CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Empat Bulan Tak Datang Haid, DS Vida Takut Tak Boleh Beranak Lagi

2-9-2021 02:49 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10501| Komen: 106|Original author: Oleh: Saiful

Description: Datuk Seri Vida cemas bila dah empat bulan tak datang haid.
Datuk Seri Vida cemas bila dah empat bulan tak datang haid.

Penyanyi I Am Me ini mengakui dia risau simptom tersebut menjadi petanda pra-menopaus seperti yang dialami wanita sebaya dengannya.


Foto: Google
"Empat bulan lepas saya tak period, seusia saya 50-an memang fasa untuk menopause."

Namun menurutnya lagi selepas melakukan beberapa usaha termasuk minum jus keluarannya, haid sudah teratur dan normal macam kegugruan.

Tambah Vida lagi, dia lega dirinya masih subur dan berupaya melahirkan zuriat lagi.



"Alhamdulillah dalaman saya baik dan boleh melahirkan zuriat lagi. Nak lebih yakin saya buat check-up kesuburan, ambil darah dan sebagainya.

Wah, bila tu nak kahwin dengan Iqbal? Semoga cepat kahwin dan dapat ramai anak ya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 2-9-2021 02:52 PM
Meolls tertanya2 adakah si Hasmiza Binti Othman ni bayar wartawan cari utk up cerita beliau?
Kalau ye berapa RM utk satu artikel?
Quote Acikgomen 2-9-2021 02:58 PM
Tered2 gini hanya sepol je boleh bukak
Quote matchstick 2-9-2021 03:01 PM
Acikgomen: Tered2 gini hanya sepol je boleh bukak

Jijik kan thread ni acik dh la mekap Vida dlm gambo tu menakutkn
Quote gekkou 2-9-2021 03:03 PM
ha dah beranak tu
usia pun nak monopause
cecepat la menikah
Quote fadz84 2-9-2021 03:12 PM
Promote jus keluaran syarikat secara x langsung… mmg sahih la ye nk kawen ngn bdk muda tu?
Quote skinsandstars 2-9-2021 03:14 PM
Kenapa la isu sampah gini pun nak up?
Quote krustykrab 2-9-2021 03:20 PM
Cheap marketing nek oi...udah2 la citer pasal darah kotor ko..nnt jantan2 miang duk bygkn yg bukan2pulak
Quote wikedsaikel 2-9-2021 03:24 PM
Bila tengok gambar dia yg ni hati berkata-kata i  think she seswai dgn diva aaaaaa.
Quote epal_putih 2-9-2021 03:28 PM
saiful nih habis modal doh barangkali hahahhaha
Quote kakigojes 2-9-2021 03:37 PM
Serious la berita camni pun nak share… haih dunia dunia..
Quote husna_amal 2-9-2021 03:40 PM
Ada hasrat nak beranak lagi ke dsv.
Quote sayawifenikmie 2-9-2021 03:46 PM
kalau masih period pun .. sukar utk mengandung dah ....
kahwin ajer lah kalau dah cinta ....tak kisahlah boleh atau tidak dapat zuriat lagi ...



Quote OyaTonggek 2-9-2021 04:00 PM
Mcm x logic je 50an period masih teratur..sempat promote..apapun try la ye DSV..semoga lancar..surrrrr
Quote hasniey 2-9-2021 04:05 PM
Aritu kata nk yg setaraf la apa ni..ni statement mcm meng ia kan si Iqbal tu pulak..so kira tok vida bg harapan palsu ke cmne no
Org tu dh brharap dpt kawen isteri dok rumah layan dia je tu..xyah keje dah..maklumlah mampu bg 1juta sebulan kan
Quote kerunai 2-9-2021 04:05 PM
cakap je la burik gatal nk berlaki

Quote hasniey 2-9-2021 04:06 PM
Ke buat kontroversi utk promote produk je
Quote Lentera 2-9-2021 04:08 PM
Dengan laki yg sebelum ni dia tak ada anak pun kan dah tu nape tiba2 meroyan pasal kesuburan pulak ni. Takut bakal laki tinggal kalau tak berzuriat la tuuu
Quote msel 2-9-2021 04:11 PM
Ada toklaki ke nak beranak kokye ponn bidah oiii
Quote haznor 2-9-2021 04:14 PM
so konpem la nak kawin ni ?

Lihat semua komen(106)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 02:56 PM GMT+8 , Processed in 0.082649 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top