CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

TMJ Nak Tinggalkan JDT?

24-8-2021 10:04 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1262| Komen: 5

Description: Kuala Lumpur: Persoalan mengenai Tunku Ismail Sultan Ibrahim bakal meninggalkan juara tujuh kali Liga Super, Johor Darul Ta'zim (JDT) terus menjadi tanda tanya di kalangan peminat sukan bola sepak tan ...
Kuala Lumpur: Persoalan mengenai Tunku Ismail Sultan Ibrahim bakal meninggalkan juara tujuh kali Liga Super, Johor Darul Ta'zim (JDT) terus menjadi tanda tanya di kalangan peminat sukan bola sepak tanah air.


Ia berikutan Tunku Ismail yang juga Tunku Mahkota Johor (TMJ) seakan memberi bayangan berbuat demikian menerusi satu komen yang ditinggalkan beliau di laman Instagram pasukan berkenaan.

Kredit foto: Harian Metro


"Saya telah berjaya membangunkan JDT dengan macam-macam kejayaan dalam dan luar padang. JDT telah berjaya menjadi satu jenama yang besar.

"Top infrastucture dan 18 piala senior team dan 10 piala junior level. Total 28 piala dalam 8 tahun.

"Ini saya punya last hadiah kepada kelab," kata Tunku Ismail.


Kredit foto: IG


Komen terbabit ditinggalkan pada gambar yang memaparkan rekabentuk berkonsep tiga dimensi (3D) Pusat Latihan JDT yang baharu.

Dalam kemaskini terbabit, JDT memaklumkan pembinaan pusat latihan yang baharu akan dimulakan pada Oktober ini. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stingerlympics 24-8-2021 10:09 AM
Edited by stingerlympics at 24-8-2021 10:10 AM

Anak jiran aku punya view on this...

He may probably leaves...dan selepas setahun tinggalkheun(pencapaian half past six)...maka akan kembali mengemudi....semula....

Dlm press media kemudian akan sebut......no one handles and brings sukses to  the team the way i do...period..


Caya la.....calitttttttt
Quote rikiruj 24-8-2021 10:20 AM
Ada duit macam2 boleh buat.. TMJ ada influence dapatkan dana & sponsorship dan dia takde tujuan lain selain nak bangunkan JDT.  Nak kira duit, dia sendiri pun banyak duit in fact tak mustahil dia even keluarkan duit sendiri utk JDT.  Tapi bila orang lain ambik alih, boleh ke orang tu continue cari dana & sponsorship sama level dgn TMJ and most importantly, tak de makan tepi.  Soon to be seen.
Quote LoveCatVideos 25-8-2021 12:08 PM
mmg ade duit blh je nk buat ape2.. ni rakyat mng dh muak tgk..
Quote axl_bach 25-8-2021 12:11 PM
Ni sembang jer ni,  nk menyekit sejarah tapau piala dgn tabur duit beli player utama team lain...

Level JDT skang ni bkn berbangga menang piala dh tp patut dh start sembang pasal penghasilan bakat akademi,  at least pecah masuk team utama pasukan sendiri kalaupun x mampu nk export ke liga luar....
Quote putera_daruna 25-8-2021 12:11 PM
dah dia punya JDT tu kot... melainkan dia nak jual...

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.169771 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top