CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Sejak Bertudung Dah Kurang Lelaki Gatal DM, Banyak Bagi Motivasi Dan Hal Agama"

24-8-2021 10:57 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4088| Komen: 24

Description: Penyanyi Fieya Julia gembira penampilannya kini dengan mengenakan hijab berjaya mengikis pandangan negatif segelintir individu terhadapnya.
Penyanyi Fieya Julia gembira penampilannya kini dengan mengenakan hijab berjaya mengikis pandangan negatif segelintir individu terhadapnya.

Menurut Fieya atau nama sebenar Nur Syafiyah Sejali, 21, imej tidak bertudung sebelum ini membuatkan ada pihak yang menganggap dia adalah seorang gadis yang bersifat terbuka.



Foto: IG

“Kalau saya tak pakai tudung, saya rasa ada benda yang tidak cukup dalam hidup saya... rasa tak selesa. Malah imej saya tanpa tudung mungkin orang nampak kita macam bersifat terbuka.

“Selepas saya berhijab dah kurang lelaki-lelaki gatal DM dan sekarang ini lebih banyak kepada chat yang lebih kepada motivasi,” ujarnya kepada mStar.



Tambahnya lagi, perubahan pada dirinya tidak berkait dengan pemergian Allahyarham Siti Sarah namun akui terkesan dengan berita tersebut.

“Ianya kebetulan tapi pada masa yang sama, apabila kita tengok apa yang jadi dekat dunia ini ia buat kita rasa makin takut.




“Alhamdulillah memang hati saya dah terdetik, memang tak peduli apa-apa dan saya selesa dengan imej sekarang ini,” katanya. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tootii 24-8-2021 11:03 AM
aku tepaksa google gambar lama dia sbb aku tak perasan dia ni yg mana
Quote nanie 24-8-2021 11:06 AM
kenal sbb dia aktif streaming gaming je
Quote RatuDunia94 24-8-2021 11:14 AM
Tp masing posing dukface
Quote zamzam 24-8-2021 11:24 AM
lebih comel bila dan bertudung
Quote Làlisá 24-8-2021 11:34 AM
nanie replied at 24-8-2021 11:06 AM
kenal sbb dia aktif streaming gaming je

tak berapa minat tengok stream dia.. cam ada aura gedik.. lagi-lagi kalau buat suara kepit budak-budak tu.. yihhhh
Quote awex^returns 24-8-2021 11:44 AM
perlu ke nak thread banyak2 dia ni
aku pon tak kenal dia ni siapa
aritu pakai tudung satu thread
ni lelaki tanak kacau satu thread
tapi isu yang sama pasal tudung
semak la
Quote krustykrab 24-8-2021 12:03 PM
Entah sapo2 la ni...
Pakai tudung pun nak heboh2..
Quote white_musk 24-8-2021 12:42 PM
sebab yang ramai itu bukan jenis berduit dan muka siap
Quote trexxxxxi 24-8-2021 12:44 PM
Tak kenal

Next
Quote mendeluk 24-8-2021 12:45 PM
Prasan nyaaaaaa. Sapelah kau.
Quote azwanaliori 24-8-2021 02:00 PM
xde laki gatal nk kacau sbb muka ko bukan lawa sgt pun
Quote xtinkerbellx 24-8-2021 02:04 PM
Tak kenal sori
Quote Tukul.Besi 24-8-2021 02:06 PM
Muka biasa2, suara pun biasa2. One hit wonder lepas tu xde lagu2 best. Goodluck dik.
Quote Olumis 24-8-2021 02:32 PM
Sesuaila tu pakai tudung... tal cantik mana pun
Quote buapakperut 24-8-2021 04:58 PM
whoayuss dah kenapa duckface
Quote Kurex 24-8-2021 05:38 PM
beberapa hari lepas dah ada benang ni reput oiiiiiiii
Quote nakkomenjugak 24-8-2021 09:02 PM
whoisssyuhhhh?

amboiii cepat switch jejantz nyaaa
dulu gataii sekarang motivasi
karma2 chameleon sangat
Quote Rogue98 25-8-2021 12:19 AM
Siapa dia ni? Perasan hot stuff ke dulu. Boleh tahan duk melayan dm2 lelaki ...
Quote Mini.Me 25-8-2021 09:20 AM
Die nyanyi lagu ape eh? Pls enlighten meols

Lihat semua komen(24)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.070866 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top