CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Gambar Anak Kedua Kareena Kapoor Tersebar, Comelnya Jeh Ali!

3-9-2021 08:07 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4876| Komen: 21

Description: Beberapa foto aktres terkenal Bollywood Kareena Kapoor memeluk bayi keduanya, Jeh Ali Khan sebelum dia keluar bekerja menjadi tumpuan pengguna media sosial.
Beberapa foto aktres terkenal Bollywood Kareena Kapoor memeluk bayi keduanya, Jeh Ali Khan sebelum dia keluar bekerja menjadi tumpuan pengguna media sosial.

Rata-rata teruja melihat wajah comel bayi berusia enam bulan itu yang kelihatan mengenakan pakaian berwarna biru dengan bib putih di atasnya.

Setelah menyerahkan bayi itu kepada pengasuh Jeh Ali, Kareena dilihat memasuki keretanya dengan secawan kopi.


Foto: Indian Express

Walaupun ini bukan kali pertama wajah Jeh Ali viral di media sosial, namun ia cukup mengujakan orang ramai kerana Kareena atau suaminya, Saif Ali Khan 'mengunci' rapat segala maklumat tentang anak kedua mereka ini.

Untuk rekod Jeh Ali dilahirkan pada 21 Februari lalu.

Jeh Ali mempunyai seorang abang bernama Taimur Ali Khan yang dilahirkan pada 2016.

Setelah melahirkan Jeh Ali, Kareena melancarkan sebuah buku berjudul Kareena Kapoor Khan's Pregnancy Bible.

Menerusi buku itu, Kareena menceritakan tentang kesukaran yang dihadapinya pada kehamilan keduanya.

"Kehamilan ini sangat sukar dibandingkan dengan Taimur yang sangat mudah. Saya pernah menyukainya, menikmatinya dan itu memberi saya keberanian untuk melakukannya lagi.

"Tetapi ini berbeza. Saya jadi bingung... saya rasa tidak boleh melakukannya, tak terfikir semunya akan menjadi okay," demikian tulis Kareena dalam bukunya itu. -CARI

Sumber: The Indian Express

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 3-9-2021 09:34 AM
Tahniah... boolatnya!
Quote uori 3-9-2021 09:38 AM
gebu gebas anak2 dia nih, sebab laki dia pun cute je dedulu
Quote tupai 3-9-2021 09:43 AM
Kalau la keluar comel mcm ni, beranak 2 kali sethn pun xpe
Quote Aikiko 3-9-2021 09:56 AM
Keturunan lawa kan....
Dari jauh sangatlah, nak compare ngan ngan abg dia lagik comel kot
Quote umbut 3-9-2021 10:09 AM
Saif ali laki dia memang cute walaupun kareena muka jate tapi putih bergabung
Quote Mini.Me 3-9-2021 10:28 AM
Gewramm nak gigit2 pipi lengan paha tuu
Quote nakkomenjugak 3-9-2021 02:37 PM
hmm deme 2 beradik kan baka baik terutama baka apak deme tu
pernah tengok gambar atuk saif sampai ke anak laki heol yang dah besar tu
fuhhhhhh hensem2, no abam kepams
Quote delia3003 3-9-2021 06:20 PM
Kareena ni bagi iols muka biasa2 je tapi menjadi betul anak2 dia dgn Saif, maybe sbb dia sendiri pun bawak gen dari keturunan helok2 rupa, campur pulak sebelah Saif.
Quote dewi_rina 3-9-2021 07:20 PM
Baka saif helok betul, anak2 semua menjadi
Quote kukukatablog 3-9-2021 09:36 PM
anak2 benggali mmg comel2,
bila besar jer berbulu...
Quote Thunderclouds 3-9-2021 10:17 PM
Ank2 saif ni suma mjadi tmasuk yg ngn exwife. Herlok bakanya. Cuma xnmpak mata biru jgk ka mcm taimur tu
Quote cikperiukkera 4-9-2021 07:56 PM
Thunderclouds replied at 3-9-2021 10:17 PM
Ank2 saif ni suma mjadi tmasuk yg ngn exwife. Herlok bakanya. Cuma xnmpak mata biru jgk ka mcm taimu ...

Kalau mata biru tu dr keluarga kapoor rasanya...tgk jela mata makcik dorg acik karisma mmg biru cerah ...
Quote edayildiz 4-9-2021 09:21 PM
herlokk..i pernah terbaca saif tu ank raja kt india..mak nya artis..ayahnya kayangan ..bethol ke..sana ada raja meh
Quote ina_na 4-9-2021 11:34 PM
edayildiz replied at 4-9-2021 09:21 PM
herlokk..i pernah terbaca saif tu ank raja kt india..mak nya artis..ayahnya kayangan ..bethol ke..sa ...

Bekas raja rsnye..sbb India dah x de raja kan..
Quote kakigojes 5-9-2021 12:22 AM
Serius I baca ejen Ali.. haih.. kene pi check mata
Quote edayildiz 5-9-2021 12:23 AM
ina_na replied at 4-9-2021 11:34 PM
Bekas raja rsnye..sbb India dah x de raja kan..

oh jd bethol la apa i baca tu..ok faham hihi
Quote Whitey 5-9-2021 07:30 PM
Comel anak-anak depa
Quote merahrose 5-9-2021 08:52 PM
ni mesti karena bg nama..anak saif ali smua2 nama sedap..taimur tu pn saif bg nama
Quote midori_katana 6-9-2021 02:00 PM
Edited by midori_katana at 6-9-2021 02:03 PM
edayildiz replied at 4-9-2021 09:21 PM
herlokk..i pernah terbaca saif tu ank raja kt india..mak nya artis..ayahnya kayangan ..bethol ke..sa ...

kat wikipedia pun ada...https://en.wikipedia.org/wiki/Nawab_of_Pataudi

The term Nawab of Pataudi refers to the lineage of rulers of the former princely Pataudi State in Northern India. Pataudi was established in 1804 by the British East India Company, when Faiz Talab Khan, an Afghan Muslim Pashtun of the Barech tribe, who was made the first Nawab, aided them in their battle against the Maratha Empire, during the Second Anglo-Maratha War.[1] The family traces their origin to 16th century India, when their ancestors immigrated from present day Afghanistan to India during the period of the Lodi dynasty.[1]

The 8th Nawab of Pataudi, Iftikhar Ali Khan Pataudi, played first-class cricket for both England and India while his son, Mansoor Ali Khan Pataudi, the last Nawab, captained the Indian cricket team.

Actor Saif Ali Khan and actress Soha Ali Khan are the children of the last Nawab of Pataudi, whereas actress Sara Ali Khan is the granddaughter of the last Nawab.

Rulers
All rulers bore the title of Nawab.

Muhammad Faiz Ali Talab Khan Siddiqui (reigned 1804–1829)
Muhammad Akbar Ali Khan Siddiqui (r. 1829–1862)
Muhammad Taqi Ali Khan Siddiqui (r. 1862–1867)
Muhammad Mokhtar Ali Khan Siddiqui (r. 1867–1878)
Muhammad Momtaz Ali Khan Siddiqui (r. 1878–1898)
Mohammad Mozaffar Ali Khan Siddiqui (r. 1898–1913)
Mohammad Ibrahim Ali Khan Siddiqui (r. 1913–1917)
Iftikhar Ali Khan Pataudi (r. 1917–1947), titular ruler (1947–1952)
Mansoor Ali Khan Pataudi titular ruler(1952–1971; title abolished in 1971)
saif anak mansoor ali khan

Lihat semua komen(21)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:18 AM GMT+8 , Processed in 0.076038 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top