tacang    


Quote husna_amal 6-9-2021 09:44 AM
Otak dah tak waras sebab mabuk, pelik2 je perangai. Naiya kawan tu kena kapak zakar tu sampai putus.
Quote ciksaenara 6-9-2021 09:47 AM
Eerrrr ngorii
Quote tipah89 6-9-2021 01:48 PM
takutnyaaaa jadik lagu ni

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.208840 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top