Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Elisya Sandha Duduk Rumah Mentua Asyik Masak Je! Bertuah Sheila Dan Jinggo

3-9-2021 02:29 PM|Oleh: Saiful| Komen: 330

Bukan main pengantin baharu, Elisya Sandha nampak bahagia duduk rumah mentua.

Jenguk ke Instagram bapa mentuanya, Jinggo, Elisya ada menyediakan beberapa hidangan.


Foto: IG

Antaranya nasi ayam penyet. Memang nampak wow dan menyelerakan.

Kata Jinggo Sheila buat kerja yang sangat baik sebab dapat ajar dan latih Elisya pandai masak.

"Alhamdulillah babe @sheilarusly_jspictures , you trained her well."



Tambahnya mula-mula dia bergurau je nak makan ayam penyet, tahu-tahu sahaja Elisya dah masakkan.

Bukan itu sahaja, Jinggo juga ada memuat naik video, memaparkan Elisya masak hidangan sarapan pagi.



Wah, memang rajin betul. Bertuah dapat menantu macam Elisya. 

Di ruangan komen ramai yang memuji-muji aktres ini.





Sudahlah cantik, pandai masak pula tu kata mereka.

Menantu sis Sheila, mestilah serba-serbi kena pandai. Tak gitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 328
Komen

Previous : "Ada Rakan Industri Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?" - Rita

Next       : Aishah Azman Buat Hidung?

Komen Terbaru

Quote syazwan92 19-9-2021 11:39 AM
naina replied at 3-9-2021 09:26 PM
Insyaallah es ni baik2 je
Dia clean je takda kontorversi macam kakak dia dulu ya Rabbi masa muda cm ...

I tengok cerekarama ES ni berlakon jadi ibu single tu mmg bagus ES ni berlakon..i pun jadi sedih..tajuk matahari ke apa something like that

Lain-lain Komen

Quote tootii 3-9-2021 02:40 PM
nama pun menantu ketuk2 ramadhan .. kena la pandai masak kan .. bukan calang2 nak jadi menantu dia ..
Quote kechikchomel 3-9-2021 02:44 PM
bila tengok muka anak sis ni baru iolss teringat muka dia macam siapa.  macam pelakon redza rosli tu.
Quote makadek 3-9-2021 02:46 PM
Ater mak si nantu tk ajor ke ...
Hmmm cam pnt je jd mntu mengkome
Quote asamfish 3-9-2021 02:54 PM
So far nampak bagus si Elisya ni.  Sheila dan Jinggo pun nampak sayang betul kat dia.  
Quote Belibis 3-9-2021 02:55 PM
Masih terlalu awal..
Quote krustykrab 3-9-2021 02:57 PM
Train dia jd tuknag masak ka bini
Quote ohara 3-9-2021 03:01 PM
Alhamdulillah. Dapat menantu perempuan mesti lah sis sheila suka..dapat turunkan ilmu
Quote bluebutter 3-9-2021 03:03 PM
Cantik rumah kak sheila ni kan. Bestnya.

Take care alisya. Tahniah.
Quote Nham22 3-9-2021 03:09 PM
Belibis replied at 3-9-2021 02:55 PM
Masih terlalu awal..

Iolss baru nak cakap... Hahaha
Quote awekjepun 3-9-2021 03:13 PM
Belibis replied at 3-9-2021 02:55 PM
Masih terlalu awal..

Kentut wangi.. hahaha.. tp aku suka menantu dia ni, dia xde gosip. Harap mentua kasih dia sepenuh hati dan ikhlas, bkn utk show off ja
Quote kuchenta_81 3-9-2021 03:14 PM
Baguslah, lagipun SR kan ada restoren.
Fikir positif, dia train menantu nanti bolehlah handle bisnes tu pulak.
Industri seni pun tengah slow skang.

SR ni dari keturunan chinese rupanya
Quote Cik_jantung 3-9-2021 03:14 PM
Masak bukan kerja isteri sebenarnya. Semoga bahagia n berkekalan mereka hendaknya
Quote wak_pijah 3-9-2021 03:14 PM
Tok sidang ni komen konon2 bini dia je yg ajar menantu pandai masak dari zero.

Org tu ada mak kot dan anak beranak mmg pandai masak (incl kakak dia) smp boleh berniaga
Quote rifaa 3-9-2021 03:20 PM
bagi iols, elok dok asing dan nikmati alam perkahwinan gan laki
setakat nak belajar masak2 ni, datang je umah mertua on weken
Quote MissVixen 3-9-2021 03:23 PM
Laki dia kerja apa? Kenapa takde duit nak sewa atau beli rumah lain? Baru kawin ni la masa nak cuba kinky stuffs. Seksi ke apa dalam rumah. Ni duduk dengan mak pak, kalau bergaduh, walaupun salah anak sendiri, mesti menantu jugak salah..dah dia yang teran anak tu. Tak seronoknya si elisya ni. Dah le tok sidang tu lain macam je
Quote TeropongThaico 3-9-2021 03:30 PM
Alhamdulillah pandai ES bawa diri. Bukan senang nak bg in law shayang dik.
Quote MeghanK 3-9-2021 03:33 PM
owh no red flaggg
Quote Madel 3-9-2021 03:33 PM
Kalau aku dpt mentua mcm cyst
Aku tak berani nak bangun lewat
Hari2 dok pulun kepala otak fikir nak masak apa?nak buat kerjarumah apa? supaya tak kena bambu dgn mak mentua.
Dah la mak pak mentua mulut laser, batak socimedia la tu
Lama2 aku pun depressionasik nak puas kan hati mak pak mentua.
Ajak la laki nko duduk la asing2 eylisa oooii
Quote noor2 3-9-2021 03:40 PM
krustykrab replied at 3-9-2021 02:57 PM
Train dia jd tuknag masak ka bini

Tu lah kan.....mcm penat je tengok...

Lihat semua komen(330)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top