CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aliff Syukri Buat Hal Muat Naik Video Mesra Dengan Wanita Lain, Datin Tak Jeles?

23-8-2021 05:51 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5877| Komen: 28|Original author: Oleh: LilRose

Description: Terbaru, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri terkilan apabila video terbarunya di Instagram dikecam ramai.
Ada saja usahanya memromosikan produk menjadi bahan kecaman ramai.


Kredit foto: IG

Terbaru, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri terkilan apabila video terbarunya di Instagram dikecam ramai.

Dia kesal apabila dituduh tidak menghormati isterinya, Datin Seri Shahida kerana berlakon adegan mesra bersama wanita lain daam video berkenaan.



Kredit foto: IG

"Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf jika ada menyebabkan anda terasa dan sebagainya. Video itu hanya iklas pengajaran untuk promo koleksi terbaru primadona @as.hijabofficial.

"Niat saya sekadar nak kongsikan tudung sahaja," tulisnya.



Kredit foto: IG

Malah, dia menegaskan hubungannya dengan isteri juga baik-baik saja.

Katanya, dia akan memuat naik rakaman di sebalik tabir pembikinan video itu sekiranya menerima lebih 100 komen.


Kredit foto: IG

"Korang rasa patut tak saya posting video behind the scene untuk korang tengok siapa sebenarya orang yang korang kutuk dalam video tu?" soalnya.


Kredit foto: IG

Bak kata Aliff, kalau drama televisyen lebih dari itu okey je. Kenapa Aliff tak boleh pula buat video dengan perempuan lain? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 23-8-2021 06:19 PM
kan dh dpt free marketing. netizen ni mmg dilahirkan untuk marketing free alif shukri ke?
Quote xastor9 23-8-2021 06:29 PM
bahaya betul kain berjurai kat belakang tu. masuk kat tayar tu kang berbelit oiii..
Quote LadyCarefree 23-8-2021 06:48 PM
Bodohnya some netizen.
Quote spicygirl3 23-8-2021 06:49 PM
Marketing allif syukri memang yang mencari kontraversi. Bad publicity is free marketing gituuuu
Quote azwanaliori 23-8-2021 08:03 PM
Lawa.. buat madulah datin nnt boleh bergasak 3 ekor buat content mcm hidup duit x penah cukop
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 08:16 PM
pppffffttttttttt
Quote Zirara99 23-8-2021 08:25 PM
Siapa? Adik beradik dia ka?
Quote I.K.A888990 24-8-2021 02:17 AM
xkan la ada yg nk kat pak.cik ni
Quote mijot 24-8-2021 08:29 AM
pergh berani model tu naik motor dgn baju labuh..
seriau tgknya...
Quote husna_amal 24-8-2021 09:39 AM
Macam tak kena je promote tudung iklan macam ni.
Quote coco 24-8-2021 11:37 AM
pondan pondan si alip ni kena gak hati hati.  bernafsu gak mamat ni.  berapa orang dah keluar dari datin.
Quote makcikbukantora 24-8-2021 12:17 PM
tu bukan adik dia si ajo jay ar em dlu keee
Quote laksmanabentan 24-8-2021 12:19 PM
spicygirl3 replied at 23-8-2021 06:49 PM
Marketing allif syukri memang yang mencari kontraversi. Bad publicity is free marketing gituuuu

niat tidak menghalalkan cara gitu...

#donedakwah

hahahhahaa.....
Quote pencintaABC 24-8-2021 12:27 PM
Kalau mesra dgn LELAKI lain patutla datin nak jeles
Quote LadyCarefree 24-8-2021 01:23 PM
mijot replied at 24-8-2021 07:29 AM
pergh berani model tu naik motor dgn baju labuh..
seriau tgknya...

Lelaki tu sbb tu xpeka psl baju meleret
Quote spicygirl3 24-8-2021 10:06 PM
laksmanabentan replied at 24-8-2021 12:19 PM
niat tidak menghalalkan cara gitu...

#donedakwah

Ada aku kesah .. bak kata diva AA
Why bother why bother why bother

Kah kah kah kah kah
Quote annadonna 24-8-2021 10:11 PM
Datin tak kisah gambar dgn peremouan. Datin kisah dengan lelaki aje...
Quote spicygirl3 24-8-2021 10:14 PM
Dah lama takde keluar darin dalam ig aliffsyukri. Last 2 july. Lama sangat ni. Ada gaduh ke?
Quote slyfynx 24-8-2021 11:00 PM
@Lilrose
Ko kene bayar untuk bukak thread ni nk bg free publicity ke?

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:38 PM GMT+8 , Processed in 0.202561 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top