CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cepat-cepat Cover Tersasul Panggil Sayang, Ada Apa Dengan Zizi Kirana & Yusuf Bahrin?

2-9-2021 12:40 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10396| Komen: 40|Original author: Oleh: LilRose

Description: Suka melihat perubahan pada Zizi Kirana sekarang yang manis dan ayu bertudung.
Kredit foto: IG


Suka melihat perubahan pada Zizi Kirana sekarang yang manis dan ayu bertudung. 


Kredit foto: IG

Malah, posting terbarunya berkongsi gambar berniqab sangat memukau! Semoga Zizi terus istiqamah dengan perubahannya itu.


Kredit foto: IG

Pelantun lagu Eh itu kini dilihat rapat dengan pelakon Yusuf Bahrin.



Kredit foto: IG

Namun, apa yang mencuri perhatian ramai adalah Yusuf yang kantoi terlepas panggilan 'sayang' kepada Zizi.



Tindakan gelabah Yusuf cepat-cepat cover membuat Zizi pecah tawa.


Kredit foto: TikTok/Kisah Dunia

Alamak kantoi pula. Ada bau cinta berputik ke ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote simatakucing 2-9-2021 01:01 PM




Eh.            
Quote milafida 2-9-2021 01:06 PM
Zizi ni rupanya cucu tun sakaran dandai. Baru tau lepas dia Post kat ig masa tun meninggal
Quote Beribear 2-9-2021 01:22 PM
Tengok wiki Tun Sakaran anak saudara dia Shafie Apdal. Kira tu bapa saudara zizi lah kan
Quote bulalof 2-9-2021 01:31 PM
ek eleeehhh....sweet korang camni eh? takuk 80an sungguh.
Quote husna_amal 2-9-2021 02:26 PM
Jangan acah2 tersasul sudah la.
Quote I.K.A888990 2-9-2021 03:00 PM
eh nasib la dia dlm kategori hensem
kalau betul bersyg untung zizi
aummm
Quote wadiunong 2-9-2021 03:32 PM

iols suka Yusuf ni berlakon. mcm2 karektor dia boleh bawak. kalo betul couple dgn Zizi moga dipermudahkan.  Ari tu tgk telefilem dia berlakon tajuk Ismadi Belum Mati
Quote Kancilkering 2-9-2021 04:13 PM
best le….zizi ni lagi tua dari yusof kan…..

go zizi …moga berjodohan kome dua org…..
Quote Ciktiekus 2-9-2021 11:07 PM
Relay jadah die..aku trus teringat relay geganti kelas letrik dulu.. {:smile
Quote hanihan16 2-9-2021 11:11 PM
Ciktiekus replied at 2-9-2021 11:07 PM
Relay jadah die..aku trus teringat relay geganti kelas letrik dulu.. {:smile

masa i baca pun i pause sekejap. relay?? hahah
Quote awanearisu 2-9-2021 11:14 PM
Walaupun kita pernah meragui zizi dan bakatnya dahulu, tetapi kalau ada kehadiran zizi di slot mengaji TV Al Hijrah, kita tak akan menukar saluran lain.
Beliau memiliki tona suara yang amat mendamaikan bila membaca Al-Qur'an.
Quote Jiddin 3-9-2021 01:52 AM
Agak ironi yach imej semakin bagus tapi content bervideo sayang dgn lelaki bukan mahram. Gitu iuols being judge mental.

Tp x sangka zizi ni from a well connected family. Tsk pernah plak dia flex. Maybe sejenis naturally humble. Good for her
Quote gideoncross 3-9-2021 03:39 AM
Mcm prmpuan kat FB iol, lps brtdung litup, trus khwin. Sng plak dpt jdoh hahahaha.
Quote dudaberhias 3-9-2021 08:26 PM
herlok jugak dua2 soo iolss maafin agittew...

kalau tak herlok sudah tentu akan di kecam selama 7 keturunan dan pass on nota ke cucu cicit hamun hamunan yang perlu mereka warisi...
Quote codenamedream 3-9-2021 09:31 PM
Zizi dah putus ke dengan pakwe dia yang suka dia sexy?
Quote jijilaaa 4-9-2021 10:27 AM
zizi cari ler jerung2 kayo....rugi lerrr
Quote Fafaaisa 4-9-2021 10:32 AM
In relay? Apo
Quote cheezel 4-9-2021 12:28 PM
xde maknanya tersasul. mmg gigih nk bgtau sbb org masih xperasan la tu
Quote archilless 4-9-2021 02:13 PM
cheezel replied at 4-9-2021 12:28 PM
xde maknanya tersasul. mmg gigih nk bgtau sbb org masih xperasan la tu

Ni I setuju.. Kalau tulis selalu huruf besar.. CHK la YKS la.. Jarang orang berkasih sayang nak buat live.. Ni macam saja nk public notice.. Akhirnya jadi berita gak

Lihat semua komen(40)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:52 AM GMT+8 , Processed in 0.167589 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top