CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Cikgu-Cikgu Ambil Vaksin Atau Pergi Jumpa TMJ!"-Khairy Jamaluddin

2-9-2021 08:46 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5071| Komen: 47

Description: Kementerian mensasarkan agar guru di negara ini kira-kira seramai 412,000 orang agar divaksin seratus peratus.
Kementerian mensasarkan agar guru di negara ini kira-kira seramai 412,000 orang agar divaksin seratus peratus.

Kata Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar, setakat ini sebanyak 96.5 peratus guru telah divaksin bagi satu dos manakala 83.5 peratus telah menerima dua dos vaksin Covid-19.


Manakala pekerja sokongan di sekolah telah menerima vaksin sebanyak 84.4 peratus.


Foto: Kosmo

“KKM harapkan 100 peratus guru divaksin bagi melindungi pelajar-pelajar di sekolah. Mana yang tidak mahu vaksin (guru) kena menghadap TMJ (Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim),” katanya sambil berseloroh ketika sidang akhbar sebentar tadi.

Tambah beliau, KKM mahu sekolah dijadikan tempat yang selamat untuk semua. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jahcomel 2-9-2021 08:52 AM
amboiiii naik toncang nmpak...
Quote airmineral 2-9-2021 08:54 AM
yg jmp tmj aritu pun tmj ok je ke?
Quote KamikuP 2-9-2021 08:54 AM
Mohon KPM sediakan sekolah khas khusus utk cikgu, pelajar, tukang kebun, kerani sekolah yg antivaksin tempatkan dalam satu sekolah. Namakan sekolah tu SEKOLAH ANTIVAKSIN KEBANGSAAN. Nak lebih molek, letak doktor dan nurse yg antivaksin duduk di sekolah tu sekali. Kalau kene covid jgn gatal bijik nak pi hospital gomen.
Quote mclaren 2-9-2021 08:55 AM
Besar sangat ke kuasa TMJ? Boring.
Quote jahcomel 2-9-2021 09:16 AM
KamikuP replied at 2-9-2021 08:54 AM
Mohon KPM sediakan sekolah khas khusus utk cikgu, pelajar, tukang kebun, kerani sekolah yg antivaksi ...

tmbh lg
1. x perlu mngundi
2. x perlu byr cukai
3. letak dlm utan
Quote aHoi83 2-9-2021 09:19 AM
“katanya sambil berseloroh ketika sidang akhbar sebentar tadi.”

Berseloroh je pun. Tu pun nak sentap
Quote zamzam 2-9-2021 09:20 AM
KamikuP replied at 2-9-2021 08:54 AM
Mohon KPM sediakan sekolah khas khusus utk cikgu, pelajar, tukang kebun, kerani sekolah yg antivaksi ...

Lantik blasof jd pak gard...haha
Quote zamzam 2-9-2021 09:22 AM
aHoi83 replied at 2-9-2021 09:19 AM
“katanya sambil berseloroh ketika sidang akhbar sebentar tadi.”

Berseloroh je pun. Tu pun nak s ...

Sejak jd antivaxx mmg hati tisu sbb xdpt dine xdpt masuk mall kedai2. Hati sayu...
Quote krustykrab 2-9-2021 09:22 AM
KamikuP replied at 2-9-2021 08:54 AM
Mohon KPM sediakan sekolah khas khusus utk cikgu, pelajar, tukang kebun, kerani sekolah yg antivaksi ...

Hahah..setuju je
Quote glump 2-9-2021 09:25 AM
Hanya TMJ yg nak jumpa sapa tak mau vaksin hahaha.
Quote krustykrab 2-9-2021 09:28 AM
Kalo tak.bayor cukai, sapo nk bayor gaji2 deme?
Quote ninja9 2-9-2021 09:35 AM
ada premis yang tak benarkan masuk kalau tak ada vaksin..tu lebih serius dari gurauan kj tu
Quote midori_katana 2-9-2021 09:59 AM
zamzam replied at 2-9-2021 09:20 AM
Lantik blasof jd pak gard...haha


Quote Burong_Hantuk 2-9-2021 10:05 AM
Sebok jah jamaica nih...lebeh baek pegi buat spital baru kat J sana...
Quote zamzam 2-9-2021 10:18 AM
krustykrab replied at 2-9-2021 09:28 AM
Kalo tak.bayor cukai, sapo nk bayor gaji2 deme?

Elehhh buat antivxx cult semua urus sendiri. Bukan susah pun. Buat barter trade xyah guna duit.
Quote farhani87 2-9-2021 10:19 AM
jahcomel replied at 2-9-2021 09:16 AM
tmbh lg
1. x perlu mngundi
2. x perlu byr cukai

kalau nak minta pulau boleh tak? best juga tu.
Quote stingerlympics 2-9-2021 10:25 AM
ticher@chzy kalau kena jumpa tiyemj....silap silap tiyemj...yg kena tazkirah...

kahkahkahkahkahkah
Quote Nham22 2-9-2021 10:34 AM
Jamaica n seluruh ahli keluarga dah vaksin ka belum?? Saja tanya pasai x nampak pon depa share kat photobooth.. Hahahaha
Quote belon 2-9-2021 10:40 AM
jahcomel replied at 2-9-2021 09:16 AM
tmbh lg
1. x perlu mngundi
2. x perlu byr cukai

Gaji separuh

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-7-2022 12:57 AM GMT+8 , Processed in 0.076309 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top