CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Kerjasama Kepada Polis Disalah Anggap' - Siapa Fitnah Tauke, Tunggu Saman!

18-8-2021 05:09 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4424| Komen: 28|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kesal nama terus diburuk-burukkan, pelawak Tauke Jambu bakal mengambil tindakan undang-undang.
Kesal nama terus diburuk-burukkan, pelawak Tauke Jambu bakal mengambil tindakan undang-undang.


Kredit foto: Harian Metro


Katanya seperti dipetik dari Harian Metro, dia akan menyaman mana-mana individu yang menyebarkan fitnah dan berita palsu membabitkan dirinya yang ditahan polis bagi membantu siasatan kes kegiatan pemerdagangan manusia untuk tujuan seks, baru-baru ini.

"Harap maklum kepada semua, tindakan undang-undang akan diambil oleh pihak peguam saya susulan daripada pelbagai kenyataan tidak berasas, fitnah, cacian serta penyebaran berita palsu berkaitan dengan saya baru-baru ini.

"Kerjasama yang saya berikan kepada pihak polis sudah disalah anggap dan banyak pihak memilih untuk menghukum sebelum menilai.

"Saya berharap melalui tindakan undang-undang ini dapat menghentikan sebarang penyebaran berita palsu di media sosial yang menjadi norma dalam kalangan masyarakat hari ini," ujarnya.



Kredit foto: BuzzKini/FMT

Siapa masih menyebut-nyebut nama Tauke menyebarkan cerita tidak benar terhadapnya, tunggu sajalah saman daripadanya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matbad 18-8-2021 05:23 PM
maunya tak fitnah dah awal2 tak nak ngaku. lps tu kata fitnah. tau dah jabatan netizen malaysia mcm mna
Quote mrsLucky 18-8-2021 05:27 PM
matbad replied at 18-8-2021 05:23 PM
maunya tak fitnah dah awal2 tak nak ngaku. lps tu kata fitnah. tau dah jabatan netizen malaysia mcm  ...


Lol jabatan netizen Malaysia sangat efficient. Lancar dan cepat buat keje..
Quote Buritan 18-8-2021 05:28 PM
matbad: maunya tak fitnah dah awal2 tak nak ngaku. lps tu kata fitnah. tau dah jabatan netizen malaysia mcm mna



Lantak diaa laaa.... side effect kote gatal antaranya

1.. kena bhn dgn nerizen
2.. sape yg caye ckp kote gatal
3..
Quote depresio 18-8-2021 05:30 PM
Dah2 la tauke
Quote FitzTzif 18-8-2021 05:38 PM
Buritan replied at 18-8-2021 05:28 PM
Lantak diaa laaa.... side effect kote gatal antaranya

1.. kena bhn dgn nerizen

3. boleh jadi magician, kondom bertukar menjadi petai
Quote Buritan 18-8-2021 05:43 PM
FitzTzif replied at 18-8-2021 05:38 PM
3. boleh jadi magician, kondom bertukar menjadi petai

Koh koh.. kondom leh jd petai.. adoiki
Quote trexxxxxi 18-8-2021 05:45 PM
Disalah anggap?



Meol lebih purchaya sama leaked police report ittew
Quote opie5662 18-8-2021 05:47 PM
FitzTzif: 3. boleh jadi magician, kondom bertukar menjadi petai


Barangkali perasa petai mungkin... {:run
Quote nakkomenjugak 18-8-2021 09:04 PM
pulekkkkssss
Quote Jemahjemah1988 18-8-2021 09:29 PM
Kena fitnah ni biasalah artist.. Sabar lah yer.. Banyak sangat artist nak saman menyaman.. Ikut lah turn lawyer pun penat nak layan..
Quote nolya 18-8-2021 09:43 PM
Jemahjemah1988 replied at 18-8-2021 09:29 PM
Kena fitnah ni biasalah artist.. Sabar lah yer.. Banyak sangat artist nak saman menyaman.. Ikut lah  ...

A lolo lolo lolo.... comelnya anak kucing U.  Geram pulak aku nengoknya.
Quote Zaien 18-8-2021 09:47 PM
Yolaaa saman laa klau ko larat tokee..
Klau x betul.. xde la trkeluar report tu..
Dah jamin awal.. mmg la ko boleh nk nafikan mcm2
Quote BaeSpring12 18-8-2021 10:11 PM
looooooooooool
Quote theotherfriend 18-8-2021 10:22 PM
Laa... samanlah polis sbb leak kan report tu
Quote Fortiori02 18-8-2021 10:46 PM
Ribu2 lemon lah gitu org ko nak kene saman. Cukup ke duit nak bayo loyer tu tokey
Quote dua_chzy 18-8-2021 10:56 PM
Duit saman hasil jual lendir betina ka bang?
Quote jijilaaa 19-8-2021 12:26 AM
baik diam je tokey .kurang nti netizen lupa. Ni ko koje dok balas apa org ckp .mmg berapi la netizen
Quote Aurora175 19-8-2021 05:08 AM
Tokan kecil-kecilan pun berbulan polis dok survey and follow inikan pulak kes pemerdagangan manusia... kepandaian die same level ngan tggi die bile menjawab tu baik diam je
Quote downiey 19-8-2021 05:50 AM
apo2 je la..

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:06 PM GMT+8 , Processed in 0.108579 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top