CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Nasi Lemak 20 Sen Pun Nak Tunjuk", Ramai Yang Samakan Mimi Lana Macam Sajat

23-8-2021 04:42 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12092| Komen: 82|Original author: Oleh: Saiful

Description: Biasalah kalau nama artis semua benda pun netizen nak komen.
Biasalah kalau nama artis semua benda pun netizen nak komen.

Macam Mimi Lana, ramai yang kata dia makin seksi. Betul ke?



Foto: IG

Jengah di Instagram, memang banyak gambar Mimi semuanya meletup gitu!

Ada satu gambar yang berjaya menarik perhatian lelaki-lelaki hidung belang untuk komen.





Dalam gambar tersebut Mimi pakai singlet, sedang hirup udara segar gayanya.

Di ruangan komen ramai yang body shaming.



Katanya nasi lemak 20 sen pun nak tunjuk. Faham-fahamlah nasi lemak tu apa, tak faham tanyalah kawan sebelah ya.

Bukan itu sahaja ramai juga yang kata Mimi nampak macam Sajat.




Aduhai nangis Mimi kalau tahu disamakan dengan Bang Jat! -CARI


Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kelapaparut 23-8-2021 05:07 PM
Edited by kelapaparut at 23-8-2021 05:27 PM

mulut jantan kalu mbawang body shaming mengalahkan pondan atau gay lorong, even acik2 bawangers pun kalah
Quote tunangku 23-8-2021 05:20 PM
kelapaparut replied at 23-8-2021 05:07 PM
mulut jantan kalu mbawang mengalah pondan atau gay lorong, even acik2 bawangers pun kalah

mimi suka tayang skin
tp tak kena kutuk seksi sbb kurus
Quote tootii 23-8-2021 05:42 PM
mulut lelaki kalau membahan blh tahan ye. seriauu
Quote CiliPadiSedap 23-8-2021 06:16 PM
level laki gatal mulut sama dengan acik forum dua2 laser. cuma acik forum cerdik laser dalam rumah berpagar
Quote heythere123 23-8-2021 06:23 PM
iols suka dia berlakon. Dia bukan typecasted punya pelakon. Semua watak boleh bawak dengan konfiden
Quote Thunderclouds 23-8-2021 06:24 PM
Laki sapeee la tu?? Ni kalo check profile sekoq2 musti jenis share ayat islamik,share hadis itu ini. Tp kuat mbirah. Bani meleis sejati gituhh
Quote tuttt 23-8-2021 06:34 PM
Lohh dia ni memng seksi kan. Netizen baru perasan ke
Quote niena90 23-8-2021 06:39 PM
Dah mmg style dia begitu  cuma dia tinggi n kurus  so xde la nmpk terbonjol beria sgt
Quote ~boolean 23-8-2021 06:55 PM
20 sen ke 20 ringgit ke bukannya mimi lana tu terhegeh-hegeh batang kecut kau..muka cantik macam mimi lana tu tak ingin pun kotey pensel ikea jantan melayu lahanat
Quote spicygirl3 23-8-2021 06:56 PM
Sweet la dia ni. Takpe la dek . Nasi lemak 20 sen pun 20 sen la ye
Quote mijot 23-8-2021 06:59 PM
mesti kes mimi tak layan diorg tu, tu pasal cari pasal dgn mimi
Quote mesmerize 23-8-2021 07:44 PM
betul dah tu saiz boobs sheols, nampak natural dan sesuai dah dengan bentuk badan sheols yang slim macam model. kang badan slim tetiba boobs selambak ko jugak mengata masuk silikon pelbagai kan. cantik mimi lana suka tengok sheols kat dalam tv, cantik melayu n tak try too hard.
Quote virgo19 23-8-2021 08:06 PM
Style dia mcm zahirah, seksi tapi tak ketara sgt sbb kurus tinggi. Tapi mmg cantik la dia ni, sesuai jadi permaisuri, tibahhh!!
Quote mawarika 23-8-2021 08:20 PM
Size dia mmg kena dgn dia. So? Yg jantan jantan ni senak kenapa? Jantan mcm ni selalunya size pencil ikea dan seminit saja mampu bertahan.
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 08:42 PM
jejtanz bani meleis...
not suprised at all..
Quote blekkep 23-8-2021 09:22 PM
tekcik la best nk pakai seksi2 yach...teksar kalo pakai lower cut dh mcm pelach
Quote awexgaban7 23-8-2021 10:31 PM
Celaka yach jantan2 yg komen tu… dasar bodoh
Quote hyie 23-8-2021 11:32 PM
mimik muka sheols tampak kian membosankan, monotous, masa berlakon. Di awal kemunculan dulu nampak best lah, lama2 jadi sejenis bosan. Mengingatkan meols kat mat haron. Tapi mat haron jauh lebih hazab lah.
Quote anony-mous 23-8-2021 11:50 PM
Muka sheol ni i rasa nk sgt tgk dia kat holiwud. Muka n ketinggian tu ckup dah. X ada la terlampau cantik tp elok2 je

Lihat semua komen(82)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 10:41 PM GMT+8 , Processed in 0.087342 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top