CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Lepas Ni Banyaklah..." - Amelina Disindir Kongsi Gambar Dengan Dafi

24-8-2021 07:22 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3885| Komen: 8|Original author: Oleh: LilRose

Description: Gara-gara teruja berkongsi gambar bersama anak Perdana Menteri ke-9, Gaddafi atau lebih dikenali sebagai Dafi, penyanyi dangdut Amelina Amir dihujani komen negatif.
Gara-gara teruja berkongsi gambar bersama anak Perdana Menteri ke-9, Gaddafi atau lebih dikenali sebagai Dafi, penyanyi dangdut Amelina Amir dihujani komen negatif.



Kredit foto: IG

Amelina menerusi Instagram memuat naik gambar itu ekoran 'cemburu' ramai yang berkongsi foto bersama Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri di laman sosial.

Namun, dia mendakwa tiada gambar bersama Ismail, maka gambar dengan anaknya pun 'jadilah' sempena meraikan pelantikan PM baru itu.


Kredit foto: IG


Walaupun ramai terhibur dan mengusiknya, ada juga yang kurang senang dengan perkongsiannya itu.

Individu terbabit menyindir kononnya selepas ini semakin banyak program hiburan di televisyen berbanding program dakwah.


Kredit foto: IG

"Astaghafirulahalazim...cubalah berfikir dengan fikiran yang cantik bersih, cubalah jangan trigger benda-benda yang boleh datangkan fitnah dan dosa teknik MLM ni," balasnya.


Kredit foto: IG

Dafi tak nak 'back-up' Kak Long ke? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 24-8-2021 08:33 PM
Alahaiiiiii netizen
Alahaiiiiiiiiii netizennnnnnn
Alahaiiiiiiiiiiiiiiiii netizennnnnnnnnnn
Kimekkkkk
Quote September14 24-8-2021 09:01 PM
Netizens ni sbnrnya lbh annoying dr retis2
Quote Normabaru 24-8-2021 09:40 PM
mod dgn reput cari lg annoying dr netizen
Quote OyenLemas 24-8-2021 09:52 PM
apolahhaii.......
Quote nakkomenjugak 24-8-2021 10:12 PM
yihhhh netijen buat iol rengsa
Quote doubleharmonic 24-8-2021 10:20 PM
bini calon pm pon nak menyelit haha
Quote Burong_Hantuk 25-8-2021 03:16 AM
Sampahnya Kao dekkk
Quote bulalof 25-8-2021 10:04 AM
kesian. dah takde benda nak tunjuk kat umum. jdlah dpt korek balik gambar2 lama utk jd bangga sekejap. byk ke likes tu?

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:24 AM GMT+8 , Processed in 0.080858 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top