CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Tahu Pun Hamil, Rasa Nak Pengsan Pendarahan 4 Hari" - Diana Rafar Keguguran

21-8-2021 11:26 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7562| Komen: 40|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Sejujurnya saya tak tahu pun hamil. Tiba-tiba nak pengsan sebab pitam, cek saya mengandung lagi."Aktres Diana Rafar mengalami keguguran pada usia kandungannya dua bulan. Diana, 39, menjelaskan ya ...



"Sejujurnya saya tak tahu pun hamil. Tiba-tiba nak pengsan sebab pitam, cek saya mengandung lagi."


Aktres Diana Rafar mengalami keguguran pada usia kandungannya dua bulan.


Diana, 39, menjelaskan yang dia sendiri baru mengetahui sedang hamil apabila mengalami pendarahan.


"Masa tu tekanan darah saya rendah sangat iaitu bawah 70. Sebelumnya saya mengalami pendarahan selama empat hari. Jadi tadi terus dicuci.



Menurut Diana lagi, ini lah pengalaman pertamanya masuk bilik pembedahan tanpa ditemani Zamarul Hisham, 50 kerana peraturan hospital yang sangat ketat. Mereka hanya berhubung menerusi panggilan video seperti dilaporkan Harian Metro.

Menurut Diana juga isteri kepada pelakon Zamarul Hisham, 50, dia reda selain menganggap tidak ada rezeki.


"Kalau ikutkan anak ketiga belum lagi setahun. Tapi, apabila diberitahu hamil dua bulan dan keguguran pula, kami anggap ia bukan rezeki."



DIfahamkan, Diana masih dirawat di hospital dan dalam keadaan lemah kerana fobia menjalani pembedahan semasa melahirkan anak ketiga tempoh hari masih lagi belum hilang.


Pada September tahun lalu, Diana selamat bersalin anak ketiga iaitu lelaki. Diana dan Zamarul sebelum ini dikurniakan dua anak, Kashfi Haiqal, 11, dan Kayla Reysha, 4.


Foto : IG

Selamat menjalani pantang Diana Rafar. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cleocatra 21-8-2021 11:38 AM
Tak de rejeki, cuba lagi

Diorang adik beradik semua mata bundar ye
Diana ni yang paling bundar rasa
Jangan kena sakit tiroid eye disease sudah
Makin terkeluar dari soket
Quote bakingsoda 21-8-2021 11:48 AM
tak mekap muka cam hawa rizwana pulak
Quote sue_liah 21-8-2021 11:58 AM
bila dah bersalin anak no 3 subur pulak..kdg2 tk sangka kan

anak no.3 pun kecik lg..elok la merancang kalau dh fobia tu
Quote trexxxxxi 21-8-2021 12:04 PM
Takziah
Semoga cepat sembuh
Quote 3chanceno 21-8-2021 12:07 PM
Anak gal dia dlm gambar 1st tu comel sangat

Lelaki yg duduk sebelah Zamarul tu sapoo??
Quote red_velvet 21-8-2021 12:16 PM
Takziah.. tak sangka 50 dah umur zamarul.. dulu2 in lafff sangat dengan heols masa berlakon Blok 404..
Quote miracle_forever 21-8-2021 12:20 PM
3chanceno replied at 21-8-2021 12:07 PM
Anak gal dia dlm gambar 1st tu comel sangat

Lelaki yg duduk sebelah Zamarul tu sapoo??

anak zamarul fr previous marriage kot. dia kan duda masa nikah dgn diana ni.
Quote RatuDunia94 21-8-2021 12:40 PM
Zamarul masa muda2 dapppp
Quote 3chanceno 21-8-2021 12:53 PM
miracle_forever replied at 21-8-2021 12:20 PM
anak zamarul fr previous marriage kot. dia kan duda masa nikah dgn diana ni.

Oh ok..tenkiu sis
Gws Diana...
Quote imanjannah 21-8-2021 12:58 PM
comel ank perempuannya, takziah Diana
Quote nakkomenjugak 21-8-2021 03:23 PM
takziah diucapkan.
moga cepat sembuh
Quote spicygirl3 21-8-2021 03:23 PM
Takziah. Moga cepat sembuh
Quote nakkomenjugak 21-8-2021 03:24 PM
takziah diucapkan
gws!
Quote bedahmenjuyah 21-8-2021 04:07 PM
Takziah gws
Quote slyfynx 21-8-2021 04:21 PM
Salam takziah
Quote annadonna 21-8-2021 04:25 PM
Eh dah makin serupa kakak dia dah Anita Rafar
Quote Ayda89 21-8-2021 04:27 PM
Takziah diana n zamarul..
Quote miznora 21-8-2021 04:29 PM
Diorang adik bradik muka sama je kan

Takziah semoga cepat sembuh
Quote SayaSayangMama 21-8-2021 06:15 PM
Cleocatra: Tak de rejeki, cuba lagiDiorang adik beradik semua mata bundar yeDiana ni yang paling bundar rasaJangan kena sakit tiroid eye disease sudahMakin terke ...


Bg iolss xsuka mata mcmni. Org kata cantik, tang mana yg cantik.

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.093821 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top