CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Remaja Dirogol 2 Lelaki Ketika Bawa Anjing Jalan-jalan Lepas Senja

2-9-2021 01:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2504| Komen: 16

Description: Seorang gadis berusia 17 tahun dirogol dengan kejam oleh dua lelaki kejam dan tidak berperikemanusiaan.
Seorang gadis berusia 17 tahun dirogol dengan kejam oleh dua lelaki kejam dan tidak berperikemanusiaan.

Dalam perkembangan terkini, Daily Star melaporkan polis sedang memburu dua suspek kes berkenaan.


Untuk rekod, mangsa keluar membawa anjing miliknya berjalan-jalan di sebuah taman di sekitar Blackley, Manchester pada 22 Ogos lalu.


Mangsa dilaporkan keluar rumah pada jam 7.30 malam

Mangsa keluar pada waktu senja sebelum dirogol sekitar jam 9.30 malam.

Ketika kejadian, seorang suspek mengambil anjing itu, manakala seorang lagi suspek bertindak merogol mangsa.

Selepas kejadian, mangsa berjaya mengambil semula anjing miliknya sebelum melarikan diri.



Dia kemudiannya memaklumkan hal itu kepada dua wanita di taman berkenaan sebelum kes dilaporkan kepada pihak berkuasa yang kini giat menjalankan siasatan.


Sumber: mStar

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dwdrum 2-9-2021 01:55 PM
Kasihan nya... Adik ini pasti own mini sized dog...
Avoid park yang sunyi at night time keluar awal..
Akak bawa juga anjing night time untuk avoid public.... Tapi anjing akak orang nampak terus depa buat detour...
Quote doodlediddle 2-9-2021 02:04 PM
Omg takutnya!!! Dah lah aku study Manchester dulu and pkul 7 tu like normal lah nk balik jalan2 from park. N plus Aku mmg suka jenjalan sorg je kat Manchester dulu kadang2. Ya Allah..mmg selamatkan diri aku kat sane. Wuwuwu
Quote JohnyEnglish 2-9-2021 02:05 PM
waktu senja setan berkeliaran so jgn keluar waktu tu
Quote LadyCarefree 2-9-2021 02:09 PM
doodlediddle: Omg takutnya!!! Dah lah aku study Manchester dulu and pkul 7 tu like normal lah nk balik jalan2 from park. N plus Aku mmg suka jenjalan sorg je kat Ma ...



Rasa next time nak jenjalan Manchester pulak. Tak pernah ke situ.
Quote mesmerize 2-9-2021 02:11 PM
Dwdrum replied at 2-9-2021 01:55 PM
Kasihan nya... Adik ini pasti own mini sized dog...
Avoid park yang sunyi at night time keluar awal ...

sister punya anjing breed apa?
Quote Artemesiaa 2-9-2021 02:36 PM
Lewat petang macam tu eloklah elak dari ke kawasan macam tu walau niat nak bawak anjing jalan banyak bahayanya.  Kalau sana time tu dah tak ramai ada di taman ramai dah pulang kerumah.  
Quote MissVixen 2-9-2021 02:49 PM
Dwdrum replied at 2-9-2021 01:55 PM
Kasihan nya... Adik ini pasti own mini sized dog...
Avoid park yang sunyi at night time keluar awal ...

Yang kena tikam dekat atlanta tu tengok gambar besar anjing dia. Breed apa tu?
Quote Fortiori02 2-9-2021 09:38 PM
Kesian mangsa..
Quote Fortiori02 2-9-2021 09:44 PM
MissVixen: Yang kena tikam dekat atlanta tu tengok gambar besar anjing dia. Breed apa tu?


Ni yg anjing dia nama Bowie tu ek? Tak silap Bowie tu breed pitbull.
Quote Austronesian 2-9-2021 09:47 PM
Kalau bukan org asia selatan org negro yg merogol. Mudah sgt nak jangka.
Quote edayildiz 3-9-2021 06:41 PM
kesiannya..
i tbyg anjing dia spesis pomeranian..suka la jgk kt anjing ni
Quote Dwdrum 5-9-2021 12:17 AM
mesmerize replied at 1-9-2021 10:11 PM
sister punya anjing breed apa?

Rotti (roman) dan pitbull (bluenose) ...
Quote Dwdrum 5-9-2021 12:28 AM
MissVixen replied at 1-9-2021 10:49 PM
Yang kena tikam dekat atlanta tu tengok gambar besar anjing dia. Breed apa tu?

Her dog nampak seperti pitbull terrier.. Mid sized dog...
Quote Dwdrum 5-9-2021 12:30 AM
edayildiz replied at 3-9-2021 02:41 AM
kesiannya..
i tbyg anjing dia spesis pomeranian..suka la jgk kt anjing ni

Anjing kecil depa lebih agressive specially chihuahua... Sebab depa mini sized orang tidak takut... Psi bite force rendah...
Quote kaedahnya 5-9-2021 01:29 PM
jantan tak guna selayaknya kena stun gun sampai impoten hah mampus lo anjing
Quote saharajenifer 10-9-2021 01:37 PM
waiting for your next post, very good information, keep it up.
word finder

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 03:37 PM GMT+8 , Processed in 0.082717 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top