CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Tony Fernandes Tunjuk Kereta Tesla Baru, Dikritik Sebab Tak Bagi Refund Tiket

2-9-2021 11:07 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 4030| Komen: 23|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Apabila taikun penerbangan, Tony Fernandes memuat naik status kegembiraan dengan kereta Tesla yang baru dibelinya, ruangan komen pula mengkritik kerana polisi Air Asia (AA) yang tidak menyebelahi penu ...




Apabila taikun penerbangan, Tony Fernandes memuat naik status kegembiraan dengan kereta Tesla yang baru dibelinya, ruangan komen pula mengkritik kerana polisi Air Asia (AA) yang tidak menyebelahi penumpang.

Dengan penerbangan yang ditunda entah sampai bila, penumpang yang sudah membeli tiket AA sejak tahun lepas mahukan pemulangan wang tunai berbanding janji untuk terbang.

Foto :



Bagi netizen, T20 boleh berbuat apa sahaja dengan wang yang dimiliki namun tidak mahu memulangkan hak yang sepatutnya kepada golongan bawahan mereka. Penindasan kolar putih?

Ni laa kot the dark side yang filem Parasite nak tunjuk. Bukan orang miskin yang jadi parasite orang kaya. But, they actually yang hisap darah orang miskin untuk kekal selesa kat atas. Malaysian punya situation lagi teruk because we are too underpaid and overworked. And when people speak up, orang lain suruh bersyukur dan redha dengan penindasan tu."

Foto : FB

Bukan sahaja pelanggan rasa terpedaya namun dikhabarkan kakitangan mereka juga rasa teraniayai kerana diminta bercuti tanpa gaji dan lain-lain?


Foto : IG
Jadi, kita tunggu apa kata Tony Fernandes pula. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kadaisaku 2-9-2021 11:20 AM
orang orang kayangan macamni selayaknya kita boikot aje.
Quote hasniey 2-9-2021 11:42 AM
Adik ai mntak refund diorg xbg.suh masuk kt air asia credit ke apa gitu
Lepastu aritu nak balik semenanjung amboi harga naik 3x ganda rupanya
Quote Skuau 2-9-2021 11:48 AM
hasniey replied at 2-9-2021 11:42 AM
Adik ai mntak refund diorg xbg.suh masuk kt air asia credit ke apa gitu
Lepastu aritu nak balik sem ...

kalo rega drng beza rm100... aku lebih suka naik MAS..tak kalut masa 'check-in'(domestik).
Quote cucutokwan89 2-9-2021 12:10 PM
Baru ritu baca, dia ni t'senarai sbg org kaya yg x menunjuk2. Ermmmm
Quote Supersirap 2-9-2021 12:31 PM
Boleh tunggu ucapan rasmi daripada beliau terhadap perkara ini
Quote binisupir 2-9-2021 12:55 PM
duit aku pun dia tak refund2 lg. siap suruh submit dokumen hari tu. berdebah kau tony
Quote JohnyEnglish 2-9-2021 01:46 PM
Keter tu hasil hasil titik peluh dia jd rider.tlg jgn jeles

Quote heythere123 2-9-2021 01:48 PM
padan muka {:hooray
Quote husna_amal 2-9-2021 02:30 PM
Teringat satu kalimat. Dengki ke
Quote gigahertz 2-9-2021 02:48 PM
Kadaisaku replied at 2-9-2021 03:20 AM
orang orang kayangan macamni selayaknya kita boikot aje.

i tak pernah sokong Moratirum pada T20
Quote gekkou 2-9-2021 03:07 PM
big points hujung tahun ni dah nak expired
dah dapat email
huh..
Quote nakkomenjugak 2-9-2021 04:38 PM
mesti tony dalam hati macam...

#dengkike
#iolmampubelitesla
#kohadoo
#yourmoneyismymoney
Quote norawestallen 2-9-2021 07:13 PM
Lepas dia post tesla ni, aku dh x redho duit aku tu.. geram betul
Quote Sham143 2-9-2021 09:10 PM
Cis.. Bedebah engkau Toni.. Duit orang tk refund tayang kereta baru pulak..
Quote lurve82 2-9-2021 10:45 PM
Pulgkan rm5k aku…
Quote Cari-Azza 2-9-2021 11:11 PM
gekkou replied at 2-9-2021 03:07 PM
big points hujung tahun ni dah nak expired
dah dapat email
huh..



Sama uols, gi Langkawi 1, balik kampung 1 fam, tak tau lah camna ni

Quote edayildiz 3-9-2021 01:20 AM
dia ni handsome bg i ..xtau la handsome di poketnya kot..tp syg dah kawen ngn korea tu khenzz..dulu company lama selalu la jgk ada deal..pastu selalu meeting..i berangan la jgk meeting kot jmpa heols..nan hado
Quote anony-mous 3-9-2021 01:32 AM
edayildiz replied at 3-9-2021 01:20 AM
dia ni handsome bg i ..xtau la handsome di poketnya kot..tp syg dah kawen ngn korea tu khenzz..dulu  ...

U should check ur eyes my dear
Quote edayildiz 3-9-2021 01:32 AM
anony-mous replied at 3-9-2021 01:32 AM
U should check ur eyes my dear

ha ha ha

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 08:20 AM GMT+8 , Processed in 0.072582 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top