CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Nak Pemimpin Jujur Tapi Mentua Dia Menteri 2 Kali, Ikhlas Ke Tu?

2-9-2021 06:24 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7947| Komen: 38|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Aktres, Mira Filzah memuat naik IG Story berkenaan filem Leftenan Adnan yang memaparkan perjuangannya menentang penjajah. Rentetan itu, Mira juga meminta anak-anak muda menonton dan menghayati pengorb ...



Aktres, Mira Filzah memuat naik IG Story berkenaan filem Leftenan Adnan yang memaparkan perjuangannya menentang penjajah.

Rentetan itu, Mira juga meminta anak-anak muda menonton dan menghayati pengorbanan mereka yang pernah membantu membebaskan negara kita dari cengkaman penjajah.

Antara lain, Mira mengharapkan pemimpin sekarang jujur dalam melaksanakan tanggung jawab dan bukan sebaliknya. Tetapi, bukankah emak mertua Mira sendiri Timbalan Menteri yang juga pelaksana dasar kerajaan, kata mak mertua ke tu?

Foto :IG



Hal ini pernah berbangkit di laman Twitter yang mana ketika Mira menyatakan kerisauan yang sama, pengguna Twitter terus mengkritiknya seperti menepuk air di dulang, terkena muka sendiri.

Foto :IG

Bagaimanapun, Mira sebenarnya berniat baik, mahu bersama-sama memajukan Malaysia dengan menegur pemimpin secara umum supaya bekerja  demi rakyat. Anda rasa? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gekkou 2-9-2021 06:58 PM
betullah doa tu dik mira

cuma nk tanya ni
laki dik mira dah bayar ke gaji staff?
Quote trexxxxxi 2-9-2021 07:04 PM
Sembang
Quote Kurex 2-9-2021 07:16 PM
Kau tangkap gambar side tepi sebab nak tutup mula kau yg sama2 tua macam kemut & kakak dia & melvins kan?

Apa kepentingan kau dalam industry hiburan ni? Mengacara pun meleweh2, lakonan pun kaku keras. Watak sama je.

Konon kau tu sopan, padahal kau fake! Palsu! Kau jadi palsu demi kelangsungan hidup sampai laki kau yg tak bayar gaji staff pun boleh jadi bodoh terpikat dekat kau. Yg tergoda pun dari kalangan acik2 kepam berkerak & jantan gila sex. Babi sayang tu terpakai uyk dorang. Yang bijak pandai ni tak termakan dengan kau yg palsu ni!

Takde gred punya pelakon! Terpaksa la kau upah orang up kan pasal diri kau utk orang sentiasa ingat. Orang nak tak ingat kau la pompuan! Berapa kerat je yg suka kau berbanding yang benci kau yang plastik hipokrit ni!

Terpaksa la laki tumpang populariti kau yg tara mana je pun ni. Nak hidup pun kena buat YouTube channel demi bantu laki bayarkan yg tertunggak tu!

Kau ni azzah, tak payah la bukak benang dari ig artis. Ni bukan gosip la ngok. Memang reporter cari ni jenis asal boleh kan demi nak capai kpi untuk bagi family makan.

Untuk mira basic hipokrit, kau, melvins muka tua, kemut muka tua, kakak dia yg muka tua, bela sangap putik jagung alep ajis,  joy repah, intan lapar didukung, layak diludah je. Puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh
Quote Cece1234 2-9-2021 07:26 PM
Dia ni better diam jela..
Quote CiliPadiSedap 2-9-2021 08:22 PM
ni gosip atau apa?  kenapa tak fokus dafi senyum sinis je? akan ayah dia pm
Quote TomyamPuteh 2-9-2021 08:42 PM
Kesian Migha. Asal bkk mulut je msti kena silambam dgn netizen
Quote Fortiori02 2-9-2021 08:53 PM
TomyamPuteh: Kesian Migha. Asal bkk mulut je msti kena silambam dgn netizen

Haha kann, bek dia berdiam diri je, makin dia sebok post, makin byk org kata kang..
Quote YPM_Addora 2-9-2021 08:57 PM
serius la husband dia tak bayar gaji staff.Mintak simpang lah husband dia masuk bertanding nak jadi MP. Tak payah nak mewarisi legasi ibu bapa sgt lah.
Quote bankerpencen 2-9-2021 09:20 PM
Aku cukup menyampah dengan si miraeyebag2kg ni. Semak la bodo. Pergi la beranak dengan laki muka tua macam nak mampos dah tu. Geli bodoh tengok celaka acah alim pastu makan gaji buta tak buat kerja. Kalau betul tok laki dia yang muka macam 60an tu tak bayar gaji staff, lagi jijik. Mereput je la si mira jalang dengan jantan tua ajet ajet islamik #arahmanasyurga tu. Aku cukup rengsa dari kes yg si betina tua bodoh tu expose rakyat kuale tu. Haram jadah punya sundal tua.
Quote tupaiterbang 2-9-2021 09:33 PM

Sadap yu
Quote izat123 2-9-2021 09:39 PM
Mak mertua kau pun pemimpin jijik.
Quote TerataiMelur02 2-9-2021 09:53 PM
Kurex replied at 2-9-2021 07:16 PM
Kau tangkap gambar side tepi sebab nak tutup mula kau yg sama2 tua macam kemut & kakak dia & melvins ...

Puas hati baca. Thanks rex!
Quote anony-mous 2-9-2021 10:36 PM
bankerpencen replied at 2-9-2021 09:20 PM
Aku cukup menyampah dengan si miraeyebag2kg ni. Semak la bodo. Pergi la beranak dengan laki muka tua ...

Nnti kalau laki dia bertanding harap semua rakyat ingat lah laki dia xbyr gaji & mak dia x amanah dlm menjalankan tggungjawab

Why eh their marriage mcm fake sgt??? Yg sorang mcm nk duit & pangkat, yg sorang perlukan someone utk cuci imej
Quote jargon 3-9-2021 01:28 AM
Bukan haritu dia claim 4 lg wedding belah suami xlangsungkan lg sbb covid/pkp melanda..so hint2 la dkt mak mntua tuu tolong lngsungkan wedding diorang lg..
Quote jalfa 3-9-2021 01:33 AM
Apa kes mak mertua dia weh..knp x amanah..tetingal bullet train kalo mp dah x de..laki dia lah penyambung legasi mp khuen..dah cop setem tu parlimen turun temurun
Quote nakkomenjugak 3-9-2021 03:32 AM
pppffftttttttt
Quote sayangkid 3-9-2021 05:12 AM
YPM_Addora replied at 2-9-2021 08:57 PM
serius la husband dia tak bayar gaji staff.Mintak simpang lah husband dia masuk bertanding nak jadi  ...

Memalukan..konon org berugama alim kalo kata nya. Gaji staff pon xnak bayar.
Quote anilanil 3-9-2021 06:23 AM
Migha tak ajak mak mentua tengok Rise: Ini Kali lah sama-sama? Mana tau bole inspire mak mentua kerja dgn lebey efficient.
Quote kitmal9545 3-9-2021 06:45 AM
cakap senang...............lihat pada cermin

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.130874 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top