CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ezza Nak Layan Macam VIP Pun Remy Ishak Tak Nak?

20-8-2021 02:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 24294| Komen: 158|Original author: Oleh: Saiful

Description: Remy Ishak kata hanya Ezza Yusof yang kenal dirinya.
Remy Ishak kata hanya Ezza Yusof yang kenal dirinya.

Disebabkan itu dia terbuka hati untuk menjadikan wanita itu sebagai teman hidupnya.



Foto: IG

Lapan tahun saling mengenali sudah cukup untuk Ezza mengenali Remy tidak hanya sebagai seorang artis.

Walaupun Remy cuba untuk mengenali wanita lain selepas putus tunang dulu, namun Ezza sentiasa di sisi ketika jatuh dan bangun.


"Lapan tahun perjalanan kami... saya selalu cakap pada diri yang saya perlukan seorang yang memahami dan mengenali diri saya.

"Bukan hanya kenal sebagai Remy Ishak tapi Zalimie Ishak. Sepanjang mengenali dia, sudah tentu ada pahit manis. Macam-macam berlaku dalam hubungan kami.

"Tiga tahun pertama memang susah nak kenal saya... lepas itu kami pernah putus tunang dan saya pun ada kenal dengan orang lain juga tapi tak serasi.

"Setiap kali saya ada masalah, jatuh dan bangun saya, Ezza sentiasa berada disisi saya. Orang yang boleh faham dan kenal saya adalah Ezza... she is the one," katanya kepada mStar.



Sementara itu Remy mengakui dia trauma untuk menempuh alam rumah tangga sebab ibu bapanya pernah bercerai.

"Saya nak sebuah perhubungan itu biarlah sampai akhir hayat. Saya pun lahir daripada ibu bapa yang berpisah. Perceraian satu trauma pada saya.

"Saya tidak mahu benda yang sama berlaku pada saya. Jadi, dalam sebuah perhubungan itu kena ada kepercayaan dan kesetiaan.

"Pada mulanya saya takut dia tak faham saya, kerjaya saya, tak faham masyarakat akan bercakap benda yang tak ada. Alhamdulillah, dia memahami."



Remy juga mendedahkan yang Ezza sentiasa beri sokongan dan pastikan dirinya berpijak di bumi nyata.

"saya perlukan orang yang boleh memberi sokongan bukan sahaja dunia glamour tapi peribadi saya. Ezza pandang saya sama level... dia manusia, saya manusia.

"Tak perlu layan saya seperti VIP. Apabila saya berasa berada di tahap yang tinggi, dia tarik saya ke bawah dan berpijak semula di bumi." -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 20-8-2021 03:05 PM
Zalim ye statement kau. Ingat lagi heol kata saya sangat memilih bab jodoh dan berhati2. Jangan mencelop pas kawen dah la
Quote laksmanabentan 20-8-2021 03:11 PM
jangan dibelasah sudah la ya...
Quote caca_eric 20-8-2021 03:46 PM
Last choice ke
Quote exclusive_vvip 20-8-2021 03:54 PM
Remy ni ex boipren iols..weols kapel masa dia blom jadi pelakon..i panggil dia Zack jer..























Ok, gurau jer..xtau nak komen apa petang2 ni..tapi gedik nak mengomen
Quote kakakpositifker 20-8-2021 04:08 PM
exclusive_vvip replied at 20-8-2021 03:54 PM
Remy ni ex boipren iols..weols kapel masa dia blom jadi pelakon..i panggil dia Zack jer..

HAHAHAHAHAHAHAHHA
kerlaasssssssss
Quote lotionmilo 20-8-2021 04:10 PM
Apa apa lah remy.iols doakan uols bahagia selama lamanyaaa
Quote twins 20-8-2021 04:16 PM
Semoga berbahagia hingga hujung nyawa... memang umur yg dah patut sangat ada family...
Quote akuHavocczz 20-8-2021 04:18 PM
exclusive_vvip: Remy ni ex boipren iols..weols kapel masa dia blom jadi pelakon..i panggil dia Zack jer..Ok, gurau jer..xtau nak komen apa petang2 ni..tapi gedik nak  ...
masa baca ni.. i cakap dalam hati "ye ye je dia ni" hahahah nasib baik baca sampai habis
Quote manehnya 20-8-2021 04:22 PM
Elok la tu setel down apa yg patut, tp make sure setia jgn tgk yg lain pas kawen ye bang rem
Quote freesia71 20-8-2021 04:22 PM
Alahaiii semua benda nak kena faham dia. Dia ada effort nak faham orang lain tak.
Quote sweetfasha 20-8-2021 04:22 PM
moga berbahagia lah remy.. hargai isteri tu jangan buat dia second choice tau
Quote samshik 20-8-2021 04:45 PM
Better be la ko ngn minah ni kalu dah merata ceruk she olls ngekor..
Quote imanjannah 20-8-2021 04:45 PM
jangan kau persiakan isteri kau nnti wemy
Quote kuchenta_81 20-8-2021 04:51 PM
Tiz pun baik dengan bekas tunang Remy ni, nampak la dia selalu komen kat ig tu. I ingatkan Remy nak baik semula dengan Tiz haha
Quote Kurex 20-8-2021 05:01 PM
Puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh
Quote nb_17 20-8-2021 05:04 PM
exclusive_vvip replied at 20-8-2021 03:54 PM
Remy ni ex boipren iols..weols kapel masa dia blom jadi pelakon..i panggil dia Zack jer..

HAHA GELAK BESAR AKU SIS BACA LAST STETMENT...TERHIBUR DI KALA PKP HAHAH
Quote minahmanja 20-8-2021 05:19 PM
Harap ezza ni boleh bertahan. I tak nmpk remy nk mcm cinta mati kat ezza. Nmpk mcm tangkap muat .. jgn dia guna hashtag asalkawin dah la
Quote Diamje 20-8-2021 05:33 PM
Nama zalimie.. mcm zalimi. Jgn zalim kt isteri nanti ye bam remy.. isteri ni kita kene faham, bg perhatian, bukan asik suruh bini je jaga perasaan kita.. smoga bam remy menjadi suami yg penyayang..yg bercerai tu mak ayah bam remy, so bam remy kene la jadikan itu satu turning point utk bam remy bina keluarga yg sakinah dan mawadah....aaa gitchu..
Quote violetungu 20-8-2021 05:38 PM
Tahla,ex bf aku pnh tgl aku utk pmpn lain.. then, dia buat bnda yg sama dkt pmpn tu..Bagi aku,laki mcm xboleh di beri peluang ke dua je..

Lihat semua komen(158)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 12:02 PM GMT+8 , Processed in 0.122903 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top