CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Masih Terasa Hati, Aliff Syukri Terkejut Dengan Pemergian Wani Comel

19-8-2021 10:21 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5978| Komen: 27|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Sejujurnya saya masih terasa hati dengan Wani kerana isu lalu... hari ini apabila dengar berita dia meninggal dunia kerana Covid-19, saya pun terkejut."
"Sejujurnya saya masih terasa hati dengan Wani kerana isu lalu... hari ini apabila dengar berita dia meninggal dunia kerana Covid-19, saya pun terkejut."

Demikian kata usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang pernah terpalit kontroversi dengan Allahyarham Wani Comel.


Kredit foto: IG

Meski belum menemui jalan penyelesaian pada kemelut mereka, Aliff memaklumkan dia sudah memaafkan arwah dan bersyukur sempat membantu Wani berjalan selepas 10 tahun tidak merasai nikmat tersebut akibat masalah berat badan mencecah 300 kilogram.

"Sebenarnya, saya dah lama tak ikuti perkembangannya selepas dia membuat tuduhan terhadap saya sebelum ini sehinggalah dimaklumkan mengenai pemergiannya pagi ini (Khamis) sudah takdir tertulis dia pergi dulu, saya reda.

"Namun, saya berpuas hati kerana dapat membantu Wani untuk merasa sedikit nikmat berjalan atas keizinan Allah walaupun hanya sementara," katanya kepada mStar.




Wani atau nama sebenarnya Nurul Airawani Nazira dilaporkan meninggal dunia jam 9 malam semalam akibat Covid-19. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kotakominami 19-8-2021 10:50 PM
Eloknye kalau nak post salam takziah ke jgn la post sekali promote barang jual.....
Quote Cik_jantung 19-8-2021 10:52 PM
kotakominami replied at 19-8-2021 10:50 PM
Eloknye kalau nak post salam takziah ke jgn la post sekali promote barang jual.....

Bukan reti pun alip tu.. tak sensitip pun
Quote awenda507 19-8-2021 10:56 PM
Kurang akal
Quote slyfynx 19-8-2021 10:58 PM
1. Alif, ko bukan org yang penting dalam hidup die untuk redha dengan ape yang berlaku.
2. X yah la isu ni pun ko guna untuk promote barang timbang kilo.
3. Xperlu la nk ungkit ko masih terasa hati.
4. Perlu ke bukak thread untuk belut ni? Buat ape la bg die free publisiti
Quote makneng 19-8-2021 11:02 PM
Penunggang kematian
Quote Blackbra 19-8-2021 11:14 PM
sempat ko promote ye alip?? adoi la
Quote adeqbun 19-8-2021 11:18 PM
slyfynx replied at 19-8-2021 10:58 PM
1. Alif, ko bukan org yang penting dalam hidup die untuk redha dengan ape yang berlaku.
2. X yah la ...

Bangkai die ni...smoga tersepit pintu smpi patah 5 jari tu
Quote nakkomenjugak 19-8-2021 11:23 PM
haiyoooooo
Quote Jemahjemah1988 19-8-2021 11:40 PM
Harap wani pun dah maaf kan ko gitue saling memaafkan
Quote Cyempaka 19-8-2021 11:43 PM
Rasa nk maki hamun je tgk perangai dan posing dia tu.. tp kang kena kobid kiok.. habis acik porem keji aku pulak
Quote ciksaenara 19-8-2021 11:46 PM
btw perlu ke mention masih terasa hati? orang tu dah takde pon..
Quote I.K.A888990 19-8-2021 11:50 PM
dahla tu pakcik alip
Quote lazim 20-8-2021 12:02 AM
takut plk nk kecam.. kot nnt alip mati.. mnyesal plk kecamm..
Quote Zaien 20-8-2021 12:02 AM
Siap maafkan.. puih! Ko sapa Alip..
Ko oun pergunakan arwah
Quote LadyCarefree 20-8-2021 02:48 AM
Jual produk itu ini tp kulit muka kulit tangan teruk
Quote spicygirl3 20-8-2021 03:42 AM
Maafkan dia aje la. Ucap aje la takziah
Quote Nana_Man 20-8-2021 06:27 AM
Dah lah tu tok.. org dah meninggal pun.
Ruma pavi dah jual ke blm?
Quote rayray28 20-8-2021 06:30 AM
semoga mak wani ni bertabah..abangny baru meninggal bln lepas kan..jatuh kt tempat kerja tgk masa kt kubur tu mak dia mcm terkejang jap..ni wani pulak cmne laa mak dia nk handle..semoga ditempatkan dikalangn mereka yg beriman adik wani..Al fatihah
Quote kikiharris 20-8-2021 06:42 AM
Sesetengah org Islam mmg payah ya nak ucap takziah. Kau tak segan ke dgn non Muslims yg lagi ada adab bila terima berita kematian. Ucap sorry for your loss, RIP, courage to the family etc etc..simple and respect.

Ni nak jugak sembang berjela jela. Org dah takda dah pun. Penting ke nk cerita psl ko punya terasa hati.

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.082943 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top