CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Luah Rindu Pada Siti Sarah, Alyah Dikecam 'Tak Habis Lagi Ke?'

24-8-2021 02:38 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4318| Komen: 27|Original author: Oleh: LilRose

Description: Biarpun sudah lebih dua minggu meninggalkan dunia ini, pemergiannya masih dirasai terutama keluarga dan kenalan rapat.
Biarpun sudah lebih dua minggu meninggalkan dunia ini, pemergiannya masih dirasai terutama keluarga dan kenalan rapat.

Begitu juga dengan penyanyi Datin Alyah yang masih terkesan dengan pemergian arwah dan meluahkan rasa rindunya itu di Instagram.


Kredit foto: IG

Katanya, di kala Subuh, dia sering berbual dengan Allahyarham.




Kredit foto: IG

Bagaimanapun, ada warganet dilihat kurang senang dengan postingnya itu. Rimas atau mungkin cemburu orang ramai masih belum boleh move on dengan pemergian Siti Sarah.

Tidak melenting disindir sedemikian, Alyah dengan tenang membalas Allahyarham merupakan kawan baiknya dan sebagai rakan sejati, dia tidak akan pernah melupakan Siti Sarah dalam doanya.


Kredit foto: IG

Dah itu caranya meluahkan rindu, biar sajalah. Kalau tak suka, janganlah tengok, kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote _blackbird 24-8-2021 03:08 PM
netizen dan kejilakaan berpisah tiada
Quote azwanaliori 24-8-2021 07:50 PM
Dah kawan rapat dia biar la yg korg netizen xde kene mengene yg x patut over
Quote tipahketipung 24-8-2021 07:54 PM
Dia nak tribute/terobek bior le.
Kalu nyanyi lagu arwah kot ler..Baik baca Al-fatihah.
Quote aaz 24-8-2021 07:57 PM
tipahketipung replied at 24-8-2021 07:54 PM
Dia nak tribute/terobek bior le.
Kalu nyanyi lagu arwah kot ler..Baik baca Al-fatihah.

dah dua2 penyanyi, what do we expect... bukan depa tak baca Fatihah
Quote tipahketipung 24-8-2021 08:03 PM
aaz replied at 24-8-2021 11:57 AM
dah dua2 penyanyi, what do we expect... bukan depa tak baca Fatihah

Ajak fans memasing baco yassin lah dok melalak minus one skalipun penyanyi. Bekalan utk si mati ker kat saner.
Eughh..
Quote nakkomenjugak 24-8-2021 08:45 PM
Edited by nakkomenjugak at 24-8-2021 08:46 PM

ciannn tin alya... tunggu beberapa bulan lagi kalau nak tribute

sedekahkan al fatihah disaat kerinduan
Quote stania83 24-8-2021 08:58 PM
bila i tengok conversation artis  vs siti sarah, sebenarnya depa baik baik ya..ayat ayat semua indah yang lahir dari hati yg suci.
Quote sayawifenikmie 24-8-2021 09:48 PM
netizen pun ... lantak lah dia ... dia teringatkanarwah .. arwah ada bantu promo produk makanan alyah ni rasanya ..... depa pun sama sama penyaynyi ... orang baik ramai orang sayang .... kalu lah netizens
Quote spicygirl3 24-8-2021 10:54 PM
Sian alya rindu kawan dia. Baik agaknya arwah ni ramai yang terkesan
Quote Burong_Hantuk 25-8-2021 03:14 AM
Over lah si sendu nih
Quote fadzyjemi 25-8-2021 03:33 AM
Burong_Hantuk replied at 25-8-2021 03:14 AM
Over lah si sendu nih

Sesendu dia.. dia ni dpt byran besar gak dr zafesha tuh. Produk kilos.. bole thn gak rege dia. Xsangka iols.
Quote bottombikini 25-8-2021 07:34 AM
fadzyjemi replied at 25-8-2021 03:33 AM
Sesendu dia.. dia ni dpt byran besar gak dr zafesha tuh. Produk kilos.. bole thn gak rege dia. Xsa ...


soalnya dia pakai ke produk kilo tu nyehhh
Quote awenda507 25-8-2021 07:44 AM
Biar jela dia nk up ape pn kat ig dia. Haih netizen ni punnn
Quote bulalof 25-8-2021 09:55 AM
share. dpt likes byk. rasa hebat.
Quote Mini.Me 25-8-2021 11:08 AM
Korang kalo hilang org rapat n tersayang pon mau berbulan2 meroyan up kat wsp ig bagai...tkde org heran ponnn sbb korg bkn retiss...so ig die lantak die laa nak up ape2 pon...as long as die tak meratap smpai lupa diri sudah
Quote xtinkerbellx 25-8-2021 11:33 AM
Biar la.. Ramai sayang arwah. Baca msj tu soft spoken sgt
Quote fizamn 25-8-2021 11:43 AM
Sian dia ni sebenarnya... Glamer sebab suami dia walupun ada bakat...
Quote zie_indah 28-8-2021 07:14 PM
Sibuk aja warga net biarla rakan dia kan...
Quote LembingDayanti 28-8-2021 08:34 PM
alyah sendu

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:19 PM GMT+8 , Processed in 0.102794 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top