CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Pelakon Mexico Bakal Pecah Rekod Dunia Hamil Dengan Pasangan Beza 39 Tahun

19-8-2021 04:54 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 2740| Komen: 12|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Mengejutkan, pelakon Mexico, Lyn May telah mengumumkan bahawa dia mengandung pada usia 68 tahun dengan pasangannya, Markos D1 yang berusia 29 tahun.Bintang filem yang seksi sejak zaman mudanya memuat ...




Mengejutkan, pelakon Mexico, Lyn May telah mengumumkan bahawa dia mengandung pada usia 68 tahun dengan pasangannya, Markos D1 yang berusia 29 tahun.

Bintang filem yang seksi sejak zaman mudanya memuat naik berita gembira di laman Instagram dengan berkongsi foto dirinya bergambar dengan pemuzik, Markos D1.

"Saya sangat gembira untuk mengumumkan bahawa saya hamil 3 bulan dan @/markosd1official sangat gembira kerana dia akan menjadi ayah."


Foto :IG


Terdahulu, wanita dari Sepanyol berusia 67 tahun telah melahirkan bayi kembar pada tahun 2006.

Sekiranya kehamilan May berhasil sampai sepenuhnya, dia dengan selesa akan memecahkan Rekod Dunia Guinness dengan gelaran 'wanita tertua yang melahirkan anak'.

Lyn May di era 80an


Semoga berbahagia - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 19-8-2021 05:06 PM
Scary nya muka.

Quote OyenLemas 19-8-2021 05:09 PM
rezeki. dah berusia pun mampu lg
Quote sarah82 19-8-2021 05:14 PM
Masa dia muda cantik.. Dan mmg sexy.. Aku google.. Syg betul terjebak dgn kegilaan pembedahan plastik.
Quote nakkomenjugak 19-8-2021 05:14 PM
ibarat jocelyn wildenstein kawen amanda lepore beranakkan she yachhh
Quote midori_katana 19-8-2021 05:34 PM
kenapa org buat muka ni muka dia jadi besar macam tu.?
Quote AnnaSendin 19-8-2021 06:07 PM
Suntik minyak masak ker kekdahnyer? Kejadian muka sheols... Semestinya iols lari ibarat usain bolt kalau terserempak.
Quote Reira77 19-8-2021 06:54 PM
Mak aih seramnya muka. Sayangnya buat apa la dia pegi godek godek muka tu. Untung dia ada jugak laki siap mengandung lagi.
Quote sue_liah 20-8-2021 04:29 PM
Edited by sue_liah at 20-8-2021 04:30 PM

tak ada duit ke buat muka..smpai cengitu sekali kejadiannya
siyer ar dah nak 70 pun belum menopos



Quote zie_indah 21-8-2021 10:57 PM
Awat teruk sgt tu cocok muka ke MCK..hadoi
Quote lurve82 25-8-2021 11:46 PM
Dulu cantik je…skrg portion muka dgn badan xbalance…muka jd lebar ke camne ntah…fail betul…
Quote iolss 1-9-2021 05:50 PM
oh mai... sekeri nya muka..agak2 org cani nyesal x bila tgk muka kt cermin lps buat ps..
Quote gideoncross 4-9-2021 07:18 AM
Seramnya muka sheol.

Lihat semua komen(12)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.080316 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top