CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Penatnya Mental Dan Emosi Saya Ketika Ini,"-Neelofa

19-8-2021 09:22 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13418| Komen: 68

Description: Pelakon dan usahawan terkemuka, Neelofa mencuri perhatian setelah berkongsi keluhan peribadi di laman Instagramnya.
Pelakon dan usahawan terkemuka, Neelofa mencuri perhatian setelah berkongsi keluhan peribadi di laman Instagramnya.

Empunya nama Noor Neelofa Mohd Noor ini mengundang persoalan ramai apabila memuat naik satu petikan yang menggambarkan situasi dihadapinya saat ini.


Foto: IG

“Anda bukan malas, tidak bermotivasi ataupun tersekat. Selepas bertahun hidup dalam mod survival, anda penat. Ada bezanya.

“Itu menggambarkan penatnya mental dan emosi saya ketika ini,” kongsinya.




Pastinya ramai yang tertanya-tanya apakah yang dimaksudkan pengacara sensasi ini.

Namun Neelofa setakat ini belum tampil memberikan penjelasan mengenai perkongsiannya itu. -CARI

Sumber: Utusan Online
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 19-8-2021 09:25 AM
Orang kosserrr nak bertanya melainkan repot yg yg jenis sangkak nak bukak benang petikan ig artis
Quote 3chanceno 19-8-2021 09:33 AM
Dah lama pentaksub tak bergasak bukak benang pujaan hati
Jap lagik mai lah pentaksub
Quote bakingsoda 19-8-2021 09:36 AM
majoriti rakyat bukan penat mental emosi je, poket pon penat dah
Quote Nham22 19-8-2021 09:47 AM
Penat sebab x boleh nak bikin kontroversi... Hahahahahahahaha.... Suami xbgla tuuu buat kontroversi... So kene dok diam2x... Jd isteri solehah gitew...nak buat havoke pon xbole... Dulu2x sakan buat kontorversi sampai kene maki 1 family lg die suke...
Quote Acikgomen 19-8-2021 09:54 AM
Takdak ka disclaimer tang caption tu photo taken by hasbebi
Quote lotionmilo 19-8-2021 10:00 AM
Tapi kau pernah rentas negeri
Quote kucingitam 19-8-2021 10:08 AM
ibu mengandung mmg emosi tak stabil..ehh..ngandung ke idok?
Quote alieyrina 19-8-2021 10:10 AM
Gambar bag tu utk tutp perut keww camneww
Quote nakkomenjugak 19-8-2021 10:15 AM
haiyooooooo
what else
Quote Burong_Hantuk 19-8-2021 10:30 AM
Jgn mcm2...kes restas negri..lggr SOP time Raya tu maseh onz...
Quote misssakura 19-8-2021 10:38 AM
preggy kot tu emosi semacam
Quote makadek 19-8-2021 10:40 AM
Eh lantakla koooo
De lg hot issue ni
Jgn acah2 ni buat havoc ye
Kami nk pokes  kes cendawankismis
Quote helicornia 19-8-2021 11:18 AM
penat apa mek? penat sbb org dh tak bagi perhatian ke
Quote Megikari 19-8-2021 11:37 AM
Bila dah biasa jadi bos, orang ikut segala telunjuk dia.. Tetiba jadi isteri kena akur dengan suami pulak, tu yg jadi stres kot. Hasbebi pun ada bgtau ari tu taat kpd suami tu ialah satu cabaran utk makjah. Makjah kalau betul preggy, elok la bawak2 kurang merempan kat socmed. Takut nanti dapat anak kuat cranky pulak. Walaupun aiols x berapa minat makjah, tapi kesian juga kalau preggy dlm keadaan stress macam ni
Quote MatDeghem 19-8-2021 11:38 AM
1. penat emosi kerana dahaga perhatian.
2. penat emosi kerana Tak dapat berfesyion dan makeup hari2 macam dulu.
3. penat emosi kerana Abe lebai nya tak bagi keje keras macam dulu kot....hajjah kan workholic.

Bala tentera lobenak hajjah akan tampil dan bagi penjelasan.


#bidadarisyurgalobenak   
Quote bedahmenjuyah 19-8-2021 11:55 AM
MatDeghem replied at 19-8-2021 11:38 AM
1. penat emosi kerana dahaga perhatian.
2. penat emosi kerana Tak dapat berfesyion dan makeup hari ...

Tq abang mat. Tu jugak iols nak tulis. Hidup lebih mudah kalau ada abg mat when it comes to Jah. Ghitewwwwwww
Quote stokin 19-8-2021 01:02 PM
So?? Ada aku kisah? Ko penat tapi duk rumah mewah duit kepok2 dlm bank. Apa yg penatnya.
Quote Nnasda53 19-8-2021 01:03 PM
Apa apa je lah hajah.
Quote Cleocatra 19-8-2021 01:06 PM
Gi lah terjun lombong
Tak dek sapa kisah kau dengan keluarga penunggang kau

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.085654 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top