CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zul Ariffin Bagi Intan Najuwa Al-Quran Sempena Ulang Tahun Kelahiran

18-8-2021 04:50 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11216| Komen: 58|Original author: Oleh: LilRose

Description: Amboi, sweetnya hadiah sempena ulang tahun kelahiran Intan Najuwa daripada aktor Zul Ariffin.
Amboi, sweetnya hadiah sempena ulang tahun kelahiran Intan Najuwa daripada aktor Zul Ariffin.


Kredit foto: IG


Sempena ulang tahun kelahirannya ke-24 hari ini, Zul memberi senaskhah al-Quran dengan ucapan “Selamat hari jadi ke-24. Barakallahu fik."

Siap ada simbol hati lagi! Ditambah pula dengan singkatan nama Z.A.


Kredit foto: IG Story

Dek singkatan nama itu, ramai mengandaikan Zul Ariffin individu yang menghadiahkan al-Quran tersebut kepada Intan.

Apatah lagi tanda tangan tertera pada ucapan itu mirip milik aktor kacak berkenaan.


Ketika dihubungi Kosmo! Online, Zul mengakui hadiah itu pemberiannya kepada Intan, namun menegaskan hal itu tidak perlu diperbesarkan.

“Ya, memang saya bagi. Tapi sebagai hadiah daripada seorang kawan, itu sahaja. Kalau boleh, tak perlulah perbesar-besarkan hal ini. Itu cuma senaskhah al-Quran,” komennya ringkas.



Kredit foto: IG

Nak kata mereka ada 'apa-apa', Zul pernah menafikan menjalin hubungan istimewa dengan Intan seperti dilaporkan Kosmo! sebelum ini. Musykil lah. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-8-2021 04:40 PM
Apa kepentingan pompuan ni dalam industry ni? Takde bakat langsung!

Wujudnya dia cuma untuk dicemari dgn cerita2 sampah, hasil kerja pun takde.

Tunang kau pergi mana?? Hilang dah? Ke tak tahan dgn kebirahan kau? Kau patut jadi pelakon yang berkualitu, buka. Dgn cerita2 bodoh, jadi murahan macam ni ke kau memang murah?

Lakonan takde jiwa, tak berbakat dan takde gred dari artis yg entah datang dari ceruk mana, balik2 lakonan sama sebab pengarah pun tau takat mana bakat kau. Cuma sesuai jadi watak pekerja kilang yg buat mogok sbab kena balik ke negara asal yakni indon.

Ni la pelakon taode gred, terpaksa naikkan nama dgn cerita sampah dgn kemurahan diri! Orang tu bagi cincin bukan sebab dia suka kau, sebab hari jadi kau je. Kau ni takde keistimewaan yang boleh dibanggakan! Nak dipuji pun langsung tak layak!

Cuma layak diludah je kau ni!
Puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh

Quote Kurex 18-8-2021 04:43 PM
Zul ripin anggap kau kawan je! Kau je melebih! Ngok! Nampak sgt kau ni sejenis birah! Kuat berangan kau ni! Lepas tu berangan kau tu top padahal orang tak ingat pun kau siapa sebab tak memberi impak & kesan mendalam. Kalau ornag kenal kau pun, sebab cerita kotor kau tu!

Puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh
Quote minahmanja 18-8-2021 04:48 PM
bersepah gambar & video dia ni kat ig.. mmg kaya ye... lavish betul hidup dia.. untung la..
Quote Lilrose 18-8-2021 04:51 PM
Amboi, sweetnya hadiah sempena ulang tahun kelahiran Intan Najuwa daripada aktor Zul Ariffin.




Kredit foto: IG




Sempena ulang tahun kelahirannya ke-24 hari ini, Zul memberi senaskhah al-Quran dengan ucapan “Selamat hari jadi ke-24. Barakallahu fik."


Siap ada simbol hati lagi! Ditambah pula dengan singkatan nama Z.A.




Kredit foto: IG Story




Dek singkatan nama itu, ramai mengandaikan Zul Ariffin individu yang menghadiahkan al-Quran tersebut kepada Intan.


Apatah lagi tanda tangan tertera pada ucapan itu mirip milik aktor kacak berkenaan.


Ketika dihubungi Kosmo! Online, Zul mengakui hadiah itu pemberiannya kepada Intan, namun menegaskan hal itu tidak perlu diperbesarkan.

“Ya, memang saya bagi. Tapi sebagai hadiah daripada seorang kawan, itu sahaja. Kalau boleh, tak perlulah perbesar-besarkan hal ini. Itu cuma senaskhah al-Quran,” komennya ringkas.







Kredit foto: IG





Nak kata mereka ada 'apa-apa', Zul pernah menafikan menjalin hubungan istimewa dengan Intan seperti dilaporkan Kosmo! sebelum ini. Musykil lah. - CARI
Quote chinta89 18-8-2021 04:53 PM
dia ni cantik tp x pandai bawak diri dlm industri dicemari dgn gosip x best je
Quote chinta89 18-8-2021 04:54 PM
https://mforum.cari.com.my/forum ... =1266374&extra=
Quote cantthinkofany 18-8-2021 04:55 PM
gegeh wa mengugel nak tengok siapa kah....
Quote awanysss 18-8-2021 04:57 PM
syok sendiri ke tuuuu
Quote wak_pijah 18-8-2021 05:07 PM
Mgkn beliau masih tak boleh melupakan kena dukung dgn jolripin dekat laut tempohari.

Asyikkk

Quote caprisonne 18-8-2021 05:10 PM
Kurex replied at 18-8-2021 04:40 PM
Apa kepentingan pompuan ni dalam industry ni? Takde bakat langsung!

Wujudnya dia cuma untuk dicem ...

Hahaha.. u summed all that i wanted to say but tak daya nak taip.. lol. 100% sangat betul
Quote heythere123 18-8-2021 05:10 PM
gimik je mungkin?
Quote nakkomenjugak 18-8-2021 05:34 PM
apa cite awek foreigner bam jul kan?
Quote cucutokwan89 18-8-2021 06:19 PM
Moga khatam sokmo
Quote TomyamPuteh 18-8-2021 06:44 PM
Kurex replied at 18-8-2021 04:43 PM
Zul ripin anggap kau kawan je! Kau je melebih! Ngok! Nampak sgt kau ni sejenis birah! Kuat berangan  ...

Kurex jeles ke tu?
Quote bedahmenjuyah 18-8-2021 08:43 PM
Kurex replied at 18-8-2021 04:40 PM
Apa kepentingan pompuan ni dalam industry ni? Takde bakat langsung!

Wujudnya dia cuma untuk dicem ...

Sabar rex. Tp betulke zulripin kasi cincin. Kaka bed ingatkan dia kasi Al Quran. Suruh insaf agaknya. Tp kalau betul kasi cincin kaka bed pun nak jeles jugak.
Quote wirazam 18-8-2021 08:45 PM
Baru 24 tahun ke umur dia...muda lagi bergetah sgtt.
Mohon ko berlakon elok elok ye intan najwa...rupa dah Ada dah...one of pelapis yg bakal hit Dan famous Amos kalau kena caranya..
Quote Kurex 18-8-2021 08:50 PM
bedahmenjuyah replied at 18-8-2021 08:43 PM
Sabar rex. Tp betulke zulripin kasi cincin. Kaka bed ingatkan dia kasi Al Quran. Suruh insaf agakn ...

Cincin.. tapi hanya sekadar kawan... Sedih
Quote Kurex 18-8-2021 08:51 PM
TomyamPuteh replied at 18-8-2021 06:44 PM
Kurex jeles ke tu?

Makan hati...
Tapi zul ripin kata sebagai ganti, dia yg suruh kurex masukkan cincin zak*r dekat dia
Quote Jemahjemah1988 18-8-2021 09:14 PM
Bagus hadiah yang diberikan tu moga menjadi panduan kehidupan kepada intan najuwa

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.093925 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top