CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Rogol Berkumpulan Gadis 13 Tahun, 7 Remaja Direman

19-8-2021 09:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2487| Komen: 27

Description: Tujuh remaja lelaki direman selama lima hari untuk membantu siasatan berhubung kes rogol berkumpulan terhadap seorang remaja perempuan berusia 13 tahun, awal tahun ini.
Tujuh remaja lelaki direman selama lima hari untuk membantu siasatan berhubung kes rogol berkumpulan terhadap seorang remaja perempuan berusia 13 tahun, awal tahun ini.

Perintah tahanan reman bermula hari ini sehingga Isnin depan itu dikeluarkan Penolong Pendaftar Mahkamah Majistret Kota Bharu, Nor Faezah Abdullah terhadap semua suspek yang memakai pakaian lokap warna jingga.



Kredit foto: Harian Metro

Semua remaja itu ditahan untuk siasatan mengikut Seksyen 375 B Kanun Keseksaan kerana disyaki rogol berkumpulan.

Difahamkan, mereka melakukan kesalahan itu beberapa kali sebelum ditahan susulan laporan polis dibuat mangsa.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kelantan, Asisten Komisioner Wan Khairuddin Wan Idris mengesahkan tujuh remaja lelaki itu ditahan reman selama lima hari.

Katanya, tujuh remaja itu ditahan di beberapa lokasi di sekitar Kota Bharu, semalam.


"Mereka direman untuk siasatan mengikut Seksyen 375 B Kanun Keseksaan kerana disyaki rogol berkumpulan.

"Bagaimanapun, polis masih menjalankan siasatan lanjut berhubung kejadian itu," katanya.



Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ayahibu85 19-8-2021 11:05 PM
Hai budak2 ni
Dahla belajar tak bape nak ke depa
Pasal seks semua laju je
Melayu islam gang rape
Ape nak jadi bangsaku

Hmmn pantaula anak gadis kita semua
Hp sekarang ni membahayakn
Daripada hp ada access pada porn site
Terpengaruh
Quote edayildiz 19-8-2021 11:20 PM
msti slh sorg tu bf mangsa..
pernah tgk cite turki..fatmagul..kena rogol  4 org .suspect ank vvip..pastu ada sorg la dr 4 org tu yg nk bertangungjwb..pastu kawen la..happy ending..boleh pulak gitu..
musim covid ni xyah sorok2 muka kt celah baju mcm dulu sbb pakai mask
Quote ninnamina 19-8-2021 11:26 PM
Kesiannyaa mangsa baru 13 tahun..
Quote nakkomenjugak 19-8-2021 11:27 PM
Tertumpu sungguh mata iol di mana kejadian tu berlaku
Haihhhhh
Belajar ke laut, kerja nak mencelup paksa
Jagalah anak2 anda
Quote bluebutter 20-8-2021 12:02 AM
Allah.

Maaih nmpk badan pelaku still badan budak budak lagi.
Quote monreyes 20-8-2021 12:38 AM
babinya perangai
Quote I.K.A888990 20-8-2021 01:07 AM
bagi pancung je
Quote amira_adlina 20-8-2021 01:15 AM
Mesti mula2 suke sama suke dgn salah sorang bdk laki ni, lps tu dpt tau bdk pempuan tu ade skandal ke bf dia bls dendam ajak kenduri gf sendiri..bdk2 skola punye cerita mcm2 kdg2
Quote Thunderclouds 20-8-2021 01:19 AM
Hati hitam i kata menda ni bukan gang rape.  Straight up consentual gangbang. Jd statuary rape la dh bwh umoq. Kecik lg uolss ni dikkk...p sekolah dlu bukan gian nk hadap apam,hadap pisang. Ken bj pn mak kutip basuh lg.
Quote Adrif 20-8-2021 03:38 AM
kesiannya budak perempuan tu.. mesti separuh gila jadinya, kena rogol berkali-kali

moga dijauhkan la perkara-perkara macam ni dari terjadi kepada orang sekeliling kita,
nauzubillah min zalik
Quote matbad 20-8-2021 04:10 AM
aku rasa mcm rela ja budak tu sbb dia bawah umur jatuh la kes rogol. teringat membe msa aku skolah bdk pompuan la. umr 13 mcm ni prangai suka gangbang. bangga plak tu pegi skolah cerita merata. yarputtt
Quote matbad 20-8-2021 04:11 AM
Thunderclouds: Hati hitam i kata menda ni bukan gang rape.  Straight up consentual gangbang. Jd statuary rape la dh bwh umoq. Kecik lg uolss ni dikkk...p sekolah dlu ...

ya betol ni rela sbb bekali kali. wallahualam. aku tak fikir positif lgsg bab gangbang ni sbb ada pengalaman kwn skolah aku dulu prangai sebijik la. suka gangbang. jat sekolah gebang merata bangga gangbang.
Quote dusunmind 20-8-2021 06:51 AM
mangsa sendri yg report. berkali kali dirogol. kena ugut ke?
Quote zamzam 20-8-2021 06:59 AM
edayildiz replied at 19-8-2021 11:20 PM
msti slh sorg tu bf mangsa..
pernah tgk cite turki..fatmagul..kena rogol  4 org .suspect ank vvip.. ...

Dah lama nak tgk fatmagul (beren saat dgn engin akyurek) tp xder subtitle.
Quote Cik_jantung 20-8-2021 08:07 AM
Negeri serambi..  bawah umur.. gang.. berkali-kali. Lengkap pakejnya.
Quote Blackrose87 20-8-2021 08:28 AM
Edited by Blackrose87 at 20-8-2021 08:31 AM

Cari nahas budak2 ni... Ni lah akibat bila terlalu mengikut nafsu
Quote TravellingBear 20-8-2021 09:07 AM
Thunderclouds replied at 20-8-2021 01:19 AM
Hati hitam i kata menda ni bukan gang rape.  Straight up consentual gangbang. Jd statuary rape la dh ...

astagaa “ken bj” apasal mak kena kutip basuh pulak
Quote nononcrux 20-8-2021 09:18 AM
Rambut bergulung-gulung
Quote naina 20-8-2021 09:22 AM
Dulu pun ada kan gangbang berapa orang tah
Belas2 jugak. Kecoh dulu..kat negeri serambi jugak. Nauzubillahi min Zalik..

Lihat semua komen(27)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2021 05:14 PM GMT+8 , Processed in 0.104291 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top