CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis, Bomba Bergegas Ke Sungai Ingatkan Mayat Rupanya Patung Seks

24-8-2021 10:27 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2069| Komen: 22

Description: Pasukan kecemasan di Perancis menerima panggilan mengenai 'mayat' ditemui di sebatang sungai, dan mereka membuat persediaan rapi.
Pasukan kecemasan di Perancis menerima panggilan mengenai 'mayat' ditemui di sebatang sungai, dan mereka membuat persediaan rapi.

Polis dan bomba bergegas ke lokasi kejadian, tetapi ia sebenarnya bukan mayat yang disangkakan.


Pasukan polis di Gendarmerie de la Loire di tengah Perancis menerima panggilan daripada satu pasangan yang sedang berbasikal di Briennon.


Foto: Metro UK

Saksi yang berbasikal di tepi sungai menyangka mereka menemui mayat ditutup dalam plastik sampah hitam, terapung di sebalik ranting-ranting kayu.

Pasangan itu menghubungi polis pada tengah hari Selasa dan mereka mengangkat mayat itu ke tebing dengan bantuan bomba.


Namun, detik cemas bertukar lucu dan melegakan apabila mayat itu sebenarnya adalah patung seks.

Susulan kejadian itu, polis Gendarmerie meminta pemilik patung tersebut untuk menuntutnya di balai polis. - CARI

Sumber: Metro UK/mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Siput_Sawah 24-8-2021 10:28 AM
hahahahahaha
Quote kemaruk 24-8-2021 10:31 AM
habis madu sepah dibuang

dah lobos terok kot
Quote Supersirap 24-8-2021 10:50 AM
macam-macam hal lah mereka ni
Quote Artemesiaa 24-8-2021 11:38 AM
Pasti tak ada pihak yang nak mengaku yang dialah yang membuangnya
Quote qwen_luna 24-8-2021 11:44 AM
Bini dia terjumpe lalu terus buang ke sungai.
Quote edoraixora 24-8-2021 11:59 AM
Giler ke pemilik nak tuntut?
Malu tak abes nanti, mesti polis2 tu make a joke
Quote che-cikL 24-8-2021 12:01 PM
Macam asteruk je benda ni, dh baca dh dlm sini entah bila2 entah
Quote doubleharmonic 24-8-2021 12:03 PM
Quote doubleharmonic 24-8-2021 12:03 PM
Quote kakikuDibibirmu 24-8-2021 12:04 PM
Dah lohe, buang sahajalah
Quote serinegara 24-8-2021 12:04 PM
Mesti sebenarnya tak best kan patung seks tu.
Kejung je.
Tu yang dibuangnya terus.
Quote cewekbopot 24-8-2021 01:16 PM
che-cikL replied at 24-8-2021 12:01 PM
Macam asteruk je benda ni, dh baca dh dlm sini entah bila2 entah

ari tu mcm kat jepun kot kes sama..
Quote lazim 24-8-2021 01:18 PM
sian sejuk patung
Quote edayildiz 24-8-2021 01:19 PM
aritu kt jepun kan
bebetul hbs madu sepah dibuang ni
Quote RatuDunia94 24-8-2021 01:35 PM
Xde kepala
Quote noor2 24-8-2021 01:38 PM
Susulan kejadian itu, polis Gendarmerie meminta pemilik patung tersebut untuk menuntutnya di balai polis.


...ada ke sanggup nk menuntut
Quote I.K.A888990 24-8-2021 01:50 PM
seram plak tgk patung tu haha
Quote CikYaYaYa 24-8-2021 02:26 PM
Hahaa  xder nya pemilik patung tu nak tuntut..
Quote Olumis 24-8-2021 02:58 PM
Dah bosan lah tu.

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.076539 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top