Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Ada Rakan Industri Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?" - Rita

3-9-2021 02:17 PM|Oleh: LilRose| Komen: 113

Terasa betul Rita Rudaini nampaknya apabila ada rakan industri mempertikaikan individu belum menerima suntikan vaksin masih boleh menjalani penggambaran.


Kredit foto: IG

Pelakon itu menasihati semua pihak supaya sentiasa bersangka baik dan percaya dengan rezeki Allah SWT.

"Awat la nak dengki dengan rezeki orang. Rezeki dia Allah bagi, jangan nak pertikai.


Kredit foto: IG

"Tak perlu dengki bahagian orang lain yang Allah dah tulis, bahagian hang pun Allah dah tulis.

"Jadi, apa yang tak cukup lagi sampai nak dengki?" soalnya di Instastory.


Kredit foto: IG Story

Rita sebelum ini banyak berkongsi pendapatnya mengenai suntikan vaksin hingga dia 'dicop' sebagai antivaksin.

Malah, dia juga mempertahankan anggota Tentera Darat Malaysia (TDM) yang dipecat kerana menolak suntikan vaksin.



Siapakah rakan industri diperkatakan Rita itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 113
Komen

Previous : Kongsi Gambar Kebun Durian, Ali Puteh Dituduh "Pakai Duit Arwah Ler Tu"

Next       : Elisya Sandha Duduk Rumah Mentua Asyik Masak Je! Bertuah Sheila Dan Jinggo

Komen Terbaru

Quote Mask8382 13-9-2021 11:44 PM
kakakpositifker replied at 3-9-2021 04:12 PM
Tapi bila baca group antivax di telegram akak jadi takut  pula. wlau akak dah 2 doses

Kenapa kaka? Apa yg dibincangkan sampai kaka takut?

Lain-lain Komen

Quote haruslah 3-9-2021 02:22 PM
Kalau production pilih yg dah vax je nanti, please jgn meroyan yer
Rezeki dah ditetapkan
Plus, jodoh pun dah ditetapkan
Quote epal21 3-9-2021 02:27 PM
haruslah: Kalau production pilih yg dah vax je nanti, please jgn meroyan yerRezeki dah ditetapkanPlus, jodoh pun dah ditetapkan

Sokong sangat. Riteud ni asyik fikir org dengki kat dia je. Nasib kali ni dia tak cakap zarema yg hasut supaya org dengki kat dia.
Quote raxief 3-9-2021 02:37 PM
membebel je mami jarum ni.. patut lah aidil & akbar taknak kat kau
Quote sarah82 3-9-2021 02:38 PM
Entah la.. Makin aku nampak hidunv witch mcm dlm citer kartun dia ni.
Quote jiwakacau06 3-9-2021 02:43 PM
ya2 ja...ntah2 dh cucuk vaksin senyap2...klau ada perniagaan msti kna ikut rule by gov...
klau hidup smata2 berlakon ..skrg bkn lead lg..
Quote tootii 3-9-2021 02:44 PM
haha minah yg selalu play victim ni kan .. ko senyap2 je boleh tak ?
kalau production house pilih yg complete vaccine je nnti utk amek belakon, ko jgn nk memekak ye. nk meroyan ke apa ker ..
Quote awenda507 3-9-2021 02:44 PM
Sudah2 la tu meroyan kak rita
Quote AbukRokok 3-9-2021 03:00 PM
#dengkike
#dengkiletu
Quote heythere123 3-9-2021 03:12 PM
dah2 la tu makcik sihir. Kalau rasa tu rezeki awak takpe la.

Udah2 ler meroyan ya
Quote manehnya 3-9-2021 03:20 PM
Sapa rakan artis tu... Cover plak .... Sebelum ni dia ada smash netz yg dm dia, pastu koyak off komen hekhek...

Dia tuju kt jinggo ka naim daniel? Sapa la nak dengki ngan pelakon gred C ni? Tua pulak tu ( dh x setanding) dan dlm current... Nak dengki apaaa???!
Quote Cik_jantung 3-9-2021 03:21 PM
Zarema la ni yg dengki ni... Biasaa dia.. hahahaha
Quote abadi84 3-9-2021 03:32 PM
Jemulah citer si kertu antivax ni. Edel mesti lega ada benda lain yg RR boleh royankan
Quote makcikbukantora 3-9-2021 03:33 PM
oloh oloh oloh
takde keje org nak dengki
dtg suting pakai suit angkasawan taw
hembus sedut napas sendiri !
Quote fealefea 3-9-2021 03:38 PM
i ada nmpk story forumer kita buat survey napa tak tgk cite shah alam 40000 tu. Tu die 65% tanak tgk antivaks. keje die memerlukan org utk suka dia. Dia mmg da tanak berlakon da kot.
Quote nuryakmal 3-9-2021 03:38 PM
Bukak la production house sendiri.
Sukati producer lah. Kadang tv people punya guideline.

Yihhh
Quote nakkomenjugak 3-9-2021 03:42 PM
ritrud
shut up.

cantik pulak baju sheol pakai kat pic atas sekali tu. download sat la
Quote kakakpositifker 3-9-2021 04:12 PM
Tapi bila baca group antivax di telegram akak jadi takut  pula. wlau akak dah 2 doses
Quote AshkieLa 3-9-2021 04:15 PM

tapi tangan dia pegang bakul tu nampak scary.. hihi
Quote imanjannah 3-9-2021 04:19 PM
tak da sape nk dengki dengan ko ritrud oii

Lihat semua komen(113)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top