CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Marah Pizza Tak Jual, Provok StaffSampai Polis Datang

1-9-2021 11:50 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 5778| Komen: 28|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Tular insiden seorang pelanggan di restoran makanan segera marah kerana restoran tersebut tidak menyediakan hidangan utama iaitu pizza. Video tersebut dirakamnya sendiri lalu dimuat naik di Facebook p ...

Foto : FB


Tular insiden seorang pelanggan di restoran makanan segera marah kerana restoran tersebut tidak menyediakan hidangan utama iaitu pizza.

Video tersebut dirakamnya sendiri lalu dimuat naik di Facebook peribadinya.

Ianya mengundang kemarahan ramai orang kerana perakam seolah-olah tidak memahami apa yang cuba dijelaskan oleh kakitangan restoran tersebut.



Pertanyaan yang bertalu-talu membuatkan kaki tangan wanita itu berasa kurang sabar kerana pelanggan tidak mendengar penjelasannya hingga terpaksa ditenangkan oleh rakannya.

"Kenapa rosak? Bila rosak? Bagaimana rosak? Apa rosak?"

Foto : FB

Keadaan menjadi hangat apabila wanita itu mendakwa di tahan di restoran tersebut oleh polis Kampar, Perak.

Foto : FB

Malahan, status-status yang dimuat naik di laman Facebooknya juga dilihat tidak stabil dengan memaparkan gambar polis, ambulan dan sebagainya.

Foto : FB

Setakat artikel ini ditulis, Aminah memuat naik gambar pizza dan roti yang diperolehinya. Tidak dapat dipastikan di mana dan bagaimana kerana tidak diperincikan. Malahan ruangan komen juga ditutup. Namun kisah ini sudah tular dipelbagai sosial media.


Foto : FB

Bermacam-macam cerita. Kalau dah sampai panggil polis tu, anda rasa macam mana? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akuchenta 1-9-2021 12:17 PM
Dia mcm ada masalah mental
Quote Mini.Me 1-9-2021 12:32 PM
Nape ayat die mcm skema ke bkn mlysian ke ape...tak tgk video so taktau cara die bercakap
Quote Samerosie 1-9-2021 12:37 PM
Mental kut.  Tak faham2 oven rosak.  Kau ingat bakar pizza pakai dapur arang mcm kat Italy ke cik Mariam oi
Quote makcikbukantora 1-9-2021 12:37 PM
alahaiii ngoinyaaa
kalau dia bagiatu apa yg rosak pun kau reti beki ke acikkkk
Quote alieyrina 1-9-2021 12:43 PM
Dah hg buat kacau kat situ memg la kena panggil polis. Bodoh x paham bahasa agaknya
Quote cmf_premierleag 1-9-2021 12:44 PM
mcm mental je dia ni
maybe mmg ada penyakit kut..sbb tu mental x stable
Quote Nana_Man 1-9-2021 12:54 PM
Memang patut panggil polis. Mcm lah ari tu tak dpt beli pizza, ari lain tak bole.
Quote twins 1-9-2021 12:56 PM
aku risau nyonya ni pegi "batu belah batu bertangkup" jerrr
kempunan makan piza gitu....
Quote Kurex 1-9-2021 12:57 PM
Aminah Abdullah ni si perakam ke? Jenuh nak faham ayat dia
Quote krustykrab 1-9-2021 01:06 PM
Makin ramai pulak mental ye...mental tak kacau org x pe..yg kacau org ni yg rasa nk benamkn je
Quote Xim 1-9-2021 02:30 PM
So sape dia sbnrnya? Aminah Abdullah? Aminah Chuah Abdullah? Ke saje2 pakai nama melayu? Dgn bhs tunggang langgang. Sihat ke idak?
Quote nakkomenjugak 1-9-2021 02:58 PM
Sheol ni orang sini keeee apa??
Serius iol tak pahammm apa sheol tulis/kata
Itu je ke kedai pizza yang ada di pekan?
Quote airmineral 1-9-2021 03:01 PM
dia sendiri xpaham apa dia cakap
patut budak tu rakam juga yg drg da explain pastu biarkan dia jerit situ srg2
geram plk tgk org xpahan bahasa ni
Quote Adrif 1-9-2021 03:10 PM
alaaa

tak dapat tengok video  
Quote mawarkhayalan99 1-9-2021 04:55 PM
dengar suara dalam video macam orang cingcong dengan ayat tunggang langgang. tapi ada orang kata dia ni tak betul.
Quote solarlunar 1-9-2021 05:18 PM
Tgk kt FB BM die tunggang langgang. Satu benda tak faham.

Tak tau lah mental or tak tau BM.

Quote ayorsuam 1-9-2021 05:34 PM
Sapa belum tengok vid, try tengok sini ye uols..

https://vt.tiktok.com/ZSJ3HgkD8/
Quote chilly 1-9-2021 06:16 PM
Kat Pizza Hut Kampar ni. Ahso tu tak berapa 'okay' pun. Asal boleh nak viral ahso ni la. Staff PH Kampar takde yang biadab, semua okay jer.
Quote doubleharmonic 1-9-2021 06:34 PM
ko ni sama hanat perangai macam ukraine tu tak nak terima kenyataan. boleh bawak masuk kubor ke pon piza dari kampar tuh?

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:39 PM GMT+8 , Processed in 12.524066 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top