CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Allahuakbar! Kenapa Kaitkan Nama Sarah, Untuk Views??"- Shuib Bengang Youtuber Buat Hal Lagi

23-8-2021 03:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 3168| Komen: 7|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini Aisar Khlaeed buat hal dan buat ramai marah bila memuat naik video melawat pusara Siti Sarah.
Sebelum ini Aisar Khlaeed buat hal dan buat ramai marah bila memuat naik video melawat pusara Siti Sarah.

Wlaau bagaiamanapun Shuib baik hati dan memaafkan Youtuber tersebut.


Namun hal yang sama terjadi lagi dan kali ini melibatkan Youtuber lain yang bertindak menyalahgunakan nama arwah sebagai tajuk videonya.

Foto: IG

Di Instagram, Shuib terkejut bila pihak terbabit cuba mengaitkan video situasi pengebumian jenazah dengan arwah isterinya.


"Allahuakbar!!! kenapa tajuk perlu mengaitkan arwah isteri saya?"



Shuib juga tertanya-tanya apa tujuan Youtuber tersebut meletakkan tajuk seperti itu. 

Adakah untuk meraih tontonan?



Dalam masa yang sama Shuib juga meminta agar Youtuber itu padam video atau ubah tajuknya.

Sabarlah Shuib. Diharap youtuber di luar sana tu jadi lebih sensitif. Janganlah kejar view sampai hilang integriti dalam diri. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote berrygurl 23-8-2021 04:52 PM
Sebab tu sendiri pun xyah nak published apa sgt..sendiri mengundang
Quote lazim 23-8-2021 05:40 PM
setakat gitu pon nk bising. lama2 org meluat
Quote Burong_Hantuk 23-8-2021 05:49 PM
Kao pun Sama maseh menempel dgn arwah Bini...dasarrr jongos.
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 08:54 PM
sama je cam ekau soeb
moga da takde dah lepas ni
Quote ~boolean 23-8-2021 10:59 PM
kenapa nak salahkan shuib?
kalau kena pada keluarga aku pun aku akan maki, suka2 ja buat content yang takde kena mengena dengan keluarga..

selayaknya youtuber lahanat dimakikan..

Quote hyie 23-8-2021 11:10 PM
2 x 5, 5 x dot dot...

mohon shuib tone down sekejap. Aku pun dah naik rimas dengan ngko, di samping so-called influencers yang suka ambik kesempatan untuk naikkan views bagai.

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:34 PM GMT+8 , Processed in 0.084153 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top