CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gelandangan Tak Bernyawa Dalam Kereta

23-8-2021 04:14 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1893| Komen: 13

Description: Penduduk sebuah kondominium di Seksyen 20 gempar dengan penemuan mayat lelaki di dalam sebuah kereta, pagi Isnin.
Penduduk sebuah kondominium di Seksyen 20 gempar dengan penemuan mayat lelaki di dalam sebuah kereta, pagi Isnin.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib berkata, pihaknya menerima panggilan daripada orang awam kira-kira jam 8.23 pagi.


Kredit foto: Sinar Harian/MalaysiaGazette

“Mangsa merupakan seorang lelaki tempatan berusia 56 tahun yang disyaki gelandangan dan hanya tinggal di dalam kereta. Dia dipercayai meninggal dunia akibat serangan jantung.

"Pemeriksaan Pejabat Kesihatan Daerah (PKD) dan pembantu perubatan (MA) Hospital Klang mendapati tiada sebarang kecederaan dan unsur jenayah,” katanya dalam kenyataan pada Isnin.


Katanya, kes tersebut diklasifikasikan sebagai mati mengejut (SDR) dah mayat dihantar ke Hospital Tuanku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk dibedah siasat.


Sumber: Sinar Harian

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 23-8-2021 04:20 PM
npk mcm kurussss sgt tu
Quote fergie.abel 23-8-2021 04:26 PM
so sad..mesti ada reason kenapa menjadi gelandangan kan
Quote nora_balqis 23-8-2021 04:41 PM
kesiannya tengok, kurus sgt.

Al fatihah, moga arwah ditempatkan bersama org2 yg beriman
Quote kimsa-ra 23-8-2021 05:06 PM
Nmpk kurus.
Quote kuewTiau 23-8-2021 05:12 PM
Innalillah...
rumah depan iols kosong dah berpuluh tahuntak tau ape cite dengan owner
sekarang, adik kepada jiran sebelah 'duduk', xde air, api sambung 'haram'
badan kurus giler macam penagih, bau dia teramat busuk
kitorang diam je, malas nak bertekak sebab akak sebelah ni baik
lagipon adik dia tak buat kacau ke ape, kitorang lantak kan aje
sebelum ni diorang duk skali, pastu gaduh besar
eh ingat nak g cari bilik sewa, alih alih 'pindah' g rumah kosong tu.
at least akak tu tengok adik dia hari-hari, xde la jadik macam kes ni.



Quote Burong_Hantuk 23-8-2021 06:07 PM
Kesian....salam takziah
Quote MontanaHannah 23-8-2021 08:11 PM
xcukup makan ada hari dia langsung xmakan tu

ahli-ahli politik berebut kuasa , yg rakyat nak makan pun xde


rakyat xde maknaan lebih gelabah


tetapi ahli politik bila xde kuasa lebih teurk lagi keadaan mereka

xhalal duit ahli politik sebat dari haisl negara yg sepatutnya kemiskinan sehingga xmakan ini boleh wujud di Malaysia ini.


takziah


kpd sang raja adakah anda terkesan dgn berita ini?

kelaparan itu REAL

buta perut itu RARE
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 08:51 PM
takziah diucapkan...
kurus nyaa lahai...
Quote TOPwind 23-8-2021 09:07 PM
fergie.abel replied at 23-8-2021 04:26 PM
so sad..mesti ada reason kenapa menjadi gelandangan kan

selalunya anak2 tak kesah= di singapork adalah mesti anak2 jaga makpak bila dah tua,
Quote Jitu 23-8-2021 11:56 PM
takziah
kereta geladangan tu ke...nampak mcm elok lg
Quote I.K.A888990 24-8-2021 02:28 AM
takziah
tak sanggup tgk gambar tu
Quote None68 24-8-2021 09:05 AM
Kurus kering tu mesti sering kebuluran
Quote bulalof 24-8-2021 09:33 AM
moga dpt trace kaum keluarga beliau.....

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:37 PM GMT+8 , Processed in 0.074601 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top