CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Selebriti Media Sosial Didakwa Tawar Wang Bagi Dapatkan Perkhidmatan Seks Remaja

19-8-2021 10:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2371| Komen: 14

Description: Seorang selebriti media sosial didakwa atas pertuduhan menawarkan wang bagi mendapatkan perkhidmatan seks daripada remaja.
Seorang selebriti media sosial didakwa atas pertuduhan menawarkan wang bagi mendapatkan perkhidmatan seks daripada remaja.

Darryl Ian Koshy, 32, berdepan tujuh pertuduhan ketika pendakwaan dibuat di mahkamah, hari ini.



Kredit foto: The Straits Times

Dia didakwa menawarkan remaja berusia antara 15 dan 17 tahun sejumlah wang bagi mendapatkan perkhidmatan seks selain menghasilkan filem lucah dan memiliki video lucah, lapor AFP.

Koshy yang memiliki 367,000 pengikut di YouTube berdepan hukuman penjara dan denda jika disabit kesalahan.

Dalam kenyataan di media sosial, Koshy menafikan beberapa dakwaan terhadapnya, namun mengakui beberapa kebenaran dalam pertuduhan terbabit.

Dia mengakui perbualannya bersama seorang remaja berusia 15 tahun disifatkan bermasalah dan tidak sesuai, namun tidak berniat mengambil kesempatan ke atas golongan bawah umur.


Koshy meraih populariti menerusi media sosial memaparkan dirinya berbual menerusi kamera bersama rakannya atau berseorangan, selain bertugas sebagai penyampai di sebuah stesen radio tempatan.


Kredit foto: FB

Bagaimanapun, pengguna media sosial pada tahun lalu menuduh dia menawarkan ganjaran wang bagi mendapatkan perkhidmatan seks selain mengirim gambar lucah.


Sumber: BH Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 19-8-2021 11:20 PM
ohhhh dia ni.. se geng dengan si hirzi dengan munah tu
laaa ingat da senyap kes ni
Quote dua_chzy 19-8-2021 11:30 PM
Remaja lelaki ka pompuan? Ko biar betul Dee Kosh! Kansel la kau!
Quote dua_chzy 19-8-2021 11:32 PM
Dah dapat jawapan dari google! Uuuu I knew you were ghei! :lol!
Quote matbad 20-8-2021 04:06 AM
hingat malaysia hihi
Quote Themilo 20-8-2021 10:43 AM
nakkomenjugak replied at 19-8-2021 03:20 PM
ohhhh dia ni.. se geng dengan si hirzi dengan munah tu
laaa ingat da senyap kes ni

hirzi tu kalau jumpa depan2, agak cute & petite juga yaaa.. cuma dalam video, heshe berkerak yach..
Quote nakkomenjugak 20-8-2021 10:51 AM
Themilo replied at 20-8-2021 10:43 AM
hirzi tu kalau jumpa depan2, agak cute & petite juga yaaa.. cuma dalam video, heshe berkerak yach. ...

uol pernah jumpa heol kaaahhh?
laaa rendang keee heol?
nampak macam hampir cecah ketinggian dambaan ummah
tapi heol memang nampak herloks tasteyyy

Quote fairy_fairy 20-8-2021 12:37 PM
Kenapalah orang-orang berbakat ni bermasalah betul? Kalau gay pun, carilah consenting adults. Iols suka tengok Dee ni masa dengan trio heols jjcm kat Singapore. Heols pandai describe rasa makanan dalam kelucuan.
Quote TeropongThaico 20-8-2021 01:16 PM
Patut la.... Tak handsome rupanya
Quote TeropongThaico 20-8-2021 01:19 PM
Ehhh baca komen kat sini, iols sorang je ke nampak dia berkerak

Nak kena beli eye mo ni
Quote dua_chzy 20-8-2021 01:22 PM
Kak Ria bakalan berkubur selamanya kah? Sodiiihhhhh ai loike kak Riaaaaa
Quote ira_229 20-8-2021 01:53 PM
nakkomenjugak replied at 19-8-2021 11:20 PM
ohhhh dia ni.. se geng dengan si hirzi dengan munah tu
laaa ingat da senyap kes ni

dua2 ekor ni mmg tak berkenang...konon liberal sangat...
Quote nakkomenjugak 20-8-2021 02:02 PM
ira_229 replied at 20-8-2021 01:53 PM
dua2 ekor ni mmg tak berkenang...konon liberal sangat...

hanak2 urbanista temasekkkk...
dono what to say jelaa iols....
Quote Themilo 21-8-2021 10:43 AM
nakkomenjugak replied at 20-8-2021 02:51 AM
uol pernah jumpa heol kaaahhh?
laaa rendang keee heol?
nampak macam hampir cecah ketinggian damb ...

rendang jaaaa.. tak tinggi mana pun, tapi bila senyum memang sweet.. nasib baik LGBTQ.. kalau heshe straight, iols dah terkam
Quote spicygirl3 21-8-2021 04:59 PM
Serious offence ni. Hope dia kena kaw kaw

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 06:32 PM GMT+8 , Processed in 0.093637 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top