CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Upload Gambar Popcorn, Tengah Enjoy Drama Politik Ke Ebit Lew?

20-8-2021 10:37 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4651| Komen: 28|Original author: Oleh: Saiful

Description: Insta Story gambar popcorn yang dimuat naik oleh Caprice baru-baru ini telah menimbulkan tanda tanya ramai.
Insta Story gambar popcorn yang dimuat naik oleh Caprice baru-baru ini telah menimbulkan tanda tanya ramai.

Tak ada penjelasan selain gambar tersebut, ia seolah-olah Caprice sedang enjoy menyaksikan satu per satu pendedahan atau drama yang berlaku di Malaysia sekarang ini.


Susulan itu ramai netizen yang cuba menyelongkarkan kenyataan-kenyataan yang pernah dikeluarkan oleh penyanyi rap itu sebelum ini.


Foto: IG

"Alhamdulillah, satu persatu kebenaran akan didedahkan. Kita berdoa, kita belajar, kita teruskan," katanya.



Mungkin drama yang dimaksudkan merujuk kepada tampuk pemerintahan negara yang bertukar tangan.



Atau mungkin juga berita tentang Ebit Lew yang hadir ke balai polis bagi membantu siasatan berhubung satu dakwaan gangguan seksual di Bukit Aman.


Cuba teka yang mana satu? Smooth je perlinya, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (4 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote coolpsyrie 20-8-2021 09:52 AM
2 in 1....dua -dua isu panas....timing yg tepat... tanpa campur tngan orang politik sbb bizi dgn kerusi masing2
Quote AnnaSendin 20-8-2021 09:52 AM
Time topinasi bergumbira rileks ajer setelah hazab dihencap oleh netizen.
Quote bakingsoda 20-8-2021 09:57 AM
boleh la kita kredit sikit topinasik ni sbb pencetus kepada pembongkaran kegiatan beetroot. nah munge
Quote Kurex 20-8-2021 10:55 AM
Macam2 ponen ni
Quote Raline 20-8-2021 11:01 AM
dah ada la kut.....


https://bm.cari.com.my/forum.php ... ;page=2#pid73145735
Quote bebba 20-8-2021 11:02 AM
{:question
Tupai melompat
Quote nakkomenjugak 20-8-2021 11:05 AM
ughhh kenot laa tengok janggut selambak tu
Quote xy_daen 20-8-2021 11:07 AM
Sepandai pandai tupai melompat....
Quote downiey 20-8-2021 11:26 AM
dh smpai malaysia blom topi nasik
Quote annawleeya 20-8-2021 12:05 PM
Sedap x popkon tu...{:childlike

* saja nk komen sbb nk kumpul tacang..{:run
Quote Blackbra 20-8-2021 12:12 PM
somebody plsssss jadi stylist dia ni... menyampah meolls tgk fashion dia.. dgn rambut dia, spec dia...
Quote Blackbra 20-8-2021 12:13 PM
Blackbra replied at 20-8-2021 04:12 AM
somebody plsssss jadi stylist dia ni... menyampah meolls tgk fashion dia.. dgn rambut dia, spec dia. ...

topi yang acah2 sempit
Quote terma2nkondisi2 20-8-2021 12:37 PM
ni tred isu semasa kan?

nape mcm tred gosip je?
Quote haruslah 20-8-2021 12:44 PM
Kepris 2 - 0 taksubers
Quote LadyCarefree 20-8-2021 01:08 PM
nakkomenjugak: ughhh kenot laa tengok janggut selambak tu


Sama je dengan rambut sejembot topinasi
Quote TeropongThaico 20-8-2021 01:10 PM
Macam-macam
Quote Manjahati 20-8-2021 01:55 PM
X habis habis lagi ke
Quote Burong_Hantuk 20-8-2021 01:57 PM
Sedapnya pop corn...
Quote akies 20-8-2021 01:58 PM
Kenapa la ko ni caprice.
Macam budak tk matang je tgk

Lihat semua komen(28)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.076156 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top