CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Pengorbanan' Ibu, Bercerai Supaya Anak Boleh Kahwin Dengan Bapa Sendiri

1-9-2021 01:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3828| Komen: 29

Description: Saban hari, lambakan berita tentang sumbang mahram berlaku dalam institusi kekeluargaan kian membimbangkan ramai.Lebih menyedihkan apabila seorang ayah yang sepatutnya berperanan mendidik dan melindun ...
Saban hari, lambakan berita tentang sumbang mahram berlaku dalam institusi kekeluargaan kian membimbangkan ramai. 

Lebih menyedihkan apabila seorang ayah yang sepatutnya berperanan mendidik dan melindungi mengambil kesempatan ke atas anak perempuan sendiri demi melampiaskan nafsu serakah. 


Amat pahit untuk ditelan, namun kisah berkenaan diceritakan kembali menerusi Facebook saudari Nor Fatihah Azzahra sebentar tadi.


Gambar hiasan 

Difahamkan, seorang bapa berusia lingkungan 40-an terlanjur menghamilkan anak kandung selepas mereka ‘tidur’ bersama secara suka sama suka. 

Apabila mengetahui realiti hubungan terkutuk itu, si isteri pula sanggup ditalakkan kononnya berkorban demi kebahagiaan anak dan suaminya.

Menggunakan khidmat sindiket perkahwinan warga asing, anak-beranak tersebut akhirnya berkahwin, namun berlaku isu melibatkan nasab bayi. 



Kredit foto:


Tergamam membaca kisah sebegini. Tidak ubah seperti ‘keluarga kucing’!


Sumber: Kisah Dunia

Bagus
2

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edayildiz 1-9-2021 01:36 PM
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i mcm rasa ssh nk caya cite ni..mcm hasanah sikit..tp kalau bethol i doakan ayah ,mak dan ank tu bertobat la ye..bapak tiri pun xblh nk kawen..inikan pulak bapak kandung
Quote pearl.silver 1-9-2021 01:38 PM
Dah oenah ada kt forem tred ni
Quote mclaren 1-9-2021 02:08 PM
edayildiz replied at 1-9-2021 01:36 PM
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i m ...

Kan......

Macam dah keluar if tak CI, sub board viral sebelah.
Quote midori_katana 1-9-2021 02:12 PM
ish..ish..sampai tahap itu tak faham agamanya...
Quote dua_chzy 1-9-2021 02:26 PM
KORANG DAH KENAPA??!!!
Quote yayarin 1-9-2021 02:46 PM
Bila agama jadi mainan
Quote KIM.K 1-9-2021 03:02 PM
even the least fortunates wouldn't do this
Quote Punat_button 1-9-2021 03:06 PM
edayildiz replied at 1-9-2021 01:36 PM
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i m ...

kalau uols deejavu makna bethol letew

wartawan cari memang pakar kitar semula khuennn


Quote MsKathryn 1-9-2021 03:29 PM
Dh penah ada thread ni kn…  
Disgusting btl …  
Quote nakkomenjugak 1-9-2021 05:42 PM
........ apa benda ni siaaa
haa kiamat jelaaa senang
hidup macam tak mati
biarkan deme rasa siapa hamba siapa Tuhan
ngikut akal bodo nafsu sendiri jahhh
Quote FrostQueen 1-9-2021 06:09 PM
Jijik. Keji. Iols mual. Caner boleh taste anak sendiri SMDH.
Quote Cece1234 1-9-2021 06:11 PM
Gile betul..
Quote shida81 1-9-2021 06:36 PM
Ak mcm x caye je ada org Islam yg jahil sampai mcm ni...
Quote Zazama 1-9-2021 10:05 PM
Haram bila perkahwinan sesama darah daging sendiri!
Quote kakikuDibibirmu 1-9-2021 10:11 PM
Oedipus complex tersenyum sinis
Quote kakikuDibibirmu 1-9-2021 10:17 PM
Anak tu datang daripada air mani bapaknya sekarang air mani bapaknya di dalam lubang faraj anak itu pula, kinky sesangat
Quote Fortiori02 1-9-2021 10:51 PM
Betul ke kisah ni? Kalau betul patut report polis biar paknya ditahan
Quote ChildrenOfBodom 1-9-2021 11:05 PM
Melayu isele suka incest...baru lah selevel ummah amareka di alabama
Quote kaedahnya 1-9-2021 11:14 PM
macam tipu je. 20 tahun dulu dalam majalah remaja banyak la cerita nak macam ni. beromen dengan kawan parents la. dengan driver family la. punde sungguh.

Lihat semua komen(29)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:59 PM GMT+8 , Processed in 0.173438 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top