CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tanpa 2 Dos, Kami Selamat Dine-In" - Shahrulezad Doa Keluarga Ini 'Dibersinkan'

23-8-2021 05:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5691| Komen: 28

Description: Seorang wanita bangga memberitahu kepada umum apabila dia dan keluarganya dikatakan dibenarkan untuk dine-in di sebuah kedai makan walaupun belum menerima suntikan vaksinasi lengkap. Status dan kisah ...
Seorang wanita bangga memberitahu kepada umum apabila dia dan keluarganya dikatakan dibenarkan untuk dine-in di sebuah kedai makan walaupun belum menerima suntikan vaksinasi lengkap. 


Status dan kisah berkenaan telah mendapat perhatian ramai termasuklah pengarah drama, Shahrulezad yang turut bengang dengan tindakan tidak bertanggungjawab itu.


Kredit foto: IG Budak Ijat

Pengarah drama Takdir Yang Tertulis meluahkan rasa bengang dan terkilan dengan sikap rakyat Malaysia yang enggan menerima suntikan vaksin. Malah, individu tersebut difahamkan turut ke kedai makan untuk dine-in dan gunting rambut sekali gus membimbangkan ramai pihak.


Shahrulezad turut meminta golongan yang enggan menerima suntikan vaksin ini untuk berhenti melakukan provokasi kepada masyarakat. Di samping itu, pengarah drama ini juga memohon orang ramai untuk sentiasa menjaga kesihatan diri dan keluarga agar dijauhi daripada wabak tidak diingini.




"Ini namanya meminta bala. Pihak berkuasa tolong ambil tindakan tegas," tulisnya.


Sumber:OHBulan
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cucutokwan89 23-8-2021 05:13 PM
Tokey2 kedai baru nak bernafas blk. Dtg plk peel mcm ni. Wujudnya mereka ni ujian jg utk kita.
Quote spicygirl3 23-8-2021 05:41 PM
Hahaha dibersinkan. Semua puak anti vaksin ni patut tinggal di satu pulau together gether
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 08:24 PM
tak faham orang jenis suka provoke
Quote kitmal9545 23-8-2021 08:45 PM
tunggu dan lihat.......................jangan menyusahkan orang
Quote siasia 23-8-2021 09:21 PM
Pastu pakat alhamdulillah.. Alhamdulillah..
Jenis mcm org yg suka guna ayat 'takpa, Allah ada..' lepas buat benda yg menyusahkan org.
Kesian anak kecik kau dpt mak ayah mcm korg.
Quote lazim 23-8-2021 09:43 PM
mujaheeda konon.. bg penampar baru tau..
Quote mama_neko 23-8-2021 11:31 PM
anak kecik sgt tu kak oiii... adududud.... tolong la kalau tak bervaksin pun, pikiaq kat anak tu
Quote jackreacher 23-8-2021 11:39 PM
mama_neko replied at 23-8-2021 11:31 PM
anak kecik sgt tu kak oiii... adududud.... tolong la kalau tak bervaksin pun, pikiaq kat anak tu

Anak dia insyaallah selamat. Dia dengan laki dia bakal kiok dulu.
Quote anony-mous 23-8-2021 11:48 PM
Nk dine in pegi je lah xpyh nk kecoH2 n bangga sgt. Bak kata porumer atas ni xperlu la nk provoke2. Bila org doakan bukan2, marah pulak
Quote mama_neko 23-8-2021 11:52 PM
jackreacher replied at 23-8-2021 11:39 PM
Anak dia insyaallah selamat. Dia dengan laki dia bakal kiok dulu.

anak pun jadi yatim piatu... depa igt death statistics tu hanya numbers rekaan kot... berapa ramai family yang hilang mak/bapak or left being yatim piatu... seriously aku kesian kat anak depa.. mak pak budus..
Quote Jiddin 24-8-2021 02:52 AM
2 barber yg halau laki sheols mmg hebat
Quote Meiizu 24-8-2021 03:03 AM
Setuju dgn budak ijat....yg buat provoke sgt tu dah kenapa
Quote AshkieLa 24-8-2021 08:48 AM
kali ni setuju dengan mat gigi putih melepak ni...
suka nau nak provoke... acah2 best mcm insan terpilih. mendapat lah...

dahlaa bawa anak kecik..
spesis tolol macam sohai lembam laki bini ni...
buat benda bodoh, heret anak2 tak bersalah sama.
Quote bulalof 24-8-2021 09:25 AM
benda bodoh pun nak share kat socmed. harap dgn kebodohan tu dptlah balasan yg setimpal.
Quote Supersirap 24-8-2021 11:09 AM
Pihak berkuasa sila ambil tindakan kepada individu ini
Quote awex^returns 24-8-2021 11:49 AM
guna nama mujahidah tapi perangai macam hamjaddah
betul lah tu dia cakap
ko nak mentekedarah ke nak mati ke silakan senyap2
nak provoke buat apa
memang meminta sangat kan
Quote missbigrockstar 24-8-2021 12:03 PM
siasia replied at 23-8-2021 09:21 PM
Pastu pakat alhamdulillah.. Alhamdulillah..
Jenis mcm org yg suka guna ayat 'takpa, Allah ada..' l ...

Aku pun rengsa baca. Geng2 ni suka guna agama, acah2 dirahmati gitu. Dah buat social experiment/kesalahan dgn bangga, post di media social sengaja provoke, apa yg depa mau entah?
Quote bankerpencen 24-8-2021 01:47 PM
Dah kena tangkap dah si betina bengap ni dengan lakinya. Harap terjangkit covid and mati je
Quote Olumis 24-8-2021 02:43 PM
Mnyampah betul dgn golongan mcm ni

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.081299 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top