CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Curang Dengan Isteri- Nak Kahwin Dengan Patung, Sekarang Bericnta Dengan Bekas Abu Rokok

3-9-2021 08:18 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2993| Komen: 25

Description: Almaty, Kazakhstan – Seorang lelaki berumur 36 tahun yang pernah berkahwin dengan sebuah patung wanita kini mengaku jatuh cinta pandang pertama dengan sebuah bekas abu rokok gergasi, lapor akhbar The ...
Almaty, Kazakhstan – Seorang lelaki berumur 36 tahun yang pernah berkahwin dengan sebuah patung wanita kini mengaku jatuh cinta pandang pertama dengan sebuah bekas abu rokok gergasi, lapor akhbar The Sun semalam.


Perbuatan ‘curang’ itu menyebabkan rumahtangga Yuri Tolochko  berantakan.

Tolochko berkahwin dengan patung dinamakan Margo dalam satu upacara tradisional di hadapan berpuluh-puluh tetamu pada November 2020.

Dia mendakwa pertama kali berkenalan dengan Margo di sebuah kelab malam. Pasangan itu dijadualkan berkahwin pada Mac  tahun lalu sebelum pandemik Covid-19 melanda dunia.


Kredit foto: Agensi


Menurutnya kepada akhbar Daily Star, majlis perkahwinan itu ditangguhkan buat kali kedua selepas dia diserang di sebuah perhimpunan transgender di bandar raya Almaty, Kazakhstan pada 31 Oktober 2020 sebelum akhirnya berkahwin dengan Margo.


Bagaimanapun, ahli bina badan dari Kazakhstan itu kembali mendedahkan di laman Instagram bahawa dia kini menjalin hubungan cinta dengan bekas abu rokok.

“Saya fikir, saya telah jatuh cinta sekali lagi,” katanya bersama hantaran gambar dia memeluk bekas abu rokok gergasi itu.

“Saya berjanji akan memberitahu anda mengenai objek ini,” tambahnya. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lwyl 3-9-2021 08:33 AM
Okay la jatuh cinta dengan bekas abu rokok dan bukan jamban rumah.
Quote rain2169 3-9-2021 08:37 AM
dah tahap apa dah  mental dia ni....
bekas abu rokok?  
Quote JohnyEnglish 3-9-2021 08:47 AM
Ok la @AbukRokok pun hensem
Quote KamikuP 3-9-2021 09:04 AM
Dia ni ada fetish terhadap brg instead of human being. Apoo
Quote sukacactus 3-9-2021 09:13 AM
Ok, selamat bercinta
Quote Tinot7 3-9-2021 09:38 AM
Ni ke bini dia?

[ig]https://www.instagram.com/p/CTIOVG6KldT/?hl=en[/ig]
Quote Tinot7 3-9-2021 09:40 AM
Bekas abuk rokok ka tong sampah?

[ig]https://www.instagram.com/p/CS901FtKAT6/?hl=en[/ig]
Quote husna_amal 3-9-2021 09:49 AM
Sah dia ni gila, otak dah tak betul.
Quote I.K.A888990 3-9-2021 10:03 AM
kau dah knp bang
seriau tgk pics dia
Quote AbukRokok 3-9-2021 10:05 AM
JohnyEnglish replied at 3-9-2021 08:47 AM
Ok la @AbukRokok pun hensem

haha euuuuuuuu

Quote AbukRokok 3-9-2021 10:05 AM
ko percaya ke berita ni
ke saja nak gain attention
Quote batmana 3-9-2021 10:08 AM
dia tk gila, cume ada penyakit  cmni aja

saja buat viral, free marketing, tk perlu bayar puluh ribu usd utk msuk tv/socmed

https://www.youtube.com/watch?v=iik6btbRXsw&t=1s

[youtube]iik6btbRXsw[/youtube]
Quote ninja9 3-9-2021 10:15 AM
kes yang pertama tu dah weird ... tp masuk kes ke 2 ni masih ada yang layan tu tunjuk manusia ni ramai weird... dia nak test sejauh mana orang nak layan dia kot
Quote AnnaSendin 3-9-2021 01:13 PM
Macam nak kaver kegayahan heshe ajer.
Quote Ferr_Remy 3-9-2021 01:15 PM
Die ni gay actually. Trpaksa wat benda2 bodoh camni sbb nak viral.
Quote edayildiz 3-9-2021 02:28 PM
Dia mendakwa pertama kali berkenalan dengan Margo di sebuah kelab malam.

ok but who took her(margo) to a club in the first place
did he just swipe someone else’s doll?
Quote imanjannah 3-9-2021 02:31 PM
eeewwww gelinya pic2 dia
Quote shernazz 3-9-2021 02:36 PM
AbukRokok replied at 3-9-2021 10:05 AM
ko percaya ke berita ni
ke saja nak gain attention

Ools.percaya dia angau kat uols abe wei
Quote nakkomenjugak 3-9-2021 02:40 PM
choyyyy nak nipu yang teguh straight boleh ler
nak nipu sesama gay
try hagainnn gitu

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 02:47 AM GMT+8 , Processed in 0.069511 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top